Jumaat, Disember 10, 2010

Jom Saya Link Blog Anda ( Tetapi Dengan Syarat ...)

Isnin minggu hadapan, saya akan ke Lumut, Perak.

Buat apa? Kerja.

Kerja apa? Main kejar kejar, lari lari dan tangkap tangkap.

Lebih kurang macam orang blog walking, BW berjalan jalan dari satu blog ke blog lain dan 'menangkap' blog unik pada pandangan saya.

Hari ini, saya akan BW dan mencari blog menarik untuk saya link kan di blog saya. Saya mencari blog milik pelawat rajin, gigih dan kreatif mengemas kini blog mereka serta memuatkan tampalan menarik biarpun simple.

Maaf, NO cut and paste blog, blog promosi perniagaan mahupun blog hanya menceritakan kisah diri sendiri.

Jika anda mempunyai blog sebegitu, maklumkan saya.

Terima kasih.

170 ulasan:

  1. saya!!! hehe

    http://viniyamey.blogspot.com

    BalasPadam
  2. salam encik Mazidul. sila le ke blog saya. :)

    http://fiddeomar.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. Salam...
    bagus ni .. harap sapa2 yang follow blog bersama mazidul ini ambil peluang .. ia bagus untuk 'kehidupan' blog. Blog yang aktif tentu sekali ada auranya.

    BalasPadam
  4. saya mencuba nasib

    http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. salam....EN.MAZIDUL...singgah la ke blog saya...rasanye blog saya tu mungkin tak la menepati piawai yg di nyatakan di atas kot..tapi rasa berbesar hati kalo EN.MAZIDUL sudi dtg ke blog dan di link kan ke blog encik..komen la blog saya ye..kerana saya budak baru belajar...tq3!!! =)

    http://mynameika.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. Salam...
    sila jenguk ke blog saya...

    tapi jangan terkejut lak kalau blog tu kaler pink
    bukan blog GAY yer..
    saya normal + straight
    haha
    gurau je

    ok2
    ni blog saya

    http://admiralhafiz.blogspot.com/



    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    BalasPadam
  7. saya juga mahu menyelit sama

    http://sembangbincang.blogspot.com

    BalasPadam
  8. Salam,
    Blog saya hanyalah sekadar blog yang bercitarasa untuk orang macam saya sahaja. Tetapi atau tidak piawai sdr dah tentu sdr sendii yang tentukan.

    Namun, sangat berbesar hati andai sdr singgah. Tak masuk bloglist sdr pun tak apa, tak kecil hatipun dan tetap akan selalu singgah sini kalau ada kelapangan

    http://annieyss.blogspot.com

    BalasPadam
  9. cuba nasib... ehehhee.....

    http://putri-roh.blogspot.com

    bukan ayat bodek.. tetapi hari saya dimulakan dengan berita dari blog sdr.... ehehe..... kes malas baca surat khabar..... eheheeh....

    BalasPadam
  10. salam,
    bagaimana ngan bolog ni bolwh diterima ke?

    <a href="http://bloginfo4uall.blogspot.com>http://bloginfo4uall.blogspot.com</a>

    BalasPadam
  11. Salam...
    kepada yang hantar link tu, boleh juga link ke blog saya jika berminat .. saya taklah ramai follower tapi boleh nak kongsi mana-mana yang patut. :)

    Saya rajin BW juga ...

    http://hasrulhassan.blogspot.com

    BalasPadam
  12. jom2 ke belog saya, tapi serabut le sikit, heheheheh!

    http://www.iedaluvsham.com

    BalasPadam
  13. Ini blog saya
    http://suhaidasupalio.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. jom ke blog saya bro..

    @http://akulahaquarius.blogspot.com/search/label/kisah%20Adam

    BalasPadam
  15. Salam,
    Harap blog saya terpilih. Blog motivasi. Blog utk hati yg gundah gulana. Hendak berubah perlu memotivasi diri setiap hari.

    http://greenappleku.blogspot.com

    BalasPadam
  16. http://fdausamad.blogspot.com/
    http://melromeo.blogspot.com/

    antara blog best bagi saya

    BalasPadam
  17. Salam,

    Jom ke blog Sheila :
    http://www.sheilawahid.com

    Jumpa di sana.. di sana... di sanaaaa

    BalasPadam
  18. emmm nak try jugak: http://avatarcun.blogspot.com/

    BalasPadam
  19. patik Ahmad Fauzi Aryaan jengah en.mazidul

    http://ahmadfauzi-ahmadfauzi.blogspot.com/

    BalasPadam
  20. salam
    melor pun nak menyibuk sama.

    http://cmelor.blogspot.com

    BalasPadam
  21. cube try test letak blog sy bro...huhuhuhu!!!
    rimautokakpedang.blogspot.com

    BalasPadam
  22. Encik Mazidul.. bahagianya saya kalau encik sudi link dengan saya di sini --> http://newdayforus.blogspot.com

    BalasPadam
  23. Salam...

    Silalah melawat ke blog saya...

    http://irdinailham.blogspot.com

    tapi Irdina tu nama anak saya...

    Hasmizal

    BalasPadam
  24. salam bro MAS ,

    sy Ummi Hanie . nk mengaku blog sy unik tu idaklah juge tp bolehla tahan...;p

    link nye ;

    http://ummi-hanie.blogspot.com/

    Terima kasih ! :)

    BalasPadam
  25. wahh dah ada dalam list...pantas betul..thanks bro!

    BalasPadam
  26. Assalam ... salam dari blog bimbingan psikologi.... http://aspirasidiri.blogspot.com ....lama juga sy follow blog tuan buat up date maklumat...

    BalasPadam
  27. terasa malu pula nak kata blog saya menarik, tak apa, sekadar jemput tuan Mazidul dtg teratak usang blog saya rasanya tak salah :)

    Http://farraoshin.blogspot.com

    BalasPadam
  28. assalamualaikum. jemput datang ke blog saya. mungkin akan terjumpa apa yang dicari..siapa tahu kan?

    http://amizzat.blogspot.com

    BalasPadam
  29. En. Mazidul..

    Blog saya sentiasa update.terus terang saya katakan blog saya ialah blog syok sendiri.
    x dak follower sbb saya tak suka org komen atau puji blog saya...saya cuma tulis apa yg saya rasa dan saya suka.

    http://1manusia.blogspot.com

    BalasPadam
  30. salam..
    jom ke http://akumelayuislam.blogspot.com/

    BalasPadam
  31. blog saya boleh tak?
    try usyar sini..

    http://www.noorafzan.com/

    BalasPadam
  32. Salam kembali!

    TQ en Mazidul sbb sudi tinggalkan jejak (komen) dlm blog saya! Rasa bangga plak! Dan skrg bersemangat semula nk berblogging!

    Rasa dihargai sgt2!Pentingnye suntikan smgt ni kan...

    "Sahabat2 yg lain leh lah dtg berkunjung ke blog su...jgn lupe follow yer!hehe.."

    BalasPadam
  33. encik mazidul, cuba lawat blog saya

    http://nurmudrikah.blogspot.com

    BalasPadam
  34. wah..saya pun mahu..sgt berbesar hati jika sudi dtg melawat..
    http://chentaluke-ceqzue.blogspot.com/

    BalasPadam
  35. wah, dah ada! terima kasih byk2 encik mazidul! :D

    BalasPadam
  36. bro...
    singgah2 la ye...=)

    http://www.aizatshafiq.com

    BalasPadam
  37. salam en.mazidul...cuba la singgah ke blog cik tom ye..tgk n komen pengisian blog cik tom ye..sgt berharap en.mazidul dpt jenguk blog cik tom..

    http://tomatogurlslife.blogspot.com/

    BalasPadam
  38. Assalam..en Mazidul...Kalau sudi singgahlaa ke blog saya..

    www.akunakduit.blogspot.com

    bukan blog buat duit...tapi cuma sebagai daya penarik orang bukak blog....

    BalasPadam
  39. jemput gak le ke 'rumah' saya yg tak seberapa tu..

    http://putubambu.blogspot.com/

    sila..sila!

    BalasPadam
  40. entah saya boleh ke tak..
    http://the89dimension.blogspot.com/

    BalasPadam
  41. meh la pakat-paka singgah tengok, nak puji pun boleh nak keji pun boleh...tapi untuk kebaikan dimasa akan datang lah ye..
    http://usezworkshop.blogspot.com

    BalasPadam
  42. nak cuba nasib...hehe...

    http://idalatiff.blogspot.com

    BalasPadam
  43. uncle nak dtg o x suke uncle la

    http://fromglassesandlenses.blogspot.com/

    BalasPadam
  44. salam, nak tumpang juga boleh ke? kalau rasa lepas tu boleh la link kan sekali :D

    http://serol-nizam.blogspot.com/

    BalasPadam
  45. salam..meh la jenguk blog saya..xtau la kot ikut piawaian atau x..blogger lain pun buleh link saya..tinggal jejak yer

    BalasPadam
  46. Salam,

    Saya pun x nak ketinggalan, walaupun saya sudah lama tidak update blog saya kerana sibuk dgn tugasan kerja.

    http://nak-missjoanis.blogspot.com

    T.Kasih

    BalasPadam
  47. saya dah dua tahun lebih follow blog MAS dan letak link dlm blog saya. hampir setiap hari saya masuk blog MAS kerana blog saya juga update setiap hari insya Allah.

    selamat bersiar-siar ke abu nuha corner
    http://abunuha.wordpress.com/

    BalasPadam
  48. wahh, nak jugak la ;)

    http://gadismawarhitam.blogspot.com/

    BalasPadam
  49. Assalammualaikum..
    Meh la singgah menyinggah di blog saya jugek..

    http://simplecutebeautiful.blogspot.com

    BalasPadam
  50. salam...baru first time bertandang di blog encik mazidul...kalau ada masa meh la berkunjung ke blog lynn pula...blog biasa-biasa jer untuk kenangan di masa akan datang...

    http://lynnhamzah.blogspot.com

    BalasPadam
  51. salam,
    silalah ye bang..blog abang dh lama sya link kt blog sya..ekekke..so say aizinkan blog saya dilinkan oleh abang pulak...

    http://gbonegallery.blogspot.com/

    BalasPadam
  52. Jangan lupak link blog kamek ya abg M.A.S.
    =))

    http://nurafiza.blogspot.com

    BalasPadam
  53. Salam bro Mazidul..

    Jemput datang ke http://alwaqiahalmulk.blogspot.com

    BalasPadam
  54. Hey Mr. Journalista celebrity

    here's mine

    http://hellioz.blogspot.com/

    internet is freedom
    freedom is radicalism
    radicalism is me
    lulz~

    BalasPadam
  55. saya amat berbesar hati dan terima kasih andai En. Mazidul sudi menjenguk blog saya walaupun blog saya tak ramai langsung pengikutnya, mungkin sebab tiada berita terkini hanya cerita peribadi. Silalah ke:

    http://aizamia3.blogspot.com/

    sekian, saya suka.

    BalasPadam
  56. abang mazidul, jangan pedulikan blog2 lain ni yang low klass, diorang bukan bagus pun. jenguk dan link kan blog saya. Hebat, profit, serba berlagak dan tiada tandingan ;

    http://TENGKORAKKAUSANGAPNAKPOPULAR.wordpress.com

    yeah!

    BalasPadam
  57. as salam ziarah..salam singgah di blog en mazidul...sudi-sudikanlah melawat www.sahromnasrudin.com...terima kasih banyak2...

    BalasPadam
  58. Kalu En Mazidul rasa ok..link kat blog saya ye Encik. Terima kasih

    BalasPadam
  59. sekadar mahu mencari glamer..huhuuhh
    http://aidaryzal.blogspot. com

    BalasPadam
  60. Ini kali pertama saya kongsikan blog dengan orang lain.. tak pernah pun bagitau sapa-sapa sebelum ni..

    http://s7nizam.blogspot.com

    BalasPadam
  61. salam bang,

    blog syok sendiri :

    www.cheramiche.blogspot.com, mostly cite pasal outdoor, running..

    thanks! :P

    BalasPadam
  62. salam bro, kalau ada masa silalah bw ke

    http://from-the-news.blogspot.com

    nama je from the news, tapi cacamarba..haha

    BalasPadam
  63. walaupun masih dalam kesakitan baru lepas eksiden semalam, nak join jugak...

    www.cikgudahlia.com

    BalasPadam
  64. http://blogserius.blogspot.com/
    ni bkn blos saya...tp blog ini mmg serius n penuh info.haha...obe...obe...ak tolong ko.haha

    BalasPadam
  65. Alhamdulillah, blog saya sudah capai lebih 256,000 pengunjung dalam masa setahun lebih. Terima kasih Mazidul, antara orang yang berjasa menaikkan nama blog Kadi Kluang.

    www.kadikluang.blogspot.com

    BalasPadam
  66. abg dul...

    acu baru perasan yg link blog acu
    tersenarai dlm list blog abg dul...hehehe

    makasih banyak2 ya abg dul...
    bila nak gathering lagi???
    rindu la nak dgr cerita abg dul & kawan2 yg lain..

    BalasPadam
  67. fuh/..

    ramai betul yang mau link ada di blog mazidul..
    lol

    BalasPadam
  68. hamboi ramainye yg promote..hehe..jangan tgk blog saye..saye nak bace blog saye sorang2..hehe

    BalasPadam
  69. Salam En Mazidul jom Ke akuanakpahang
    yang pasti blog kita hal perniagaan mmg tak de. lebih pada kisah umum dan soal kehidupan.
    Jom Jalan-jalan ke Pahang "Tak kenal maka tak cinta."

    BalasPadam
  70. feel free to drop by. before reading my blog, do read the disclaimer first. enjoice!

    http://muehmueh.blogspot.com/

    BalasPadam
  71. blog saya blog biasa berkonsepkan carca merba yang menceritakan bermacam-macam topik dari yang low profile topic hinggalah high profile topic..

    kalo en. mazidul berminat jengah blog "anak Kampung Balun, Slim River' ni silalah ke blog saya ^_^

    Di dahulukan dengan ucapan terima kasih.

    http://avelynstorytelling.blogspot.com/

    BalasPadam
  72. http://susukocak.blogspot.com/

    nak cuba jaya jugak. hihi

    BalasPadam
  73. http://susukocak.blogspot.com/

    nak cuba nasib juga. hihi

    BalasPadam
  74. assalamulaikum..
    sje mencube nasib..
    http://aslinerhasanuddin.blogspot.com

    BalasPadam
  75. saya, saya, saya...

    http://shahazril.blogspot.com

    BalasPadam
  76. Saya memang dari awal mengikuti blog anda... tak payah lah link kan blog saya... nanti ramai pulak yang masuk dan call saya...hahaha

    BalasPadam
  77. salam en mazidul..terima kasih kerana ada datang menjenguk blog saya yaa..

    BalasPadam
  78. Assalammualaikum..
    Jika masih ada ruang kosong....

    Singgah sebentar ke blog saya, http://intanazlina.blogspot.com/

    BalasPadam
  79. blog saya biase saje... nothing is special... tp mau mencuba nasib... mn la tau.. melekat.. heee...

    http://mazcheezyss.blogspot.com

    BalasPadam
  80. Mantap...saya nak kongsi link dgn Bro Mazidul. Blog saya http://dhomazril.wordpress.com

    BalasPadam
  81. salam...jemput ke blog saya
    http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/
    saya seorg ibu bekerja dan menyusukan anak sepenuhnya tanpa susu tepung

    BalasPadam
  82. En Mazidul, sy msk dlm kategori rajin kot, seminggu ada la dlm 2 kali update blog. Ada pasal travel, rmh sewa, photography...family skt2 lah.

    Mai la jenguk!
    http://www.ruggedmom.com

    BalasPadam
  83. salam, kami dah tambah ahli keluarga baru... adam da ada adik, ku bersalin 13 oct.. singgah luckylizan

    BalasPadam
  84. En mazidul, sy msk dlm kategori rajin kot, ada la update blog dlm seminggu 2 kali. Ada pasal travel, rmh sewa, photography...family skt2

    Mai la jenguk!
    http://www.ruggedmom.com

    BalasPadam
  85. Salam En Mazidul..

    Jemputlah ke blog saya http://ummuammar76.blogspot.com. terima kasih.

    BalasPadam
  86. INI BUKAN GOSSIP TAPI LUAHAN PERASAAN. Entry keluargan 21 Nov... Nak sangat minta En. Mazidul baca... Apa komen agaknya.. Tapi maaf, selepas baca jangan bermusuh dgn saya... Saya tak minta permusuhan. Saya ikhlas.. minat blog En.Mazidul. Blog saya www.matahati-kamariah.blogspot.com. Salam persahabatan.

    BalasPadam
  87. hikhik
    mahu juga

    http://ciktembume.blogspot.com

    :)

    BalasPadam
  88. aloooo..bersyarat le pla huhuhu..sah2 dh kene tendang cz xde ciri2 tu pun..pe2 pun No tetap jd pembaca setia blog ni..

    BalasPadam
  89. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  90. Salam BRO..

    jika berminat:

    http://azieazah-aa.blogspot.com

    BalasPadam
  91. salam..

    abg....izinkan saya ada dalam list abg..

    http://sekamarrindu2009.blogspot.com/

    BalasPadam
  92. Salam semua
    Jemputlah ke blog saya yang simple tapi tak berapa nak update sangat..tak menepati kriteria ye abang Maz? :)
    http://khairulkiranakia.blogspot.com

    BalasPadam
  93. tak pasti la blog saya lulus ke tak.. blog buruk je.. follower pon skit..

    BalasPadam
  94. salam saudara Mazidul,
    teruskan usaha,
    good Luck

    BalasPadam
  95. Bro Mazidul .

    ini Weblog saya.

    http://www.pengerindu.com/

    kalau Bro Maz rasakan sesuai .

    BalasPadam
  96. as salam saudara mazidul, jemput datang, jemput singgah ke blog saya. walaupun ciri2 kena sipi2, tapi kita nak jugak.. harap2 terpilih. terima kasih.
    http://twoplusoneandmore.blogspot.com/

    BalasPadam
  97. salam ziarah..teringin gak nak di link di sini..jika sudi jemputlah ke blog akak

    http://www.kakinakl.com/

    BalasPadam
  98. wuhoo ramai...
    apapun saya ucapkan terima kasih lagi sekali kerana sejak saudara telah linkkan blog saya untuk entry Edamame, trafik saya naik.
    tahniah, blog saudara memang best. saya suka.

    BalasPadam
  99. Salam bro..

    meh le jenguk sekejap2..

    http://thedarkskyabove.blogspot.com/

    BalasPadam
  100. Salam Mazidul....

    Seronok baca entry2 di shatoomanbudakkampung.blogspot.com
    ....especiallly berkenaan celcom is suck.

    BalasPadam
  101. asih valid kah lagi...


    hehehe nak jugakkk boleh...

    http://mzhany.com

    BalasPadam
  102. blog saya? haha

    http://izzataziz.net/blog

    BalasPadam
  103. as salam mazidul,

    boleh ke lagi.. nak cuba try gak..

    http://impianaintan.blogspot.com/

    BalasPadam
  104. as salam sdr mazidul...

    boleh ke lagi... nak cuba try gak!

    http://impianaintan.blogspot.com/

    BalasPadam
  105. salam..

    jika sudi..bole singgah blog saya
    blog mak budak..ibu kpd 4 anak..

    http://sarah-najwan.blogspot.com

    BalasPadam
  106. salam..

    koi pun nak jugok promo my blog
    www.worldxplo.blogspot.com

    BalasPadam
  107. as-salam
    kami merupakan kelab rekriasi Istana budaya.selain memertabatkan seni...kami juga aktif dengan aktiviti2 luar seperti mendaki gunung.ape lagi...jom singgah blog untuk mengetahui aktiviti2 kami..

    BalasPadam
  108. cuba belog saya tengok... unik ka dak

    www.cabai-kering.blogspot.com

    org penang punya taste

    hahaha

    BalasPadam
  109. Izad Amran : Thanks sudi singgah.. hanya meluah apa yg terbuku dihati.. bro mazidul pon slalu jugak kritik celcom~ ;p

    BalasPadam
  110. Bismillahirrahmanirrahim... terasa nak mencuba nasib la plak.. harap2 berkat nak sambut birthday ari Isnin ni (13/12/10) plus dengan menunggu hari nak melahirkan baby ke-3.. En.MAS memilih blog aQueen..

    http://ameliashafer.blogspot.com

    BalasPadam
  111. salam en mazidul...jemput ke blog sy..kalau berkenan, boleh lah link...

    http://armie90.blogspot.com

    BalasPadam
  112. salam bro..
    jemput ke blog saya... tapi blog sy lebih kepada entry personal sy dan luahan apa yg saya rasa. dsebabkan sy slalu bukak blog bro mazidul jadi ada jugak entry yg saya kupas balik dari pandangan saya tapi bukan copy n paste... sy tak berbakat pom nak cantekkan blog dan x cukup masa.

    BalasPadam
  113. eh.. lupa lak nk gtaw blog saya axuerha.blogspot.com... sudi2 lah follow yep..

    BalasPadam
  114. salam bro mazidul..
    try tengok blog ni pulak..

    http://nabil-potter.blogspot.com/

    BalasPadam
  115. kalau sudi, silakan terjah my lil blog

    http://suzie284.blogspot.com/

    BalasPadam
  116. jemput dtg ke blog sy yer..

    http://www.bardboo.com

    jgn tertipu dgn nm bardboo..sy pmpn, bkn lelaki..hehe

    BalasPadam
  117. Blog Cap Ikan Ayam Goreng :

    http://www.eyriqazz.com/

    BalasPadam
  118. Assalamu'alaikum wrt wbt,

    Semoga En Mazidul berada dalam keadaan yang baik dan sihat walafiat ...

    jika sudi berkunjunglah ke blog saya yang tidak seberapa itu:
    http://www.nurazzah8.blogspot.com/

    BalasPadam
  119. Hye guys!
    klu ada masa lapang, sila berjalan-jalan di blog saya...

    http://diaricintaputeri.blogspot.com

    BalasPadam
  120. sekiranyer terpilih.. TQ

    http://azurarahman.blogspot.com

    BalasPadam
  121. cikgu yang kononnya nak berblog jugak..hehe

    http://naman0807.blogspot.com/

    BalasPadam
  122. encik mazidul.. tq for this.. sy pun baru lagi.. blog sy banyak bercampur baur.. tapi yg penting takde pasal jual beli.. pasal peribadi pun dulu-dulu je.. sekarang nie dah tak de..

    http://mdzulhaizer.blogspot.com

    BalasPadam
  123. ala. sy pon nk jugak ni..
    nak mencuba nasib. = )

    http://besiantik.blogspot.com

    BalasPadam
  124. Saya juga ingin mencuba nasib.. Blog saya ni taklah secantik mana.. Update pun seminggu sekali, itu pun kalau ada masa. Blog ini saya bangunkan bertujuan untuk memberi gambaran kepada orang ramai tentang suasana kehidupan di mukah sarawak..

    Dengan blog yang dibina ini diharapkan dapat membuka minda ramai orang untuk berkunjung atau bersedia berkhidmat di Mukah Sarawak.

    kalau saudara mazidul atau pembaca nak tahu tentang blog saya boleh berkunjung ke URL berikut:

    http://www.sembanghari2.blogspot.com

    BalasPadam
  125. Nak cuba lagi satu blog..

    Mana tahu ada rezeki saya..

    http://discount-hari2.blogspot.com

    BalasPadam
  126. blog saya bercampur-campurl...boleh terima ke?


    http://annsyiema.blogspot.com/

    BalasPadam
  127. Sudi-sudikanlah ye.. melawat blog doraemon saya..

    http://lieyacute.blogspot.com

    BalasPadam
  128. Acik pun nak famouskan blog aciklah.boleh gitu?


    http://crazymoney71.blogspot.com/

    BalasPadam
  129. nice to meet u mazidul..this my link

    http://zuriey86.blogspot.com

    BalasPadam
  130. Yes! Yes! Yes!

    Kreteria tu semua, ada pada blog mak! sila la terjah incik mazidul yek..hihihi. mekaseh.

    Http://www.lagendamahsuri.com

    BalasPadam
  131. tengoklah blog saya Encik Mazidul Akmal Sidik. Boleh masuk list ke tak?

    BalasPadam
  132. salam , blog saya biasa2 je
    http://attyfir.com

    BalasPadam
  133. nak jugak link tapi x menepati piawaian :(

    BalasPadam
  134. sila silalah ke blog saya yer...
    http://blogrimbun.blogspot.com

    BalasPadam
  135. blog saYe tempaT bercerita..kongsi pengalamaN..kongsi kejaYaan..kemahiraN..kongsi gmbar2 yg d snap n d edit..share jugak tips2 n isu2 yg slalu d perkatakan..

    kalO blog saye menepati paiwaian..alhamdulillah~

    BalasPadam
  136. sekali sekala jom layan blog ilmu...
    spirit & manfaat baguih dok ada..

    http://rancanganperniagaan1.blogspot.com

    BalasPadam
  137. Layak ke blog saya ?

    http://amirul7703.blogspot.com

    BalasPadam
  138. moh singgah ke blog teman..

    http://papafahim.blogspot.com

    BalasPadam
  139. blog mama layak x? ada jugak kisah hidup..termasuk lah hobi menjahit :)

    http://familymoza.blogspot.com

    BalasPadam
  140. nk jugak cuba nasib..

    http://eyqaatiqah.blogspot.com

    BalasPadam
  141. saje cube2...ade rezeki ade le...huhu

    http://peace289.blogspot.com

    BalasPadam
  142. tak dapat nak menepati kriteria..biasa-biasa saja...

    BalasPadam
  143. saya nk mencuba di sini haha :p

    http://gajetinfo.blogspot.com/

    lawat ya :) terima kasih :D

    BalasPadam
  144. nk cuba bg en mazidul lihat blog pujangga

    http://amirul-arif.blogspot.com

    BalasPadam
  145. twit..twit...salam bro mazidul..
    mehla jengok2 blog saya..

    http://www.makdaraterdiva.com/

    BalasPadam
  146. saya pun nak cuba nasib...

    http://gen2merah.blogspot.com/

    BalasPadam
  147. buka minda dgn ilmu.baguih utk semua..

    http://inilahminda.blogspot.com/

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.