Jumaat, Disember 31, 2010

Sabil The Problem Solver

Net book saya dirawat Sabil.

Pada mulanya Internet Explorer tidak berfungsi, kemudian untuk mengakses blog sendiri mengambil masa lama.

"Saya check dulu, kalau tak boleh juga, saya format," kata bapa kepada 2 anak terbabit.

Bagi saya, dia manusia kreatif, amat komited dengan tugasan dipertanggungjawabkan. 

Ringkasnya, Sabil mampu membantu pengguna menyelesaikan pelbagai masalah berhubung komputer, a problem solver.

Jika ada di kalangan pembaca ingin membuat laman web untuk diri sendiri atau syarikat dengan harga berpatutan, boleh menghubungi Sabil di talian 017 256 3850.

9 ulasan:

  1. terima kasih, nanti ade apae hal tentang komp boleh jupa en Sabil la pasni...

    BalasPadam
  2. Wahhh dah ada contact gini, boleh la nanti kita cuba kalu ada masalah.:)

    BRO, kalu Apple Mac dia leh tengokkan tak? (Btw, saya guna Apple di rumah)

    BalasPadam
  3. Adakah ini sebabnya dalam 2-3 hari lepas, kalau masuk blog Bro je, mesti hang...?? tapi ari ni dah ok...

    BalasPadam
  4. bantuan saya kecil jika nak dibandingkan dengan jasa besar en mazidul kepada kejiranan kami. lagipun encik mazidul mmg dah computer savvy so kerja saya senang.Ramai dikalangan blogger2 sini pun hebat2 belaka. :)aziezah: bergantung kepada masalah.. sebab bidang komputer ni luas hardware, software dan multimedia. kalau mampu InsyaAllah.. :)

    BalasPadam
  5. no wonder la computer sy pun jd hang bila masuk blog bro..
    ada gay hackers ke?heheheh...

    BalasPadam
  6. sabil mmg hebat..icon st george institution

    BalasPadam
  7. blog glemer mesti ada hacker dan spam..

    betul computer luas..multimedia, hardware dan sofware..
    sukar mencari insan yang expert dlam kesemua bidang..panadol dalam semua penyakit..

    selamat mencuba mana tau serasi

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.