Ahad, Disember 19, 2010

Blog Ini Jadi Ikutan Gay? Uish! Tak Rela Mak Uols!

Semalam saya menulis tampalan berhubung gay ini 

Blogger tanpa tampalan, Zehdy Eesfaq kemudian menghantar komen berikut di ruang komen.
'xyah la kaco, kami x kaco kau pon kn'.
 
 Marah?

Alah! Jangan lah! Jangan disanggah apabila kita bercerita fasal fakta.

Jika dilihat profile blogger terbabit dan diteliti saya persatu majoriti blog menjadi ikutannya, kita semua tahu kiblatnya.

Untuk rekod, Zehdy, juga pengikut blog ini, pelik tetapi benar. Barangkali dia sekadar mewakili spesisnya bertujuan memantau kandungan blog ini terutama tampalan berhubung kegiatan gay di Malaysia.

Mak, ko tolong baca akhbar Berita Harian hari ini, nah!
 
Azman! Azman!

15 ulasan:

  1. kah kah kah kah

    brader GAYAH suda marah

    kah kah kah kah

    emosional betul brader GAYAH ni...

    saya banyak bagi komen dkt blog2 GAYAH yg dah tukar jd private tu...

    masukkan kisah kaum Nabi Luth a.s
    saja je bikin panas..

    ikutkan hati, tak sanggup nak baca komen dan tgk gambar dlm blog2 GAYAH tu...
    tp niat nak hentam srh berubah,,,
    masuk jugak lah...
    memang marah sungguh depa tu

    kah kah kah kah

    pada brader2 GAYAH, tunggu lah tindakan dri pihak berkuasa...
    benda yang terang jelas salah...
    yang nak buat jugak tu buat ape...

    saya rasa ramai juga Brader2 GAYAH dr blog tu yang masuk ke blog mazidul ni lepas disiarkan kisah2 GAYAH ni....

    kepada pihak berkuasa,,,,tolonglah cergas sikit...

    BalasPadam
  2. mazidul...hahahahahahahaha..saya hanya tumpang gelak..hahahaha..apalah diaorang tu...

    BalasPadam
  3. kuang3..kuang..tergugat la tue... haha...

    diorang nie sakit ka apa? aduh3... tak kuasa i nak layan..ahhaha

    BalasPadam
  4. Kesian org pompuan.. dh lh laki makin kurang, phtu nak kt yg sejenis plak.. patut stiap kali msuk tandas awm, blakang pitu pnuh dgn no telefon gay..

    p/s: jangan sampai kuar brita phni de budak laki kena rogol dgn golongan ni..

    BalasPadam
  5. En Mazidul;

    saya mengucapkan syabas kepada anda kerana telah menjadi suara kepada Rakyat Malaysia yang tidak mahu anasir -anasir jahat menular di negara ini..

    syabas sekali lagi..

    BalasPadam
  6. weih...biar betul Mak..

    skadar memantau blog ni takpe..

    jangan...jangan??

    BalasPadam
  7. Bro, as Im traveling to Batu Pahat, it had me thinking, gay dan pondan ini semua adalah kaum laknatullah. Mereka ini adalah spesis yang lebih gampang dari haiwan sebab mereka akan turut guna pelbagai alasan termasuk hadis yang diputarbelitkan untuk menghalalkan kehidupan mereka.

    Mereka menganggap kebebasan di Malaysia ni adalah mutlak untuk mereka juga.

    Kita juga salah, sebab as your past writing, ada kalangan kita glorify golongan ini. Ohh takperlah, biarlah, depa tak kacau kau.

    You know what, lihat drama kita. Lihat filim kita. Even Upin dan Ipin pun ada karektor pondan dan semacam memberi isyarat kepada kanak-kanak, sambil ia menjadi satu komedi ia seolah halal kepada komuniti lantas satu hari nanti, kanak-kanak yang membesar ini akan kata - ohh takper to be pondan or gay.

    Yes, I am harsh, as that is my principal. Try to advice them. Apa yang kita dapat? Kita akan dimaki hamun sebab salah orang keliling kita jugak. Kita jadik minoriti, manakala yang glorify mereka adalah majoriti.

    I remember when we did the gay and pondan issue dulu via 360. Mereka gembira hidup seperti itu, hidup dengan bebas dan merdeka. Sebab apa?

    BalasPadam
  8. semoga mereka akan berubah dan sedar bukan meyorok dan buat muka sebal kan?

    BalasPadam
  9. begitulah sikap kalau berkiblatkan matahari.. mesti bengang dan terasa kalo kita sentuh atau bercerita pasal golongan depa ni..

    haih!!

    BalasPadam
  10. mereka ni dah panas bontot la tuu..sy respek la abg dol wat pendedahan pasal gayah gayah ni..dah xtau dah sape laki sejati n x..dapt menantu gay tak kuasa aku kah3

    BalasPadam
  11. 'xyah la kaco, kami x kaco kau pon kn'.
    AMBOIIIII... STATEMENTTT.....!!!

    Sedar tak dia/dorang ni bukan sekadar kaco Encik M.A.S seorang jer... Tapi kacau SEMUA!!! Kacau agama dan semua umat ISLAM. Dia dah menjatuhkan maruah kita semua. Itu tak kacau ka namanya??? Cuba jawab!!!

    Inilah manusia yang tak bersyukur dan terus hidup dengan menipu diri sendiri. Dia bukan tak tahu benda tu berdosa tapi buat juga. Mati tu boleh datang bila-bila masa saja tau.

    Patutnya bersyukurlah kan... at least ada juga orang lain yang prihatin, yang mahu menyedarkan kita daripada kesalahan (yang MUNGKIN) tidak disedari. Kalau bukan sekarang... bila lagi nak berubah???

    INGAT... MATI TU BOLEH DATANG BILA-BILA MASA SAJA!! Kiamat pun dah dekat...

    BalasPadam
  12. ala, rugi rugi
    kenapa ramai laki jadi gay
    kesianla kat wanita bujang macam saya ni
    huhu~

    BalasPadam
  13. bro Mazidul Akmal Sidek..video seksualiti merdeka kat youtube dah bertambah lagi..pengakuan sorg lagi gay cina (baru upload ahad kelmarin)..dah jumlah yg LIKE jauh melebihi DISLIKE..ape yg kita bleh buat utk BAN seksualiti merdeka ni?? video dia semakin bawak pengaruh kat golongan gay..

    video gay cina - http://www.youtube.com/user/seksualitimerdeka

    BalasPadam
  14. Being gay isn't a choice. Even a man coming from a very pious family could be a homosexual. And there are already such cases. You can't simply say they are way far from God. It isn't true. In fact some of homosexuals have been living in tremendous pain to be a good person as offered by the religion. They try to be someone else, which isn't an easy task to do. Someone perfect to the eyes of religion, family and society. They also face all the pressures from the ignorant society like most of you. The society isn't only ignorant, they also are disrespectful. Call the homosexuals bad names, judge them as if you were the God. As a result of this tremendous pressure being put on them, they start to hate themselves,curse themselves, commit suicide or simply lose faith in religion. Who's to be blamed then?

    Before you would tell homosexuals how sinful they are, think twice how your action will make worse to the religion. People lose faith in religion simply because they can't find love, support and care when they need it. The God offers love and care to all His creatures, NOT HATE. Unfortunately, ignorant people like you always take it away from them. And most importantly, you destroy their faith in religion. You make them beleive God hates them, they are doomed to be burnt in hell. As if there were no turning back unless they are aggressively forced to change by people like you haters. You are just pushing them even far away from the religion and God.

    And before you would curse and condemn homosexuals on how stupid and dirty they are, just put yourself in their shoes. Being gay is neither a force nor a choice. It's simply in them. You never choose to be straight, it's simply in you and you know it. So do they homosexuals. The difference is being gay is strictly prohibited in every religion, but does it mean you are granted the rights by the God to judge and curse them? You may not like their sexual behaviour, it's alright, but it doesn't mean you have to destroy and torture their feeling, faith and virtue. You don't feel the pain because you being straight don't have to deal with your sexuality but they do. And it made worse by haters like you.

    By the way, here are 3 links of a film based on a true life event.

    http://www.youtube.com/watch?v=sSee8On2lEQ

    http://www.youtube.com/watch?v=mOEnjQY_jCk

    http://www.youtube.com/watch?v=x4z_iYoGsIs&feature=related

    The God offers love to all of us. So, we are to respect each other regardless the differences among us. It's true we have to avoid and stop any forms of sinful acts and behaviour but not to the extend that you destroy someone's faith, confidence and virtue in life.

    Thank you.

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.