Jumaat, November 22, 2013

JAJA TANTEK TOLONGLAH SAYA MERAYU AGAR JANGAN DILEPUK


Hebat sungguh kumpulan itu. Screen shot di atas dihantar oleh rakan bertugas di Bukit Aman, Kuala Lumpur.



Ya, saya ini bak kayu, kalau dilepuk sekalipun, akan mendiamkan diri, jauh sekali bergerak. Tunduk biarpun terjelepuk dan hanya akan menerima dengan hati terbuka lepukan demi lepukan. Bertahan dan tidak sesekali melawan. Saya mengaku, amat lemah. Tolong jangan menggunakan kekerasan sebab saya bukan anggota atau pegawai 'military'.

Klik di sini.

Apapun ingin saya ingin memperingatkan, sebarang kenyataan berbentuk ugutan jenayah, boleh disiasat mengikut Seksyen 506 Kanun Keseksaan. Kalau kepingin menjadi 'tentera' sekalipun berhati-hati.

Nanti apabila disoal siasat oleh Pegawai Penyiasat polis, mengambil masa.

9 ulasan:

  1. suka tgk bro mazidul dalam MAJALAH 3!!! terbaik!!!!! suka rancangan tuuu!!!!!

    BalasPadam
  2. bdk2 baru nk kenal dunia.... biarkan dulu je

    BalasPadam
  3. kena ajar gak klo x menjadi2 bdk2 hingusan ni

    BalasPadam
  4. SMTI: Kesian jgk kt dia sebenarnya... kasi je la dia lepuk nnti dia kempunan.. :)

    * 3 org dewasa naik atas belakang bro pun tak terasa bebannya inikan pulak nak dilepuknyer..kasi jela.. sian sgt tu...**

    BalasPadam
  5. SMTI-Bro kasi budak kecik ni lepuk puas puas, lepas tu cuba kita libas dengan ekor pari, menggelupur ke tidak? Kalau menggelupur eloklah mamat ni tutup semua akaun web, tutup akaun FB dan bubarkan kumpulan paranormal yang abnormal tu. Pergi belajar mengaji atau Fardu Ain dahulu.

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.