Pagi tadi saya berpeluang ke Shah Alam, Selangor untuk menjamu selera.
Untuk rekod, saya InsyaAllah akan berada di Beijing, Baoding dan Tianjin, China untuk membuat liputan Majalah 3 di antara 21 dan 30 April ini.
Pastinya, saya akan merindui masakan Malaysia terutama asam pedas Le Lac.
Apakah dia asam pedas Le Lac?
Sila klik di sini.
Salam bro Mazidul, Owner Le Lac ni sahabat saya pemiliknya..saya melihat sendiri jatuh bangan restoran ini. Makanan bagus..harga berpatutan, tempat selesa..kalau ada complain tu biasa lah..kita bukan boleh puaskan hati semua org..
BalasPadamBro tq jumpa di le lac.sapa yer
PadamTq tapi tak perasan disini tq soo much
PadamSudi kiranya blog saya mendapat sisipan pautan dalam blog hebat saudara.
BalasPadamhttp://assassincyber.blogspot.com
TQ
Selamat bertugas di Beijing
BalasPadamSelamat jalan Bang Mazidul...
BalasPadamMoga selamat pergi dn kembali. Moga mendapat cerita2 dn liputan yg terbaekkk utk penonton semua....
Bro selamat berangkat
BalasPadam