Rabu, Oktober 26, 2011

BORN THIS WAY! JUST LIVE UR FUCKIN LIFE (AMARAN : 18SX)

Saya hanya memohon CIKGU Sherita Aziz tidak menyebarkan informasi berhubung amalan seks songsangnya di blog terbuka LELAKI bergelar pendidik dan guru cemerlang itu, klik di sini

Berikutan itu, hari ini, Sherita, dipercayai CIKGU mengajar di Jeli, Kelantan telah mengambil tindakan memadamkan blognya sebelum ini dimuatkan dengan informasi dan gambar lelaki dalam keadaan amat menjijikkan, klik di sini.

Untuk rekod, Julai 2009, Sherita pernah memadamkan blog asalnya. blog dipenuhi gambar lucah dan rakaman dia melakukan seks sejenis bersama lelaki memiliki kerjaya berbeza,  baca di sini.

Seperti dijangkakan dari awal, sebilangan pengikut blog Sherita, mula melontarkan pandangan mereka.


'Biarkan saja. Orang yang normal mana ada mahu buka dan masuk blog homosex ini. Hanya mereka yang sealiran saja yang suka duk masuk dan baca blog begini. Tak betul ke abg Maz? Kalau di lihat pada komen blog Sherita atau Ita lembut tidak ada pun komen yang marah atau anti blog tersebut, that mean hanya golongan yang sealiran sajalah yang duk masuk blog tersebut. Jadi apa masalahnya dengan abang Maz. Abang Maz suka juga ke masuk blog-blog gay atau homosek ni...apa duk dengki sangat dengan Sherita atau Ita Lembut?'

- Neilkie69

Lihat blognya di sini.

'Neilkie69 :

Saya setuju ngan awak, entah si Panda ini GAY jugek.. biarla mereka nak buat apa pun, janji mereka xganggu hidup orang.. xkesah blog gay ke, apa ke, itu semua hak masing2, kalo xnak tgk, xpayah buka, jangan la sentap, sy pun xpernah buka those blog/web.. pernah dgr, but it's not important kot. YES I'm gay and I'm PROUD ... the reason i came here just wanna say no matter if u're are fuckin gay or not! you were BORN THIS WAY! JUST LIVE UR FUCKIN LIFE .. biar la nak jadi apa pun, dieowg xganggu hidup orang lain. so dari sibuk duk ganngu hidup orang, baik g masjid berdoa dekat Tuhan, tambahkan pahala. xsemua org jadi GAY tu sbb terpaksa atau dipaksa. dah naluri dia mcm tu kan . terima je la..jangan AIB kan orang, nanti kite yang dapat malu jugek ..

- gaga'


Untuk rekod, Gaga adalah pengikut blog Sherita Aziz seperti tercatat di atas.

Maaf, jika perbuatan menegur Ita dan Sherita dianggap salah kepada awak berdua TETAPI pada masa sama, tunjukkan bahawa perlakuan mereka itu betul sekaligus bersesuaian dengan tuntutan agama dan budaya.

Biarlah pembaca blog ini juga berpeluang melontarkan pandangan mereka berhubung komen kedua lelaki gay terbabit.

Silakan.

27 ulasan:

  1. hebat betul diaorang nih..
    siap warning, biarkan mereka dengan hidup mereka...
    adakah perlu, kita sbg manusia islam membiarkan saje perbuatan mungkar...
    terang-terang mereka ini islam....minta orang lain pergi ke masjid segala dan jangan ganggu hidup mereka...sikap macam nihlah yang menyebabkan perkara mungkar makin berleluasa...
    hidup menyusahkan orang lain, mempengaruhi anak-anak muda berkelakuan seperti mereka juga...budak-budak sekolah, disogok duit...lama-lama, makin ramai gila gay....
    kami sokong en.mazidul memerangi orang-orang seperti ini...perang habis-habisan....agar jabatan agama mencari mereka-mereka ini dan diberi hukuman yang berat...

    BalasPadam
  2. 7477, terima kasih kerana sudi menyatakan pendirian secara jelas.

    Nielkie69, hanya mampu mentertawakan, kita atau dirinya sendiri?

    BalasPadam
  3. teruskan mazidul...apa yg mereka lakukan adalah bertentangan dgn agama..tak salah untuk kita menegur sbb mereka telah terkeluar dari landasan agama yg Allah janjikan kehancuran pada kaum itu...tambahan pula mereka bangga dengan memamirkan kemaluan dan aksi kotor mereka kepada semua...berdosa bagi kita membiarkan perilaku seperti itu berterusan...

    laporkan pada yg berwajib...semoga misi mazidul akan berjaya...amin...kerana Allah

    BalasPadam
  4. Sebab diorang la masyarakat Malaysia nie dah kurang moral/sivik...

    Penat makbapak jaga dari kecik, tapi dah besar cuba menjadi penghasut kepada kerosakan akhlak manusia sejagat...

    BalasPadam
  5. abg,.. trus kan je.
    Gaga tu cakap "YES I'm gay and I'm PROUD ... the reason i came here just wanna say no matter if u're are fuckin gay or not! you were BORN THIS WAY! JUST LIVE UR FUCKIN LIFE " dia x ingat ke balasan nanti?? kalu dia tu islam dia ingat senang ke idup kat akhirat nanti? Nabi x bagi syafaat..apa yg dia tu ske sgt jd gay? sma je bdan dia ngn lelaki yg dia suka tgk tu.. nafsu gay @ lesbian ni boleh dikawal dan boleh dihentikan kalau ada semangat xnak jadi gay. Kalu ikut nafsu, mmglaa seseorg tu blh jd gay..xjijik ke diorang ni mencintai sesama jenis ??

    BalasPadam
  6. ini lah kalu idup semua asyik nak beabas je, semua fikir hidup mati masing-masing. yang salah tetap kena tegur, jalau Allah nak turunkanbala, dia tak kira semua, tapi tanggungjawab tetap tanggungjawab, kepada yang kat dilahirkan sebab naluri tu, anda boleh berubah. semua orang pun dilahirkan ada sisi jahat, sebab kita manusia, bukan malaikat tiada nafsu. tetapi Allah suruh kita mencari keredhaanNya, bukan nak ikut nafsu kita je, yang normal ni pun kalau ikut nafsu, habis lah dunia ni, orang berzina di mana-mana. harap kamu pulang ke pangkal jalan, Allah sentiasa memberi hidayah jika kita mencarinya, berubahlah ye kawan-kawan, cari ustaz, inysa-Allah

    BalasPadam
  7. Abang Mazidul buat atas dasar sayang dan kasih sesama manusia. Tanggungjawab sebagai umat Islam yang berperanan menegur dan mengingatkan antara satu sama lain. Kerana golongan sebeginilah, semua boleh ditimpa bala.

    pesanan bijak pandai pernah berkata:

    KALAULAH SEMUA ORANG PERLU JADI SEMPURNA UNTUK MENJADI PENDAKWAH, MAKA TIADA KEBAIKAN DALAM DUNIA INI.

    Tahniah abg Mazidul... Hal sebegini perlu istiqomah!

    BalasPadam
  8. Terus kan niat murni membanteras golongan songsang nie
    Berdakwah xpernah mudah
    insyaAllah yg benar akan tsingkap
    bg 'mereka' itu::::mmg kamu xganggu hidup kami dan kamu dgn dunia kamu (kononnya) tapi igtlah smpai saat kamu MATI, org lain inilah yg akan menyempurnakan perjalanan akhir kamu
    hukum TUHAN itu pasti!

    BalasPadam
  9. x blh blah betul dgn statement "...dah naluri dia mcm tu..." byklah dia punya naluri...nafsu semata2 tu..kenikmatan yg sementara (nikmat ke ?) Cuba renungkan sekejap..sejak bila mula ada naluri songsang nie ? sejak bayi ? 5 tahun? 10 tahun? 20 tahun ? Kalo iye pun prnh dipaksa dan terpaksa knp teruskan perasaan songsang tu..Dalami dan kenalilah ISLAM dengan sewajarnya..

    BalasPadam
  10. kesiannn dengan orang2 mcm tu kan.. kesian kat mak bapak diaorang...tak tahulah nak kata apa... baik keluar islam je lah...

    BalasPadam
  11. "Nielkie69, hanya mampu mentertawakan, kita atau dirinya sendiri?"

    en.mazidul, dia sebenarnye ketawa dalam takut...takut dengan 'peperangan' yang digerakkan oleh en.mazidul...

    BalasPadam
  12. SMTI
    tak salah menegur sesama umat islam.
    kita ni duduk kt msia, bukan kt barat sane tu.

    BalasPadam
  13. kesian, ramai lagi perempuan di muka bumi ne. lelaki juga yang dipilihnya.

    BalasPadam
  14. senang nyer dorg ni cakapkan ...cakap kut sedap mulut jer x pakai akal...sebab kubur lain2 lah nak kena tegur kat dunia ni,,, lau dah kat dlm kubur dah tepekik telolongkena bantai dgn malaikat mgkar nangkir sok dh x leh nak tlgdah. 1 lg,, dia kata buat cam tu x sushkan org lain... sok lau kena bala dia srg x per nanti semua org kena,,,,x menyusahkan org ke tu....masyaallah dahsyat betul yer? mudah2han tuhan memberi hidayah kpd mereka ini...

    BalasPadam
  15. mana ada org mengaibkan dorg,,,perbuatan dorg tu sebenarnyer yg meaibkan dr sendiri... x boleh terima kelemahan dr tul dorg ni....

    BalasPadam
  16. Bagi saya,En.Mazidul tidak sepatutnya mendedahkan perkara blog gay ini ke blog En. dan menhighlightkan blogger yang menulis komen GANAS. Apa yang Encik lakukan mungkin akan menaikkan lagi amarah mereka dan membuatkan mereka memberontak.
    Mungkin tidak ramai yang tahu ada yang memilih menjadi gay disebabkan paksaan oleh lelaki yang dikatakan 'straight' (di asrama contohnya).Mungkin blogger gay tersebut memaparkan gambar lelaki 'straight' sebagai membalas dendam..siapa tahu.Bertepuk sebelah tangan tidak akan berbunyi,org yg 'straight' juga perlu memainkan peranan.Saya harap,En.Mazidul tidak lagi menaikkan perkara ini buat sementara waktu.Banyak lagi yang boleh En. bahaskan.Terutamanya tentang cara pemakaian tudung yang menunjukkan dada,perihal media yang kearah..etc.
    Blogger yang lain tidak sepatutnya mencaci,sebaliknya berilah dorongan secara baik dan berilmu.Sekian saja pandangan dari saya.
    p/s:Jangan highlightkan komen saya,terima kasih.

    BalasPadam
  17. Mai, jika mereka ingin menjadi gay, itu keputusan mereka.

    Tetapi berasa terlalu bangga dan gah dengan perlakuan songsang sehingga sanggup memaparkan gambar lucah mereka dan pasangan sejenis melakukan hubungsan seks secara terbuka di blog adalah satu tindakan di luar batasan.

    Mai, awak memberi komen tanpa butiran profile.

    Kenapa harus bersembunyi?

    Jika awak mempunyai anak dan tahu guru mengajar dia 100% lelaki gay selama ini dengan angkuh menulis blog dan memuatkan gambar dia mengadakan hubungan seks dengan lelaki termasuk mereka didakwa tentera dan polis, apakah tindakan awak?

    Berdiam diri?

    Jika mereka ingin marah, marahlah. Saya telah melaksanakan tanggungjawab saya untuk menegur perbuatan terkutuk itu. Jika tindakan itu dianggap kurang tepat, jelaskan kepada saya kaedah lebih tepat pada pandangan awak.

    Untuk rekod, sehingga kini saya belum lagi mendedahkan nama sebenar CIKGU terbabit.

    BalasPadam
  18. xpe abang maz.saya sokong niat murni abang mas tuh.golongan camneh mmg ptot dibimbing.tappi kalobimbingan yg kita hulurkan tak bersambut.kita banteras.mgkin ALLAH blom turunkan azab ag ntok diorang.sbb tu diorang takbur.

    BalasPadam
  19. biar betol mahluk2 tuhan yg gay nie!!! tolong la... kalo korng rse 'yes i'm proud i'm gay' dan 'saya islam saya gay' tolong la jgn malu kan agama islam!!! kalo korg rase masyarakt x patot tego korg.. jgn duduk dekat tmpt yg ade org... dan mne de tmpt yg x de org kan... so jgn idop... kalo idop pon korg menyusahkan org laen... ape yg menyusahkn? gay2 sekalian nak ke Allah turun kn bala mcm zaman nabi luth (sy x pasti) yg Allah tebalikkn bumi sbb kaum nye melakukan hubungan sejenis?? nak ke mreke yg tak besalah tecalit sama??? lagi satu korg kate kubur masing2 jgn sibuk?? spe kate kubur masing2? mmg kubur masing2 tapi dekat tanah perkuburan kn... mne tau kubur korg nie sbelah kubur ak ke kn... pastu dh tiap saat memekak... mengganggu tau tak??!!! nie bkn kelaka ok.... ak x kate la ak nie bagos sgt or perfect sgt... but still ak kenal halal dan haramne.. ingt lg neraka syurga.... tlg la... kalo korg tu pon korg x sedar... korg pk la family korg.. mak bapak korg yg besar kn korg.... yg akan jd penyelamat mak dan adik perempuan korg masa kt akhirat nanti...
    mmg korg bleh kate Allah x turun kn balasan. ingt balasan dia bkn sekarang... mungkin bile korg dpt penyakit, atau bile korg terbuka nk bertaubat... korg kawen then anak ko plak buat hal mcm tu.... pk lah.... setiap perbuatan kita akan ada balasan... lambat atau cepat hanya Allah yg tau.... sekian.

    BalasPadam
    Balasan
    1. STYLE LA DARO!!
      Superb tu stetment stepek...
      hehe

      Padam
  20. Sokong Bro Mazidul atas pendedahan beliau, perkara mungkar sebegini harus dibanteras!!!

    BalasPadam
  21. sokong dengan usaha bro Mazidul. segala kerosakan moral di malaysia ni perlu di benteras. terutama perkara2 yang di luar tabii seperti makhluk gay nih.

    setakat makhluk gay marah, mereka cuma minoriti kat malaysia nih. mereka belom tengok lagi MAJORITI rakyat malaysia yang marah.

    BalasPadam
  22. Golongan ni UMAT PILIHAN!!! KENTAL pada seksa kubur...dah tahu tarikh MATI...itu yg berani buat...

    BalasPadam
  23. sokongan 100 peratus. Teruskan niat murni memerangi perbuatan songsang mereka. Jangan biarkan mereka meracuni fikiran anak anak kita dan jangan biarkan kaum laknatullah tersebut berkembang dan membiak tanpa sekatan. Hapuskan fikiran dan amalan songsang mereka dan jangan biarkan ianya membiak tanpa kawalan. SYABAS Brother MAZIATUL, semuga ALLAH memberi kekuatan kepada Brother MAZ memerangani kegiatan kegiatan mereka. Dedahkan kegiatan kegiatan mereka tak kira siap mereka supaya kita kenal siapa mereka dan menjauhi mereka sekiranya mereka masih memilih dan mengamalkan kegiatan mereka dan akan membantu sekiranya mereka insaf.
    Saya bangga terhadap tindakan Brother Maz.

    BalasPadam
  24. "saya dilahirkan gay..bukan saya minta jadi cmni..dah memang naluri saya dilahirkan sebegini"
    --> itu ayat paling sadis penah ak dengar...hurmm well to be honest,satu ketika dulu yep itu saya dan ini juga stetment saya...but sume tu salah n punca dalam membutakan hati...kite tidak dilahirkan n dimana serta merta tercatat apa yang kite akan jadi tetapi terjadinya itu atas kerelaan hati kite n kite sendiri boleh memilih utk berubah atau pn tak...ayat sadis tu umpama kan ko sakit kencing manis ko sakit jantung then ko xpayah la p check kat spital xpyah la pegi amik ubat xyah la nk medical checkup, ko da memang dilahirkan untuk sakit lah,,cmtu? kenape nak amik ubat sume? sebab ko nk sembuh n sihatkan badan ko kan..hurmm..okay ak mmg gay, satu ketika dulu n ak dalam position bottom..but pengalaman mematangkan aku..ak tahu siapa ak dimana ak berdiri n siapa family ak..paling penting siapa tuhan ak..skunk pn ak still menaruh harapan kat laki, ak xtipu.. ye mmg bukn senang nk benti kn tp sekurangnya2 niat utk benti tu ada n sentiasa memohon petunjuk Allah...alhamdulillah skunk ak boleh mengawal yang mana kalo dulu pantang tngok jantan ak mengedix terkinja2 melekat kat jantan tu...now ye ak still pantang tngok jantan, ak tengok pasti xberkelip tp pe yang ak mampu lakukan ak kawal n hanya berbicara dlm hati n set the limit, ckp perghh kacak perghh jambu then thats it..stop n wat je keje ak..atleast itu je da leh kawal ak dari bertindak bodoh...ntah la ak nk story cter pnjang lebar pn ak xtaw cmne..

    **yang pasti dimana ada kemahuan disitu ada jalan, dan dimana ada usaha untuk buka mata buka hati, then baru terang jalan tu utk ko jalan...erk? heee

    BalasPadam
  25. cuma dapat dikata saya di sini kepada golongan gay yang belum bertaubat ialah insaflah sebelum mati kerana allah itu wujud dan akan membalas setiap perbuatan maksiat kita.

    saya ialah seorang gay dan sudah bertaubat, memang pada pandangan kebanyakan golongan gay termasuk saya "saya dilahirkan gay..bukan saya minta jadi cmni..dah memang naluri saya dilahirkan sebegini" ia umpama kita meminta golongan straight mencintai gay, itulah hati dan nafsu bila bergabung memang susah nak ditanggalkan.

    Tapi golongan gay harus ingat bahawa manusia diberi pilihan untuk berubah dan membuat keputusannya sendiri, setiap keputusan diambil ada akibatnya dan kesan kepada seluruh manusia di bumi ni. Saya harap Allah beri hidayah kepada golongan gay yang belum nak insaf tu, takutlah seksaan api neraka.

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.