Jumaat, Februari 20, 2009

Tinjauan 360

16 ulasan:

  1. mcm dorang bergambo dgn artis laa en mazidul hehe :p

    kesian dorang..ngapelaa ade org yg sanggup buat aniaya mcm gini :(

    BalasPadam
  2. Echah, bayangkan, sampai kat situ dalam 6.30, semua tak mandi lagi. Perghhhh! Wangi sungguh!

    BalasPadam
  3. bang mazidul, wangi mengalahkan Drakkar kee..?

    BalasPadam
  4. tak sabar nk tengok 360...nk tahu cerita sebenar dengan lebih lanjut.

    BalasPadam
  5. http://pkrpasdap.blogspot.com

    salman khan ada kat situ tak?
    kajol ada tak?
    shah rukh khan tadi ada, dah balik kot...

    BalasPadam
  6. ada org ckp orang bangladesh ni malas , betul ke? tak macam orang indonesia

    BalasPadam
  7. Echah, but for sure dia orang BUKAN bergambar dengan Meet Uncle Hussain la :)

    BalasPadam
  8. wah...ada mcm salman khan
    ada mcm amir khan..
    eh..eh..shahruk khan pun ada..
    siang tayang bulu dada tu...hahahaha

    BalasPadam
  9. H.E.H..Bab keje tue aper yg sy nampak diorang rajin berkerja sama mcm org Indon..Cuma aper yg org ckp bangla malas kerja mungkin sebab kebanyakan bangla keje sbg cleaner,stesen minyak,car wash,jual karpet,kilang..mcm org indon plak kebanyakan berkerja di sektor pembinaan,perladangan dan kerja2 buruh...

    BalasPadam
  10. nampak serasi anda dan mereka..
    jgm marah En Mazidul..

    BalasPadam
  11. Bayangkan, subuh sampai kat tempat tu. Saya dan jurukamera, berdebar. Maklumlah, mereka beratus, kami berdua sahaja.

    Beranikan juga diri melangkah ke bawah jambatan. Hanya ada kamera dan lampu suluh.

    Syukur, semuanya berjalan lancar.

    BalasPadam
  12. wow, berani jugak yek. berdua atasi beratus syabas abang zidul

    BalasPadam
  13. diaorang tak ajak u mandi sekali ke? hehehe

    BalasPadam
  14. KHazlin, Abg MAS dah mandi (berenang) dgn ikan2 lagi tu!

    BalasPadam
  15. dah balik Kedah Dah. Bila Abg Zidul nak ajak kitaorg turun lokasi? tak sabar saya nak timba ilmu nie

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.