Rabu, Oktober 10, 2012

KEADAAN TERKINI KAMAL AFFANDI HASHIM (UPDATED)

Pembedahan mengeluarkan gumpalan urat dengan radius 3 sentimeter di kepala Kamal berjaya dan selesai pada kira-kira jam 4.45 petang tadi.


Lima belas minit kemudian beliau menghubungi saya.

"Teknik lazer digunakan. Kepala terasa panas sedikit sebab bilik pembedahan sejuk. Bro, orang pertama saya hubungi selepas pembedahan," ujar penganalisis jenayah itu.

Beliau mengucapkan terima kasih kepada semua mendoakan keselamatannya serta sudi untuk menyumbang membiayai kos pembedahan terbabit.

Kos RM41,000 dan masih belum mencukupi, lebih RM30,000 masih diperlukan.

Sumbangan boleh didepositkan ke akaun Public Bank 4007 85 2927.

*** Terkini, hanya kira-kira RM10,000 lagi diperlukan


posted from Bloggeroid

24 ulasan:

  1. SMTI: Alhamdulillah..... akhirnya..tak sangka saya yg beliau dapat terus berhubung dgn bro secepat ini.. apapun bersyukur kita bila semuanya berjalan lancar.. insyallah.. sama-sama kita cuba tingkatkan lg usaha/ kempen utk mencari dana bg menyelesaikan masalah bro Kamal secepat mungkin.

    BalasPadam
  2. syukur semuanya selamat.moga dapat dikumpul jumlah yg diperlukan itu

    BalasPadam
  3. alhamdulillah!!

    aku memang minat dan kagum dengan beliau..banyak info berguna dari beliau..

    hanya doa sahaja mampu kuberikan..

    semoga cepat sembuh

    amin

    BalasPadam
  4. 10k lagi ka, baik lah saya akan pos kan di FB saya .. marilah kita sama-sama membantu beliau :)

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah, saya doakan En Kamal cepat sembuh. Sebenarnya adik ipar saya bertugas di Jabatan Radio Theraphy di Hospital Beacon tu... Pembedahan keatas En Kamal tu mengunakan teknologi Cyber Knife yang mana teknologi ini mempunyai ketepatan yg tinggi.

    Anyway, saya dah lama post entry En Mazidul kat FB saya. Harap dapat membantu meringankan kos yang ditanggung.

    BalasPadam
  6. semoga en kamal sembuh saya doakan... en kamal jgn patah semangat ya

    http://buasirotak.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. kita sama2 doakan agar beliau segara sembuh.
    Pasal perbelanjaan tak perlu risau lah, tentu ramai yg tampil membantu, kan masyarakat kita ni penyayang..

    BalasPadam
  8. Done transfer some of small amount. Ikhlas

    BalasPadam
  9. shukur alhamdulillah... kami hanya dapat mendoakan dari jauh untuk kesembuhan beliau.. insaallah harap2 akan pulih spt sdia kala. amin...

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah... semoga En. Kamal cpt sembuh dan dapat terus berbakti kepada agama, bangsa dan tanah air

    BalasPadam
  11. owh, Alhamdulillah... dah selesai dan selamat urusan pembedahan. Insya-Allah masalah dana tu akan selesai sedikit masa sahaja lagi.

    BalasPadam
  12. owh, Alhamdulillah... dah selesai dan selamat urusan pembedahan... Insya-Allah masalah dana itu akan selesai tidak lama lagi...

    BalasPadam
  13. jom kita buat kempen di laman sosial.. RM 10 seorang rakyat malaysia menderma,kalau 1000 org boleh menjadi 10, 000

    BalasPadam
  14. ibu sy dan dato hamidah osman bersama brader kamal

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=466215283418248&set=a.394277917278652.90617.100000893406920&type=1&comment_id=1275552&ref=notif&notif_t=photo_reply&theater

    BalasPadam
  15. alhamdulillah..semoga kembali sihat..dan bersabar diatas dugaan yang dihadapi..adik sy pn menidap AVM juga sejak lahir tetapi hanya dikesan bila umur 17 tahun (thn lepas)..penyakit yang rare dikalangan rakyat Malaysia..perbelanjaan untuk perubatan adalah sangat tinggi..

    BalasPadam
  16. Saya mengidap AVM yg diketahui bru beberapa bln dri bulan 5 thn ini. Saya juga telah buat embolisation dimana dimasukkn klip pads urat yg bermasalah tersebut. Saya telah menjlnkn rawatan di hospital sg buloh dimana terdpt pakar2 seperti Dr Sobri dr HUKM. Setakat nie, saya berasa sihat. Alhamdulillah. Kos rawatan setakat ini bru RM300.

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.