Khamis, November 07, 2013

BLOGGER GAY DEDAHKAN RAKAMAN VIDEO MENGADAKAN HUBUNGAN SEKS BERSAMA REMAJA DI BAWAH UMUR (18SX) UPDATED

Pembaca berusia di bawah 18 tahun, sila keluar segera dan berhenti membaca kandungan entri ini. 

Berikutan maklumat disalurkan oleh pembaca, klik di sini, saya membuat carian menggunakan Google. 

Blogger Ita Lembut, pondan berstatus gay menyatakan dengan bangga serta jelas, remaja dijadikan mangsa kerakusan seks nya baru selesai menduduki peperiksaan PMR tahun lalu, berusia sekitar 16 tahun.


Dalam erti kata lain, mangsanya, remaja di bawah umur. Justeru pihak berkuasa dan SKMM seharusnya meneliti kandungan rakaman disiarkan di sini  melalui Youtube dan mengambil tindakan tegas. 



Blogger porno itu amat dikenali di kalangan kelompok pondan dan kali ini dia has crossed the line sekaligus bersikap terlampu tatkala melampiaskan nafsu serakahnya. Remaja itu masih tidak layak membuat keputusan dan diperlakukan sebegitu rupa oleh seorang individu dewasa. 

Mangsa itu masih berstatus kanak-kanak.



Saya yakin dengan bantuan polis dan kakitangan Cyber Security, identiti sebenar lelaki terbabit mudah dikenal pasti.



Kepada ibu bapa, berhati-hati agar anak tidak terjerumus dan terperangkap dalam kegiatan seks songsang.

Kemaskini

Menyedari kandungan entri di blognya dijadikan isu hangat, blogger terbabit telah mengeluarkan rakaman dia mengadakan hubungan seks songsang bersama remaja berusia 16 tahun. 



Namun rakaman porno lain masih bersepah dan tentunya boleh diakses oleh sesiapa sahaja di dunia ini.


Saya menerima komen daripada seorang pelayar blog ini.



Zehdy Eshfaq, menegur kerana katanya saya asyik mendedahkan fasal isu gay.

Bersama kita perhatikan, blog menjadi ikutan dan kegilaannya.




Zehdy, kalau kaki bontot, susah benar hendak berubah rupanya.

16 ulasan:

  1. Bagus mahkluk ni sumbat dalam penjara je. merosakkan masa depan generasi muda. serious, sangat benci dengan jenis mahluk terkutuk macam ni.

    BalasPadam
  2. Kaum nabi luth nih. Giler ker ap. SUbhanallah

    BalasPadam
  3. kesian budak tu tak tahu apa2 org suruh buat dia buat kesian...

    BalasPadam
  4. SKMM bkn buat keje pun.. berlambak kes2 hina Islam, hina Institusi dan Perlembagaan dibiarkan.. nama je suruhanjaya tp entah ape keje diorng buat.. ibarat pahat dgn tukul.. sekali bising skali lah SKMM bertindak lepas tu diam.. tk proactive.. laman lucah bersepah pun xboleh nk sekat.. baik bubar je SKMM!

    BalasPadam
  5. NAUZUBILLAHI MIN ZAALIK.. dr semua kejahatan ini buat diriku dan ketrunan aku! Aminn! Nafsu manusia2 syaitan, yg dibenci Allah dan mereka langsung tidak layak menghuni dan menhirup udara di bumi Allah SWT ini kaum2 Gay-Lesbian- spt mana Allah SWT telah hancurkan kaum Nabi Luth ke Laut Mati! betapa Allah SWT tidak benarkan mereka ini hidup atas bumi ini.. jijik dan sgt pedih Azab Allah!!

    BalasPadam
  6. laaaa.. jantan yang menegur tu kaki bontot juga... nyesal sya tgk

    BalasPadam
  7. aiyaaa... kalau tak didedahkan makin bermaharajalela plak kaum yg sesat ni.....

    BalasPadam
  8. Teruskan dengan pendedahan anda Bro Mazidul, jangan dilayan komen2 dari kaki liwat ni.

    BalasPadam
  9. Inilah yg diperjuangkan pihak Comango termasuk SIS.Maka berlambaklah kaum Lut di Malaysia.PAs pun satu.Bersekongkol dgn raja liwat.Apadah jadi dgn haji2 lebai berkopiah dlm Pas.

    Tq Mazidul.

    BalasPadam
  10. Astaghfirullahalazim... moga anak2 kita dilindungi dari kecelakaan akhir zaman... aminn

    http://sweetmom83.blogspot.com

    BalasPadam
  11. aku kalu tgk dada ppuan.. amat geram...
    aku kalu tgk celah kangkang ppuan amat berahi...

    tp kalu tgk jantan...
    aku pun xtau la tang mana geram stimnya !!
    aduhaiii !!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Weh , agama mana2 tak ajar cakap kotor celah2 kangkang semua . Kau nak banteras isu2 gay ni . Nak cakap guna otak . bukan ikut nafsu . kau lahir pun ikut celah kangkang mak kau . aku tak faham orang mcm kau ni . bab mengutuk nombor 1 . diri sendiri tak betul . nasihat biar ingat sikit kau tu tak tentu masuk syurga .

      Padam
  12. ini lah perjuangan kita .. nk buang gejala mcm ni menular di kalngan remaja melayu islam .. tapi masih ada puak2 yg sama mempertahankan .. camne tu

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.