Rabu, Disember 01, 2010

Eh! Mama! Kenapa 2 Uncles tu Melekat? (Pelawat Berusia 18 Tahun Ke Bawah Di Larang Membaca)

Seorang daripada pembaca setia blog ini menghantar link banyak blog dimiliki lelaki gay.

Tanpa perasaan aib mereka memaparkan gambar lelaki  melakukan hubungan  seks sejenis bak paparan video lucah dimuatkan di pelbagai laman sesewang negara barat.  Bezanya, majoriti mereka terbabit berbangsa Melayu dan pastinya beragama Islam.

Sebelum ini atas desakan blogger, pelayar blog ini, pemilik blog annazel,blogspot.com telah mengubah status blognya kepada private. Maksudnya hanya lelaki gilakan seks sejantina dan mengetahui password mampu melayari blog terbabit.

Bagi mereka, visual didakwa merangsang nafsu itu dipaparkan secara  gah dan terbuka  tanpa mengambil kira kemungkinan blog mereka boleh diakses pengguna internet di bawah  umur.

"Eh! Mama sebab apa 2 uncles tu melekat?" 

Antara soalan berkebarangkalian diusulkan anak kecil  sekiranya mereka terbuka blog akumerdeka ini. 

"Ayah! Kenapa abang abang dalam video ni ramai ramai ambil gambar anu dia orang guna handphone? Kami budak kecil pun tak buat begitu"

Satu lagi soalan mungkin diajukan sekiranya, golongan kanak-kanak melihat dan membaca blog OhLelaki10.

Blog BoysMalaysia dengan tema 'Kehendak tidak berkesudahan' pula tidak kurang lucah kandungannya, memaparkan banyak gambar lelaki bernafsu songsang.

Adakah kita semua kepingin melihat anak, adik mahupun remaja melayari blog mereka? Jawabannya TIDAK.

Sebelum blog terbabit semakin meningkat bilangan pengikut dan bertambah banyak gambar lucah samada pegun atau video dimuatkan, saya menyeru semua pembaca blog ini untuk mendesak 3 pemilik blog terbabit untuk menukarkan status blog lucah terlampau milik mereka ke private.

Hantarkan emel ringkas kepada mereka menyatakan secara jelas pendirian kita.

Seperti sebelumnya, jika kita bersatu, InsyaAllah, misi akan berjaya.

Terima kasih semua!

31 ulasan:

  1. bersatu teguh, bercerai kita roboh :-)

    sokonglah

    BalasPadam
  2. Bro MAS..
    tak sanggup la nak klik link2 tu sume..
    takot..

    BalasPadam
  3. lantak diorang la nak gay ker.. Kalau aku jumpa aku bedal gak sebab bodoh pergi letak gambar mcm tu lepas tu semua org boleh tengok.

    BalasPadam
  4. salam..

    en mazidul,maaf ye..ni hanyalah pendapat saya..keadaan akan jadi lebih teruk jika en mazidul terus memaparkan link2 tersebut..lagi bagus kalu en mazidul hanya memaparkan gambar2 yang disensorkan..tak perlu tunjukkan link yg sebenar sbb link ini akn lebih memudahkan sesiapa sahaja membuka laman ini..mmg tak sanggup nk tgk..

    terima kasih atas keperihatinan en mazidul..

    BalasPadam
  5. astargfirullahalazimm....moga kita dijauhkan

    BalasPadam
  6. xlalu menengoknye
    adui, nak komen/email apatah lagi
    eeewwww~

    BalasPadam
  7. Dunia dah akhir zaman. Tidakkah mereka takut akan bala yang Allah turunkan kepada kaum Nabi Lut?

    BalasPadam
  8. bolehkah kalau mama dia jawab begini: DIA ORANG TENGAH MAIN GAM-GAM BADAN

    BalasPadam
  9. x sanggup tgk. baca entry pun dah ngeri. diorang ni tak ingat ke kisah zaman Nabi Luth?..

    BalasPadam
  10. astaghfirullahhalazim..apenak jadi dgn kaum Adam zaman zkrg ni..

    diharap agensi2 yg berkaitan dpt mmbuat tindakan trhdp laman2 web yg diwujudkan untuk golongan2 GAY bermaharajalela!!

    BalasPadam
  11. salam

    dah dengar cerita indon pesta dangdut di sg buloh?
    blh siasat dan siarkan?

    thanks

    http://milosuam.blogspot.com/2010/12/indon-berpesta-dangdut-di-sungai-buluh.html

    BalasPadam
  12. Salam TM...

    saya tak berani nak baca atau klik benda2 ni..
    teringat pada satu paparan di TV3 suatu waktu dulu ttg lelaki dgn sisi gelapnya...kebanyakan dari mereka bermula di asrama...datang dari kampung sebagai anak yang begitu innocent...niat nak jadi orang berilmu bila masuk sekolah asrama... aleh2....jadi mangsa si perakus bernafsu serakah. (ntahlah, dalam hati saya memang cakap 'celaka'pada sipelaku ni...), merosakan anak2 orang...bangsa sendiri.. mangsa2 ni bila keluar...susuah nak melupakan segala kenangan, ada yg jadi bebanan jiwa, ada yg terus mewarisinya...lantaran itu saya jadi ngeri sekali pada sekolah asrama ni...sementelah anak2 saya semuanya lelaki...paling celaka di Sekolah tahfidz pun perkara ini terjadi, mungkin Tuan masih ingat kisah seorang ustaz baham anak mjuridnya lebih 15 tahun di sebuah Pusat Tahfidz di Perak.....mmg saya maki2 bila baca kisah tu, sakit sungguh hati saya! Takder susulan bagaimana nasib dan keadaan mangsa2 tu sekarang, apa pemulihan jiwa yg diberi kepadanya.... dan apa pula pengecualian yg diberi kpd Ustaz laknatullah tu pulak..semuanya masih bermain2 dikepala saya, ya...MASIH!

    Org kata..ala biasalah tu...BIASAKAH ITU? hingga jadi BUDAYA? tu pasallah saya BIASA dengar keluhan segelintir isteri yg suami dia dua2 makan...depan nak belakang pun nak..sebab dah BIASA masa kat asrama...kalau tak beri, apa susah? kat luar offer melambak...ada orang tu lebih berminat perabihkan duit bina bangunan tinggi2 tapi sayang nak melabur duit untuk betulkan akhlak yang semakin runtuh dan runtuh dan runtuh..patutlah bumi terus berdoa agar lekaslah kiamat...tak tertanggung lagi memikul dosa penghuninya.....maaf Tuan, saya emo sikit...Q.

    BalasPadam
  13. en MAS,
    sama jugak mcm RastaMat..
    ngeri rasanya nak kilk klik link tu..

    BalasPadam
  14. Iera,blog terbuka sesiapa sahaja boleh mengaksesnya. Ya, saya paparkan linknya tetapi terpulang kepada pembaca samada terdorong atau tidak untuk menatapnya.

    Terima kasih.

    BalasPadam
  15. saya tak berani nak klik nya
    tak mampu..
    kalau lah sesiapa yg terjumpa blog sedemikian,
    protes lah...tulislah apa2 yg berkaitan..
    agar sekurang2 nya kita dpt juga menegur keburukan mereka..

    BalasPadam
  16. moga Allah menurunkan bala kepada mereka.. kalo tgok muka tk sangka mereka jenis gitu.. aduhai.. sian kaum hawa yg tertipu... kan banyak kes gini skang... moga Tuhan lindungi keturunan kita dari spesis songsang gini... aminnn

    BalasPadam
  17. patut la awek sekarang ni minat kat negro heehhehe

    BalasPadam
  18. HAR.......sy berani klik..tp bila klik je, mouse kena letak kat X!!sbb dah sedia nak tutup..yeuwwwww.......

    BalasPadam
  19. jijik zie dgn golongan camgnie taw...hemprhh :(

    BalasPadam
  20. Cadangan sy bro..tp benda ni bkn nak aibkan org..malah dorg da aibkan dr sndr..kite amik gambar muke dorg..pastu sebarkan yg dorg nie GAY..ade pengalaman ngn golongan gay..jiran sy sndr sorg gay..mule2 ok..tp makin teruk..sekampung pulaukan dia..trus dia berubah..mmg xelok nk aibkan org..tp kadang2 the hard way is the good soolution..huhu..golongan ni kalo jumpe sy akan POTONG dorg pny
    bodoh,..

    BalasPadam
  21. apakah perasaan ibu2 yang melahirkan,,anak lelaki tetiba jadi lain..
    confuse hormon..walauapa kerja mereka macam mana nak bagi persepsi positif masyarakat..


    nama lelaki, solat lelaki, masuk tandas lelaki....tetiba pakai gincu ..bersosial dgn watak wanita..

    BalasPadam
  22. wujud jugak kaum macam ni yang terang2 tunjuk suke kat kaum sejenis...mengarut sangat,,,

    BalasPadam
  23. daripada kita minta dia private kan, baik kitaa flag. bukan begitu?

    bagi alasan sebab "openly pornographic material" tidak boleh dipaparkan dalam blog umum.

    kalau boleh report Azwana Alia dlu mengapa yang ni tak boleh? silakannn

    BalasPadam
  24. Saya tak ingat samada saya pernah beritahu di sini (atau di blog lain)...

    Seorang jiran saya, seorang ayah kepada seorang anak lelaki berusia 15 tahun, bawa anaknya itu ke CC, buka web lucah dan tengok bersama-sama...

    Terkedu saya mendengarnya.
    Sekarang orang sudah tidak takut kepada kemungkaran.

    BalasPadam
  25. mungkin mereka suka untuk melagakan pedang2 dan menguji daya ketahanan pedang mereka..atau pun mungkin mereka menghidap penyakit buasir tahap bahaya yang hanya boleh dirawat dengan tusukkan padu pedang pilihan sendiri..atau pun mereka suka untuk ditusuk dan menusuk

    BalasPadam
  26. aduhai..ngerinya...blog2 begini perlu di banned kan je..

    BalasPadam
  27. Pada pandangan saya, En Mazidul tak perlu meletakkan link blog tersebut. Cukup sekadar di 'print skrin' dan ' diblurkan'. Dengan adanya link tersebut menyebabkan membaca akan mengakses web tersebut dan secara tidak langsung mempromosikan web dan gejala tersebut.
    Memang niat En Mazidul baik iaitu untuk menyedarkan masyarakat mengenai virus ini, tetapi tindakan meletakkan link tersebut akan memburukkan lagi keadaan.

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.