Sabtu, Disember 18, 2010

3 Daripada 4 Pemilik Blog Gay Mengubah Status Akses

1 Disember lalu, saya menulis tampalan tidak dibenarkan mereka berusia di bawah 18 tahun membukanya, ini.

Pemilik blog gay aku merdeka otai dan ohlelaki10 telah bertindak menukar status akses blog mereka kepada 'This blog is open to invited readers only'.

Malah pemilik blog aku untuk lelaki juga bertindak sama.

Maksudnya, hanya lelaki atau perempuan gila dan taksub melihat gambar pegun dan video aksi gay melakukan hubungan seks sejenis akan cuba menghubungi pemilik blog untuk mendapatkan password membenarkan mereka mengakses blog terbabit.

Saya yakin mesej jelas dicatatkan di tampalan terdahulu, sampai kepada pemilik blog.

Namun, pemilik blog  Boy Malay masih aktif memaparkan blognya secara terbuka.

Berikut kenyataan saya petik daripada Shout Box blog terbabit bertarikh hari ini.

18 Dis 10, 12:33
winson: http://www.facebook.com/winson0920
18 Dis 10, 12:33
winson: siapa mau c2c,add je winson_gahmeng
18 Dis 10, 12:27
batang: ada dr sabah
18 Dis 10, 12:23
syawarma: dri mana cd
18 Dis 10, 12:18
cd: tengah stim ni...batang d keras
18 Dis 10, 12:18
cd: jom ym
18 Dis 10, 12:18
cd: hello
18 Dis 10, 12:16
syawarma: kalau lh koye sembng dalam ym
18 Dis 10, 12:16
syawarma: syawarma78@yahoo.com
18 Dis 10, 12:16
syawarma: ni id aku
18 Dis 10, 12:14
syawarma: dimana tu
18 Dis 10, 12:14
syawarma: jay melaka
18 Dis 10, 12:12
jay: mlk.....
18 Dis 10, 12:12
jay: bez nyeee!!!!!!
18 Dis 10, 12:02
syawarma: n9 ke
18 Dis 10, 12:02
syawarma: hi ada sapa dri melaka ke
17 Dis 10, 11:50
riz..: ym...rizq1112
17 Dis 10, 11:50
riz..: hi
17 Dis 10, 11:41
gil: jom webcam jom
17 Dis 10, 10:16
son: add me again! ashwanjason ... tq..
17 Dis 10, 10:12
son: oic... jom ym mau
17 Dis 10, 10:11
putih: bkn org srwak ..son
17 Dis 10, 10:10
son: putih,u malay ke??
17 Dis 10, 10:07
putih: bosannn
17 Dis 10, 10:05
son: add me at ym, ashwanjason
17 Dis 10, 10:03
son: hurm!! siapa mau c2c? nk jantan je! lembut tu r sorry.
17 Dis 10, 09:56
putih: hye
17 Dis 10, 08:59
shah: hi rakus
17 Dis 10, 08:38
nuar: hye pisang,,,
17 Dis 10, 07:59
pisang: jom toceng....
17 Dis 10, 07:14
rakus: any frm sabah
17 Dis 10, 07:14
rakus: elow
17 Dis 10, 07:13
batangmuda: jom lancap ramai2 dpn cam!!!
17 Dis 10, 05:16
syawarma: dri mana horny
17 Dis 10, 05:06
putra: horny...gosok2 jom
17 Dis 10, 05:03
putra: horny...gosok2 jom
17 Dis 10, 04:51
ady: dri kl
17 Dis 10, 04:30
syawarma: srmbn ke
17 Dis 10, 04:30
syawarma: sapa2 dri melaka ke
17 Dis 10, 04:30
syawarma: hi
17 Dis 10, 04:03
zul: srmbn ?
17 Dis 10, 03:57
ady: duk mna
17 Dis 10, 03:57
ady: xde ar
17 Dis 10, 03:54
lian: ady ada ym/
17 Dis 10, 03:35
ady: hye
17 Dis 10, 03:18
lian: hii
17 Dis 10, 03:14
cd: **** me
17 Dis 10, 02:30
zam: hii..sejuknyaa
17 Dis 10, 02:24
aey: senyap jer
17 Dis 10, 02:15
GAyMen14: hai
17 Dis 10, 01:08
gaz: hi
17 Dis 10, 12:40
zam: hiiii
17 Dis 10, 12:35
aey: ermmm
17 Dis 10, 12:24
adeq: jom2.. hehe
17 Dis 10, 12:22
batangmuda: jom lancap ramai2..
17 Dis 10, 12:19
aey: boring arr
17 Dis 10, 12:17
adeq: :)
17 Dis 10, 12:17
adeq: ;0
17 Dis 10, 12:17
adeq: jom ym.. adeqcomey90 :)
17 Dis 10, 12:16
aey: aiiii
17 Dis 10, 12:06
haikal: hye..
17 Dis 10, 11:28
syawarma: lh sembng2
17 Dis 10, 11:28
syawarma: atau mana2
17 Dis 10, 11:28
syawarma: n9 ke
17 Dis 10, 11:28
syawarma: ada sapa2 dri melaka ke
17 Dis 10, 11:28
syawarma: hi
17 Dis 10, 11:17
joe: apa YM kau ewan?
17 Dis 10, 11:09
joe: apa YM kau?
17 Dis 10, 11:02
ewan: ok2 jap
17 Dis 10, 11:01
joe: kau send kat e-mail aku la.. saizah_86@lycos.com
17 Dis 10, 10:59
ewan: bahaya la kt cni bg ym ko aku bg kt ctu
17 Dis 10, 10:58
joe: apa no kau?
17 Dis 10, 10:57
ewan: jom joe
17 Dis 10, 10:51
joe: jom phonesex ewan..
17 Dis 10, 10:51
joe: jom..
17 Dis 10, 10:50
ewan: jom layan stim
17 Dis 10, 10:48
joe: kat mana tu gaz? jom lncp..
17 Dis 10, 10:42
gaz: helloo
17 Dis 10, 10:41
gaz: hiii
17 Dis 10, 10:40
gaz: hii
17 Dis 10, 10:39
gaz: hi semua
17 Dis 10, 10:39
joe: hai..
17 Dis 10, 10:39
gaz: hii
17 Dis 10, 10:11
joe: jom lancap
17 Dis 10, 10:09
kyroll: ym akutetapaku_06
17 Dis 10, 09:32
joe: jom phonesex..
17 Dis 10, 06:26
mat: sape ade
17 Dis 10, 04:53
syawarma: n9 ke
17 Dis 10, 04:53
syawarma: hi sapa dri melaka ke
17 Dis 10, 04:32
Syaff: Nk cr bf .. Add me on fb/ym : amezysyafie@yahoo.com
17 Dis 10, 01:33
danny: ym: hellodanny59
17 Dis 10, 01:23
shah: zack skarang di mana
17 Dis 10, 12:41
zack: frm sabah
17 Dis 10, 12:33
zack: panda... i'm 18 and 2 month..
17 Dis 10, 12:18
dom: dari miri
17 Dis 10, 12:17
om: helo
17 Dis 10, 12:05
putih: hye
16 Dis 10, 11:47
syawarma: hi ml
16 Dis 10, 11:46
syawarma: dri mana
16 Dis 10, 11:46
hijau: sapa org kedah

Nota PENTING

Kepada rakan bloggers ingin bersama saya memerangi blog gay terbuka, sila hantarkan alamat blog gay atau blog mengandungi bahan lucah milik warga Malaysia kepada Ketua Pegawai Eksekutif Cybersecutity di cyber999@cybersecurity.my

Saya percaya beliau dan kakitangan mampu melaksanakan tindakan terbaik.

16 ulasan:

  1. nak muntah aku baca chat dr shoutbox tu.. Iya,mari kita jihad hapuskan sisa baki umat Nabi Luth ni..

    BalasPadam
  2. wahh..usaha yang baik ni. nanti kalau jumpa akan segera dilaporkan. skrg ni mmg dah byk sgt blog lucah. sakit mata tgk..

    BalasPadam
  3. banteras gay habis habisan.
    apa diorang ni tak geli ke duk layan sejantina.

    BalasPadam
  4. Saya masih mahu agar mereka tetap ditangkap dan diberi pemulihan akhlak, walaupun mereka telah mengubah status akses itu... Boleh ka?

    BalasPadam
  5. Salam,

    Manusia2 macam ni patut kita perang habis-habisan, kalau tak lambat laun akan merosakkan masyarakat kita di masa depan. Saya sokong 110% dengan usaha abg mazidul dengan rakan-rakan blog yang lain.

    Kalau ada maklumat2 terbaru, Insyallah saya akan turut berkongsi dan melapurkannya.

    Wsalam..

    BalasPadam
  6. Salam semua
    Abg Maz, semoga dirimu memperoleh pahala fisabilillah..insya allah

    BalasPadam
  7. Zehdy, saya telah meninjau blog awak follow dan faham mengapa awak marah dan meminta spesis awak tidak diganggu.

    Berhentilah daripada menjadi pemuja kemaluan lelaki dan seperti berulang kali saya nyatakan sebelum ini,usah terlalu bangga menjadi gay dan menampilkan keterlanjuran awak di blog ini.

    Saya percaya ramai pembaca blog ini akan cuba mengenali awak biarpun di blog tidak memiliki sebarang tampalan.

    BalasPadam
  8. Ya Allah, berapa ramaikah isteri-isteri yang tertipu di sebalik pelakuan suami-suami yang durjana, yang berselindung di sebalik segalanya hanya kerana nafsu songsang? Encik Mazidul, saya bermohon dan berdoa kepada Allah agar anda diberi lebih kekuatan dan lebih banyak maklumat dan cara agar manusia-manusia durjana ini semuanya dapat dihapuskan. bencana ini akan menimpa kita walaupun kita tak terlibat.

    BalasPadam
  9. Zehdy Eeshfaq,

    prlakuan ko memaparkan perkara yang diharamkan secara terang-terangan menyebabkan aku takut dan bimbang adik-adik aku atau anak-anak aku nanti turut rosak dan terpengaruh sama....lagi2 skarang ni zaman celik IT....

    ya Allah, jauhkanlah seluruh kaum keluargaku dan umat islam keseluruhannye dari penyakit hati seperti ini....

    BalasPadam
  10. mr mazidul..sebenarnya ada satu lagi cara untuk pengguna mengakses web & semua post yg telah diprivatekan pemilik tapi dgn syarat dia telah menjadi follower blog tersebut.

    BalasPadam
  11. nak muntah baca isi shoutmix tu.baca yg atas cukup..dah.

    BalasPadam
  12. xemriust..

    nak jadi folower blog gay???
    uuuiii tak sanggup..
    repot je pihak berkuasa...
    janji tau nama blog suda...
    tak payah la nak access..

    BalasPadam
  13. yang nickname dia syawarma tu, saya ingat pernah tinggal atau belajar di arab. Kalau betul jangkaan saya memang memalukan berlatarbelakang agama & budaya yang tinggi tapi masih terpengaruh budaya songsang ini, walaupun orang arab testorennya lebih tinggi dari kita tapi masih dengan tegas ditentang dalam tamadun mereka. modahan tidak menular disini, banteras & pantau kegiatan ini sejak dari sekolah (asrama terutamanya) lagi.
    Syawarma adalah makanan arab seperti kabab.

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.