Ahad, Februari 15, 2009

Lena Di Bukit Bintang

25 ulasan:

  1. empok bantal...:p
    adoyaii,ade bantal kat uma nak jugak tido kat tangga..
    hahaha...

    BalasPadam
  2. dah pekena air setan, kepala dah naik pitam, tepi jalan dia terlentang...

    BalasPadam
  3. kasihan dengan mereka ini...siapalah mak bapak mereka?

    BalasPadam
  4. http://pkrpasdap.blogspot.com

    hairan..mana pergi pihak berkuasa dan pihak berwajib..

    anak muda hilang pedoman..

    budak2 tunggu spm...isi masa begini. minta kerja susah...tak boleh salahkan mereka juga..

    ada juga hiburan oleh radio swasta buat roadwsow..sepatutnya mereka nasihat sipaya jangan berkelakuan begini ...

    BalasPadam
  5. Kalau dah menari sejak tengahari menjelang malam, sudah pasti penat. Nak membeli belah masih remaja, sumber kewangan terhad.

    BalasPadam
  6. saya risau lah
    tengok budak budak remaja sekarang
    sangat advanced! terutama di bukit bintang
    sangat gothic! entah dari mana dapat pengaruh tu semua..
    mak bapak diorang tak kisah ke?

    p/s : tapi part fashion sense, saya kagum. umur 17, dah up to date.

    BalasPadam
  7. Kalu dilihat dari colour kulit mamat2 nih.....

    Memang memalukan orang2 kita!!!

    Cis!!!! Hampeh.com.my

    BalasPadam
  8. Andi, yup! up to date, in a sense :)

    Nik, saya pergi waktu awak tengah tolong kakak masak dan bantu mak kemas rumah. V-Day la bro, untuk siaran 360 minggu ni.

    BalasPadam
  9. sedih tengok anak bangsa sendiri dalam keadaan mcm ni, di saat ank2 bangsa lain ketawa melihat mereka

    BalasPadam
  10. Tahniah Kepada Encik Mazidul
    kerana dikurniakan anak lagi dengan nya...

    Nampaknya saya kena usaha lagi
    Dah dua tahun tak de apa pun lagi ni...

    Try lagi he he he

    BalasPadam
  11. mmg sewel la bile dah pekena air setan tue...speechless bile tgk bdk2 camni..langsung tak de kesedaran..

    masa kat skul dulu..teringat sorg ustaz pernah ckp sal air setan nie.."kalau terasa sgt nk minum,cium dl air kencing sendiri,then minum..bile dah dapat atasi halangan tue..baru la bley nk inum air setan tue.."
    kami semua kembang tengkuk mendengarnya..nk bau pn tak sanggup..inikan plak nk meneguknye...na'uzubillahimin zalik...

    BalasPadam
  12. Alid, USAHA tangga kejayaan. Kalau tidak cukup satu ibu, cari kedua, ketiga, keempat :)

    Fazrulls, teringat lagu Wing, lena diulit mimpi.

    BalasPadam
  13. Bang Dul

    Malam ni saya try lagi

    Good Luck to Me!!!!

    He he he he

    BalasPadam
  14. budak2x nie bukan ape...
    diorang nak seronok2x. Dah shuffle aje diorang tahu.... mesti la penat smpi tertidor kat tangga pun jadi.

    Cuba channelkan kegairahan mereka tue ke tempat yang lebih baik. pasti ada untungnya kepada masyarakat.

    BalasPadam
  15. elok hantar ke palestin ajer... baru tahu langit tinggi rendah

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.