Rabu, Disember 29, 2010

Berapa Score?

Laser.

Penyokong bola sepak Indonesia menjadi emosi kerana itu sekaligus melemparkan pelbagai tuduhan terhadap penyokong pasukan negara.

Persetankan itu semua!

Wanita ini berkata pasukan Malaysia lebih unggul berpeluang muncul pemenang Piala Suzuki AFF 2010.


Dia, Syahrini, 27 tahun, model dan penyanyi seksi Indonesia sebelum ini dikaitkan dengan komposer, Anang Hermasyah.

Mesti ramai wak buruh binaan di Kepong, Selangor bakal marah membaca kenyataan Syahrini di akhbar Kosmo hari ini.

Kepong?

Lokasi terlintas secara spontan di fikiran.

Perlawanan pusingan akhir kedua bakal berlangsung di Stadium Utama Gelora Bung Karno, Jakarta, jam 8 malam ini. Sebelum ini di Stadium Bukit Jalil, skuad Harimau Malaya menumbangkan pasukan Indonesia 3-0.

Kali ini, berapa score?

30 ulasan:

  1. Semoga pasukan Malaysia berupaya mengekalkan kemenangan...

    BalasPadam
  2. Skor kali ini!
    aaa bape ek..
    erm...Hah!!
    Malaysia menang 3-1 !!

    Jom skodeng,
    Happy Birthday , Kiz

    BalasPadam
  3. salam bung idul, heheheh

    2-1 Malaysia juara

    http://ucmitosboy.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. tak payah sekor-sekor buat malaysia...berkubu je..

    BalasPadam
  5. Salam Mazidul, Semoga pasukan kita beroleh kemenangan yang bergaya! Tak payah byk 1-0 dah ok :)
    Entri terkini "Andai kitalah si anak ikan kecil itu…"

    BalasPadam
  6. 85 ribu penyokong indon akan gunakan laser

    dan julia perez pun akan gunakan laser di colinya, kononnya nak ganggu fokus dan tumpuan player msia, silap2 player indon yg hilang tumpuan, hahahahahahah

    jgn gentar wahai penyokong msia

    BalasPadam
  7. diorang terlalu ego sebab tak sanggup nak admit team diorang yg kononnya hebat sangat tu kena 3-0 dengan Harimau Malaya...hehe

    BalasPadam
  8. Indon 1 - 2 Malaysia

    Saya sedang fikirkan potensi kegembiraan yang bakal dikecapi apabila skuad Malaysia menjulang piala itu di Stadium Gelora Bung Karno nanti.. pasti berbisa untuk penyokong Indon!

    BalasPadam
  9. ang zul..jam 5 ptg???? malaysia menang 2-1

    BalasPadam
  10. Insyallah Malaysia berjaya....Rakyat Malaysialah terutama orang Melayu merupakan manusia yang baik dan bersopan santun terhadap tetamu. Walaupun Mat Indon di Indonesia membuat provokasi dan honar terhadap kerajaan dan rakyat Malaysia tapi kita tetap sabar. Malahan bila mereka berkunjung ke Malaysia, rayat kita menunjukkan sikap setiakawan dan adab sopan yang cukup terpuji. Malah Mat dan Minah Indon yang ada kat sini bebas tanpa rasa takut. Aneh dan malangnya, antara sesama sendiri, orang Melayu bertekak san berbalah seolah tiada penghujungnya. Fikir-fikirkan....
    http://yaayyuhalwalad.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. pls check dis out

    http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/United_States_of_Malaysia

    BalasPadam
  12. (Wanita Bertudung Hijau berkata...

    85 ribu penyokong indon akan gunakan laser ...)

    hehehehe
    kalau camtu stadium tu dah tak payah pakai spot light la camni
    jimat~
    gurau2 je ye Wanita Bertudung Hijau..

    BalasPadam
  13. Saya rasa kalau Malaysia belasah Indonesia 5-0 keadaan akan jadi lebih selesa bila berdepan di Jakarta nanti.

    BalasPadam
  14. yeaahhh mju sukan utk negara
    tak ksah laa menang berape
    asal menang...msti menang
    yg penting semangat kesukanan

    heeee.....

    BalasPadam
  15. tak kisah pasal berapa yg malaysia akan score. paling penting jgn biarkan indon bolos langsung!

    berdebar lah.....

    BalasPadam
  16. Harimau Malaya 3, indon 0 lagi... yeaahhh

    BalasPadam
  17. kekal dgn 0-0 pun dh sangat bersyukur dah..

    BalasPadam
  18. Malaysia pasti boleh...

    risau gak ni dengan penonton Indon tu, mereka kan lain macam sikit

    BalasPadam
  19. Harapan cerah utk KITA menang sekali lagi....!

    BalasPadam
  20. Alhamdulillah menang dengan aggregat 4-2
    tabik springgggggg kat team Malaysia sbb menang bergaya wpun ditekan, diganggu, diancam di indonesia..
    tahniah safee sali sbg pnjaring terbanyak
    goal keeper yang mantop; khairul fahmi-anda terbaek!
    smoga lpas ni bola sepak kita kmbali gah!

    BalasPadam
  21. dah sah, Malaysia menang. Kata Syahrini Malaysia hebat, memang betul dan sudah dibuktikan.

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.