Ahad, April 05, 2009

Kampung Saya

17 ulasan:

  1. tah macam kat pahang je hehe.. taman negara kowt

    BalasPadam
  2. bersihnya air... jernih...
    best tu kalau dapat mandi...

    BalasPadam
  3. SEMUA, dulu nak buat gathering tak jadi. Macamana kalau kita buat di kampung saya ni. Hanya 30 minit dari KL, 2 jam dari Ipoh.

    Kita buat style pot luck, makanan bawa masing2. Lepas tu makan sama sama. Siapa setuju?

    BalasPadam
  4. Kimizo, boleh lah tapi air for sure sejuk gila. Orang gila mandi pun akan kata "gila sejuk air ni"

    BalasPadam
  5. cantik,
    bersih,
    jernih,
    nyaman...

    besnye dpt mdi kt sini,
    tmbh2 bkelah dgn kluarga,
    lg best...

    BalasPadam
  6. sejuk & nyaman
    sedap mata memandang...

    BalasPadam
  7. waaaahhh, bestnya.
    sejuk mata memandang.

    BalasPadam
  8. bro..
    tu gambar kat sg bell eh..masa sekolah dulu selalu merempit ke sana ramai dari sungai besar

    BalasPadam
  9. Walaweiiiiiiiiiii

    Gua Sutuju jer......

    Bley tak bley belakang citer!!!!

    BalasPadam
  10. Salam,
    air sungainya nampak jernih tp cetek ye?

    memang air sungai sejuk gila!

    BalasPadam
  11. tempat jatuh lagi di kenang..inikan pula "port" aku masa bersekolah di smjk slim river...apa khabar member2 3B1 smjk slim river tahun 1983???
    sungai bill memang bestttt siot!!

    BalasPadam
  12. Bestnyer mandi air sungai...dah lama xbalik kampung.

    BalasPadam
  13. Bos, saya sangat terharu lah tengok gambo ni... teringat kampung...

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.