Selasa, April 21, 2009

Bersemuka Exora

10 ulasan:

  1. Bro Maz

    First time tengok colour ni...
    Cantek la...

    Sama 'besar' he he he he he

    Kalau ada rezeki nanti
    nak order yang color ni lah...

    Bungkus 3
    kuah lebih

    he he he he he

    BalasPadam
  2. Bro Alid, ada satu color putih, skirting berbeza, roof stylo, specially tailored, harga RM100,000 lebih, Datuk Pengarah Urusan pakai :)

    BalasPadam
  3. Exora trasmisi manual keluar tahun ni juga, harga pun murah lagi. Sesuaila untuk golongan pertengahan
    Boleh layari http://paultan.org

    BalasPadam
  4. serasi anda & Exora,
    mcm menang hadiah kereta pon ada...
    warnanya mmg cantik laaa...

    BalasPadam
  5. segak en. mazidul disamping exora..mcm pinang dibelah dua.. :)

    BalasPadam
  6. Abg biler lagi nk pakai exora???TV3 ada perancangan tak nk pakai exora tuk kenderaan rasmi utk buat liputan??

    BalasPadam
  7. setelah melihat sendiri exora ni di showroom, rasanye harga dia berbaloi malah lebih lagi dgn apa yg kita dpt dr mpv ni.. walaupun mungkin exora auto akan membataskan sedikit kuasa enjinnya tapi bila transmisi manual yg djangka keluar dlm bulan 6 @ 7 ni, sume masalah akan selesai..

    BalasPadam
  8. Bro.. kawn tengok awak di MHI pagi tu... hajat dihati memang berkenan amat dengan exora ni... tapi apa kan daya... baru tukar kete 3 tahun...

    BalasPadam
  9. wah tahniah TV3...bestnyer dapat exora..

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.