Rabu, Jun 13, 2012

RUMAH SAYA DIJADIKAN STUDIO MINI OLEH KRU DTUBES.TV

30 Mei lalu saya dikunjungi oleh wartawan veteran, Jamilah Taib bersama kru televisyen web,  DTUBES.TV. Untuk rekod, sewaktu bersama TV3, Jamilah antaranya pernah bertugas di Vietnam. 

Beliau juga pernah bertugas di Kementerian Dalam Negeri di Putrajaya sebelum berkongsi pengalaman dalam bidang penyiaran di DTUBES.TV.


"Aku ada backdrop untuk interview itu," ujar Jamilah.

Tanpa diduga, dengan bantuan kru beliau, rumah sekangkang kera saya bertukar menjadi studio mini.


DTUBES.TV antaranya membariskan sesi temubual bersama ramai tokoh terkenal dan berkredibiliti dalam bidang masing-masing.

Saya pastinya tidak setanding dengan mereka.

Namun saya bersetuju ditemubual untuk berkongsi pandangan peribadi berhubung isu 'kuasa blog' biarpun saya akur ramai lagi bloggers 'otai' di Malaysia mempunyai pandangan barangkali lebih bernas.

13 soalan diajukan oleh Jamilah, saya jawab setulus mungkin.

Jika sudi menonton rakaman temubual terbabit, sila klik di sini.

6 ulasan:

  1. SMTI....hehe..pandagan yg bernas dan iklhas... :)

    BalasPadam
  2. pergh terbaek lah bro... sekarang bukan sahaja masuk tv jadi pengacara/wartawan/penerbit tapi sebagai blogger... syabas

    http://buasirotak.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. smti..
    xdpt nak tgk video tue sbb line slow mlm ni...
    soalan2nya menarik tp syg xdpt nak tonton jawapan bro MA..
    pe pun MA seorang yg berkebolehan :)

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.