Sabtu, Jun 16, 2012

AMARAN : JANGAN KLIK ENTRI INI JIKA ENGGAN MELIHAT AKSI SONGSANG LELAKI GAY TEMPATAN SECARA LANGSUNG (18 SX) - UPDATED

Seorang daripada pembaca blog ini menghantar mesej kepada saya berhubung kegiatan lelaki gay tempatan sebelum ini telah memberhentikan operasi di ruang sembang spesis mereka. 

Untuk rekod, sebelum ini mereka menggunakan URL www,pluc2c.blogspot.com.

Kes terbabit saya dedahkan di sini.

Kini mereka telah beroperasi di blog lain digelar Male Virtual Chatroom.


Jika TIDAK mahu melihat aksi jijik ditampilkan oleh lelaki gay tempatan, SILA KELUAR dari entri ini.

Berikut antara respon mereka sebaik menyedari chat room itu dipantau.


Jika sebilangan pembaca blog ini berasa bimbang barangkali saudara atau kenalan terbabit dengan kegiatan songsang dipaparkan secara langsung, klik di sini.

Andai pembaca mengenali sebilangan mereka, nasihatkan  agar berhenti.

BLOG terbabit telah ditutup, barangkali buat sementara waktu sahaja. Lelaki gian lelaki kekok jika tidak mampu melampiaskan nafsu songsang mereka.

Bagi mereka, andai tidak dapat bontot, dapat melihat bontot pun cukuplah.

HEBAHKAN

4 ulasan:

  1. astaghfirullah. seram sejuk tengok

    BalasPadam
  2. geli..... geli geman saya... baik tengok legoland kat majalah 3... hehehe

    SMTI

    BalasPadam
  3. Semoga mereka diberi petunjuk dan hidayah oleh Allah SWT

    BalasPadam
  4. hmmm diorang tutup balik ke blog tu... saya nak jugak terjah dan bagi tazkirah sikit...

    http://buasirotak.blogspot.com/

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.