Sabtu, Mac 26, 2011

Raja Pengejar Pondan

Jam 9.06 malam tadi, gambar pondan 'memancing' pelanggan, lelaki gilakan belaian lelaki, di Jalan Yang Kalthom, Ipoh, Perak, saya rakamkan.

Pada masa sama, jurukamera 999, Raja Ansari Raja Alwi merakamkan visual sama untuk disiarkan dalam 999, Khamis minggu hadapan.


5 pondan berpakaian seksi kelihatan seksa mundar-mandir di kawasan terbabit. Lihat lelaki berdiri di sebelah kiri, mungkin dia sekadar bersembang sahaja (read: berprasangka baik).

Exactly, 7 minit selepas gambar di atas dirakamkan, saya menemui ...


Mari kita tegakkan kasut tinggi ini.


Barangkali pembaca wanita boleh memaklumkan kita ketinggian tumit kasut ditemui di lorong berikut.


Ya, itu gambar Raja Ansari, pengejar pondan berpengalaman. Sebelum ini dia ditugaskan merakam gambar pondan di Sunway Mentari, Petaling Jaya, Selangor.

Pondan dikejarnya sehingga mengah. Lelaki mengejar lelaki, tenaga sama kuat, cuma seorang daripada mereka berpakaian wanita lengkap bercoli.

Kami tidak memiliki kuasa untuk menangkap, cuma sekadar ingin bertanya, mengapa biarpun diserbu berulang kali, mereka masih lagi melacurkan tubuh? Malangnya  semua pondan melarikan diri, bak lipas kudung  barangkali kerana tidak berminat menjawab soalan kami.

100 meters in less than 12 seconds, itu anggaran kelajuan larian mereka.

Sewaktu mengekori Raja Ansari, semua pondan terbabit masuk ke dalam rumah di bawah, pantas mengunci grill dari dalam.


Nakal lah engko nyah! Main nyorok-nyorok ya?

Malam ini kita jumpa lagi .... main kejar kejar lagi!

23 ulasan:

  1. pondan pun ramai kat universiti skrg ni.

    Kat youtube pun ada video pondan upm la, uitm la..

    BalasPadam
  2. best ke abg mazidul main kejar2 tadi?
    bapuk ni hebat gilalah!
    dapat kau dapat pakai 6inches heels tu!
    ;)

    BalasPadam
  3. hebat hebat hebat.
    4 or 5 inch itu heels.
    bapuk tu lari sebab takut tengok awak ni mazidul;)

    BalasPadam
  4. I am too old to chase them. Ansari kejar, saya dan pemandu, ikut dari belakang naik kereta :)

    Ansari dulu pelari sekolah :)

    Seriously.

    BalasPadam
  5. 'Pondan dikejarnya sehingga mengah. Lelaki mengejar lelaki, tenaga sama kuat'.......hehe..kadang-kadang lupa yang pondan tu sebenarnya adalah lelaki..

    BalasPadam
  6. Hati2 mengejar tu, takut tiba2 diorg bertukar jadi gagah perkasa plak... heheh

    BalasPadam
  7. Ada yang nak jadi Cinderella, ya... main tinggal kasut gitu... :)

    BalasPadam
  8. aahahha xleh blah main kejar2...paling x phm kaum lelaki yg dok terliuq tgk pondan x kiralah pondan tu sexy or cun..tpkan lelaki gak..gehli sungguih (im anti gay)

    BalasPadam
  9. Hi hi hi...masa diorang lari, mesti angkat skirt tinggi tinggikan? boleh bayang langkah beso beso...

    Kat Ipoh, jalan Yang Kalsom tu mmg port deme ler tu...

    BalasPadam
  10. hahahaa..msti gelak kalau tgk diorg ni berlari..diorg ni lari gelek2 x?wahahahaa..abg maz,semoga dapat membongkar lagi kisah2 gay dan lesbian yang makin ramai di negara kita ni..diorang ni makin ramai la..

    BalasPadam
  11. adehhh...teringat pulak cerita cinderilla tengok kasut tumit tinggi tu...

    BalasPadam
  12. kasut tu 3 inci je. tak tinggi sgt.

    BalasPadam
  13. ipoh....memangla sekarang..bersepah pondan.....

    BalasPadam
  14. nanti boleh ambik kasut tu dan buat pencarian ala2 cinderella bro. hahaha!

    BalasPadam
  15. haha.. nakal ye nyah tu.. yg kejar tu pun nakal jugak kan? hihi

    BalasPadam
  16. hahaha...seronok juga jadi wartawan ni yer,,,main kejar kejar dengan pondan..apapun memang rancangn 999 ni memang best..ada kelainan..

    BalasPadam
  17. nasib baik kasut yang tercicir

    patutlah nyah2 tu pakai sikit2 je, tutup atas sikit, tutup bawah sikit supaya senang nak lari

    BalasPadam
  18. Salam semua
    Ipoh? erkk..kampung saya tu..huhuhuhu..dari dulu bersepah bapuk..kat waller court la yang ramainya..hihihihi..sekali kena kejar polis.." Polis nyah, lari.." .high heels ke mana..apa ke mana..hahahaha.

    BalasPadam
  19. hehehe
    kelakar la..
    main kejar-kejar yer..
    siap jadi sinderalelah..

    BalasPadam
  20. tanya nama dia sekali.....dia jawab " sally bang " ( dengan suara lembut ) dua kali tanya " sally bang " tiga tanya (diikuti dengan jerkahan ) " Salleh lah bang " ( suara jantan ...

    BalasPadam
  21. jika betul gayanya tak dinafikan ada kalangan pondan lebih seksi dari wanita, cuma pandangan mata tentunya, jika tergoda sampai ke hati pasti ada tak kena waima pujuk rayunya menikam sukma.

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.