Khamis, Disember 16, 2010

Bye! Bye! Blogspot

Bermula hari ini saya tidak lagi menggunakan http://mazidulakmal.blogspot.com.

Sila gunakan http://www.mazidulakmal.com untuk membaca blog saya.

Seperkara lagi, 5 vouchers untuk makan percuma di Bawal Power masih tiada pemenangnya.

Baca tampalan Bawal Power.

Barangkali sukar untuk mereka berminat untuk ke pasar dan merakamkan gambar kreatif bersama ikan bawal, justeru kita permudahkan syaratnya.

Begini ...

Blogger pertama tiba di Pertemuan blogger di Ice Room pada Sabtu, 18 Disember, jam 9 malam ini akan diberikan 3 vouchers manakala perserta kedua akan menerima 2 vouchers.

Jadi, sila datang awal dan maklumkan kepada pekerja kaunter berhubung kehadiran anda.

28 ulasan:

  1. dah naiktaraf... ;p
    tapi masih link jugak kan...

    BalasPadam
  2. wahh
    dah maju sekarang
    bagus2

    xtaw bile nk tukar dotcom ni


    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    BalasPadam
  3. tahniah...

    bilalah saya nak ke .com pulak ni

    BalasPadam
  4. Salam,
    Tahniah! Waaaaa cepatnya dah ada domain sendiri...

    Sayang betul tak boleh ke ICEROOM tu...kena kerja luar kawasan lagi. Apa2pun, moga meriah

    BalasPadam
  5. Salam. Entri saya juga memanjang jemputan tentang Pertemuan Blogger.

    Saya rasa ramai antara kita yang segan nak snap saja-saja di pasar dgn ikan. Mungkin nampak pelik. Tapi saya pernah juga snap masa beli ikan. Tapi ikan Keli dan Talapia saja lah...

    BalasPadam
  6. Salam...
    wah ini satu pencapaian .. :) terutama bagi blogger .. :)

    BalasPadam
  7. ANYSS, Kak Azie makan double lah yer? 1 mangkuk extra tu bagi pihak ANYSS, tapi Bro Mazidul bayor.. hahahaha

    BalasPadam
  8. Camner nak tukar ke dot com ni ehh... Ada yg boleh bantu tak.. Hr tu sy cuba buat, tapi tak menjadi... Langsung lesap blog sy tu tak dpt nk cari dah... huhu...

    BalasPadam
  9. owh..ingatkan tadi nak tamatkan terus.
    nasib baik....
    anyhow..keep up the good things u do !

    BalasPadam
  10. Semakin mantap di alam blogger. tiada angin tiada petanda, tiba-tiba hari ni sudah jadi dotcom.. tahniah! :)

    BalasPadam
  11. wah! nak kena pegi pasar then posing dengan ikan bawal lah pasni..heheh!

    BalasPadam
  12. Tahniah abg dul.. dah ada domain sendiri..:)

    BalasPadam
  13. tahniah..No akan turut mengikuti enMAS disana nanti..

    BalasPadam
  14. Tahniah yea... dapat domain baru! Selamat berblog.

    BalasPadam
  15. yeaY!!!...
    akhirnye tuan blog n blog ni da maju lagi setapak..
    da de domain senirik..cayalahhh...
    good luck n congrtz :)

    BalasPadam
  16. oh, tak perasan plak td! semakin maju ke hadapan.tahniah!

    BalasPadam
  17. wah tahniah.
    hehe..nak cuba dtg awal la...

    BalasPadam
  18. Domain baru ini lebih senang untuk di ingati.

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.