Selasa, Mac 27, 2012

KAKI AYAM

Biarpun bak padang ragut, kanak-kanak masih mampu bermain bola.


Tanpa kasut but berjenama atau sekadar berkaki ayam, semangat mereka tetap kental untuk terus menjaringkan gol.


Gawang gol tanpa jaring? Tidak pernah menjadi penghalang. 


Tetapi kanak-kanak tidak boleh bermain bola sepak tanpa bola.


Jom bersama menyumbangkan bola sepak untuk menceriakan wajah ramai anak kecil!

Sokong Projek Free Balls dan dapatkan bola sepak PERCUMA, klik di sini. Jika ingin menghulurkan sumbangan, sila hubungi Razali Harun di talian 016 231 5812.

4 ulasan:

  1. As salam Bang Mazidul...

    Ada kawan mau bertanya (dia xde blog nk komen), kalau dia ingin menyumbang bola, bagaimana caranya? melalui pos atau cara mcm mana?...

    *Betul tu, klu berkaki ayam still masih boleh menyepak bola, tapi klu takde bola, kasut bola mahal cmne pun tetap tak dapat/boleh main bola..huhuhu

    Insya'allah segala usaha murni utk anak2 ini akan dapat sambutan ramai...

    BalasPadam
  2. Bola simbol penyatuan, simbol kasih-sayang.

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.