Rabu, Mac 20, 2013

SUKARNYA UNTUK MENJAWAB 'YES' ATAU 'NO' (PANDANGAN PAKAR DIGELAR 'LIE DETECTOR')



Soalan dikemukakan oleh wartawan wanita itu boleh dijawab secara ringkas dan tepat...

"I am NOT a homosexual or a bisexual but a heterosexual"


Dengarkan penjelasan pakar berhubung bahasa tubuh (non-verbal communication) PENIPU seperti Bill Clinton.




8 ulasan:

  1. Selepas solat hajat bagi mencari kebenaran diantara Saiful dan Annuar, kini kita lihat satu demi satu petunjuk yang di zahirkan oleh Allah s.w.t. Dan apa kah penjelasan diatas ini bukan petunjuk jelas dari Allah jua untuk kita menilai siapakah Annuar ini sebenarnya. Masih kah ada lagi pengikut2nya yang tidak mempercayai petunjuk yang diberi oleh Allah swt. Pikir2kan lah.

    BalasPadam
  2. Bang, Hitler gagal kerana bohongnya, Jepun kalah di Pearl Haboir juga kerana bohong mereka, dan Hiroshima fan Nagasaki hancur juga kerana dibohongi oleh pigak Amerika, Amerika kalah di Vietnam kerana dibohongi oleh General Amerika sendiri. Iraq kalah juga kerana Presiden Saddam membohongi tentera dan Anwar mungkin kalah diPRU13 kerana bohong beliau, membohong adalah sigat Munafiq. Wallahuaklam

    BalasPadam
  3. Heh video-video di atas sangat sesuai di jadikan panduan kepada sesiapa yang berhajat untuk berpoligami.

    Isteri : Betulkah abang ada perempuan lain?

    Suami: NO!!

    BalasPadam
  4. DSAI da bg kan jwpn die..tgk btl2..die xbg jwpn "NO" mcm tu je.teliti betul²

    BalasPadam
  5. DSAI da jwb pn tp die xjwb "NO" mcm tu je..teliti betul2

    BalasPadam
  6. Barangkali dia sukar bercakap benar. Hakikatnya, saya pernah mempercayai kepetahannya satu ketika dahulu.

    p/s: Ada orang kata blog Bro Mazidul semakin banyak posting entri politik atau yang berbau politik. Saya katakan, peduli apa, blog ini blog peribadi, siapa suka, boleh baca, tak suka, tak payah singgah.

    Kita berhak suarakan pandangan, apatah lagi melibatkan isu moral pemimpin yang 'mungkin' boleh merosakkan satu negara.

    Tak begitu, bang?

    BalasPadam
  7. Tak kene saman pulak wartawan ni ye.. Mungkin sebab dia cina kot? Agaknya Kalau wartawan melayu yg tanya soalan cepumas mcm tu comfrm dah kene 'U tanya lagi I saman U'

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.