Rabu, Oktober 03, 2012

TEKA WARNA SELUAR DALAM PELACUR MONGGOLIA ... (18SX)


Blog menawarkan pelacur berasal dari pelbagai negara masih lagi bergiat aktif.

Selain daripada gambar seksi  pelacur, blog sama juga mencatatkan harga servis, 'kemahiran' gadis diperdagangkan dan lokasi mereka dilanggan, termasuk nama hotel.

Gadis mempamerkan seluar dalam di atas didakwa pelacur Monggolia berusia 24 tahun.

Saya percaya berbekalkan nama dan nombor telefon bimbit 2 lelaki dipercayai bapa ayam, pihak polis berupaya memerangkap dan membanteras kegiatan mereka. 

Berikut blog Perfect222a dan pihak berkuasa boleh mendapatkan maklumat lengkap.

Jika pembaca enggan melihat kandungan blog terbabit, tidak perlu dan bukan satu kewajiban.

11 ulasan:

  1. SMTI...

    abg mazidul, boleh tolong promote blog sya tak??

    http://azmengs.blogspot.com/2012/10/bolehkah-keadilan-pas-bergabung.html

    BalasPadam
  2. dimana ada penawaran, disitulah ada permintaan...

    BalasPadam
  3. trace number phone yg ada di blog tu.

    BalasPadam
  4. pergh ada lagi blog2 pelacuran ni, ingant lepas samcheras tutup dah takde dah... yg bestnya camna lepas diorang tutup blog lama create blog baru, byk je orang yg tahu dan visit blog mereka

    http://buasirotak.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. nenet penne pn baca blog abg mazidul jugak?lama xbaca blog nenet....

    BalasPadam
  6. Salam Bro Mazidul.., gua pinjam gambar amoi tu ye untuk entry gua tengah malam ni.. Nanti gua linkkan kredit balik ke blog bro Mazidul.. Tengkiu..

    BalasPadam
  7. 016-3776806 Ao Yong/017-6683634 calvin

    * Q: Adakah hari ini di mana terdapat lebih keindahan mana? ?
    # A: Malah, setiap hari setiap bidang kita kurangnya 2-3 supercar pastinya meletakkan 6-7 perempuan bidang masing-masing, untuk melihat anda memberi lif untuk pergi sedikit. Di samping Jane bandar OUG, sekurang-kurangnya 13 hari.

    * S: Jika anda nyatakan Model dipanggil XX nama yang anda mahu lakukan mengenainya?
    # A: 30 minit sebelum anda datang, sila hubungi saya untuk membantu anda Booking.com Tiada yuran cemerlang, tetapi jika masa temujanji ke semasa.

    * S: Mengapa anda harga adalah lebih mahal daripada tempat-tempat lain?
    # A: anda bos Sila faham yuran kulit kita, setiap hari wanita satu bilik untuk makan, minum, topi, tuala, (keselamatan yang paling penting) dan sikap perkhidmatan kami.

    {Malah, anda boleh keluar ke mana-mana bidang, banyak kawan-kawan harga RM100-RM130, tetapi adakah anda fikir (keselamatan)? Papan seluruh bilik, kotor, katil tandas awam Zhang! Bintang milik Syarikat-4 dan 5 bintang, Cucian secara senyap-senyap (keselamatan, mulia, selesa) anda menghabiskan lebih daripada RM30-RM50 tidak berbaloi? ?

    Untuk Brother bos anda sila banyak sokongan telah banyak selepas berdekatan boleh hubungi kami, kami akan memberikan nombor bilik anda naik, kita tidak penyamun, anda kelihatan pada tenaga anda mesti ah! Lihat "FOC" kawan kepada kita semua meletakkan 40-50 gabungan seorang wanita harus sentiasa menjadi apa sahaja yang anda mahu ia. . . Melihat perkhidmatan foto yang agak baik tetapi tidak tahu lelaki yang buruk cukup cukup? ? Anda memanggil syarikat (master profesional) PRO Okt 016-3776806 Ouyang atau 017-6683634 calvin pertanyaan atau untuk membuat temujanji untuk

    Sila berasa bebas untuk memanggil atau SMS kami, kami akan kembali kepada anda secepat mungkin. (Sudah tentu tidak membiarkan anda ke bawah / roll-over / membuang masa)
    Nota: Selamat Datang WELCOME Jika kita memperkenalkan panggilan salah anda mengutuk kita, saya benar-benar bersedia untuk menerima
    "Tetapi anda tidak akan mempunyai peluang ini, kerana profesional PRO kami! '

    THANKS UNTUK SOKONGAN ~ Terima kasih untuk sokongan

    saje try google translate sebab xpaham bahasa cina....siap ada FAQ tu bro....

    BalasPadam
  8. Pelacur Mongolia tu tak takut kena letup peledak C4 spt Altantuya ke??
    Jika nak tau warna seluar dlm nya kena tanya mereka yg pernah rapat dgn Altantuya...

    BalasPadam
  9. encik mazidul kalu nak siasat cuba cek kat sini

    http://www.malaysiaescortonline.com/#!home/mainPage

    Malaysia Escort Online, is one of the top PREMIER Escort agency in Malaysia and Kuala Lumpur to provide premium-quality service for you in life. ​

    http://www.vicesisters.com/escorts-RE4!R-CO125!C-XC.html

    yang ni lagi best pondan pun dah pandai offer servis kat rumah lagi

    kalau di FB berlambak taip word escort je banyak yag keluar termasuk dari malaysia

    cth:http://www.facebook.com/pages/Awek-awek-hot/211861952202151


    tepuk dahi hamba


    BalasPadam
  10. Bro Maz,

    Gambar ini telah membuatkan hidung aku berdarah dengan deras sekali.

    BalasPadam
  11. banyak lagi sebenarnya website yg promote benda ni..siap ada no tel dan model2 dia sekali. Tapi yang heran, kalau betul pihak berkuasa hendak mengambil tindakan ia seperti amat mudah untuk mengesan bapak-bapak ayam ni. Tepuk dada tanya selera.

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.