Rabu, Mei 26, 2010

Ita Jantan Bangga Dimain Bontot (AMARAN : Bacaan 18 Tahun Ke Atas)

Saya menerima emel dihantar pembaca blog ini, terima kasih. 

Saya pernah menulis berhubung kewujudan blog lelaki gay mendakwa bernama Ita sebelum ini, di sini sehingga memaksa dia mengkategorikan blognya 'private'.

Kini Ita muncul dengan blog terbaharu, hampir 300 followers, masih memaparkan gambar pegun, video dan komen, jelas menunjukkan dia amat berbangga dengan kegiatan seks songsang dipraktikkan bersama ramai lelaki tempatan, saya percaya majoriti berbangsa Melayu dan beragama Islam.

Antara pasangannya, lelaki lengkap berseragam tentera dan tag nama. Sebelum ini sebilangan tentera Amerika Syarikat dilapor gay, kini di Malaysia. Pasti Menteri Pertahanan, Datuk Zahid Hamidi bakal terperanjat jika dimaklumkan kes terbaharu berhubung kegiatan 'berkawat' anggota 'rimau' di bawah kepimpinan beliau.


Lebih memeranjatkan, pelbagai aksi lelaki pasangan Ita ketika melakukan seks sejantina dirakam dan dimuatkan di blognya dalam keadaan amat memalu dan menjijikkan, tidak pasti samada dengan 'consent' mereka atau sebaliknya.

Kepada pembaca berusia di bawah 18 tahun, JANGAN klik link  Ita Lembut Berahi.

Kita semua harus bersama mengingatkan Ita, usah terlalu riak mempromosikan kegiatan seks songsangnya, dipaparkan secara terbuka dan boleh dicapai sesiapa sahaja.

Ita, sudah sudah lah tiew nok!

45 ulasan:

  1. fuhhh.....tak berani nak klik..... sure muntah hijau terus nanti kalau tengok...

    BalasPadam
  2. eee..ada org mcm ni dlm dunia ye...

    BalasPadam
  3. ok, sumpah jijik.

    tertekan link itu, nampak header terus padam.

    =(

    tak boleh buat aduan ke flag ke blog camtu bro?

    BalasPadam
  4. Arghh!!tak betul amaran "kepada pembaca berusia di bawah 18 tahun" tu..aku dah tertekan sebab aku dah lebih 18 tahun..
    Huhuhu...mataku dah ternoda..lagi kita kata jangan,lagilaaa hati ni meronta-ronta nak buat..

    BalasPadam
  5. da klik teros nak muntah...nampak sangat akhlak semakin runtuh...

    BalasPadam
  6. Waduuhhhhhhh Buasir....... Kita Pakai Istilah Baru iaitu "Penyakit Lubjub".

    Penyakit Lubjub membawa maksud Sakit pada anggota buangan besar Kaum Lelaki akibat memasukkan anggota kemaluan lelaki yang lain.

    Apa kata Mazidul & rakan setuju?

    Ini dia wujud perkataan Melayu asli tiada tiruan bahasa baik lain-lain.

    Daripada
    http://jamkaki5.blogspot.com

    BalasPadam
  7. lelaki akhir zaman..........tak tau nak kata ape...sedih dan malu...semoga Allah jauhkan dari kalangan ahli keluargaku...Amin

    BalasPadam
  8. laki ngan pompuan berzina pon dah naya nikan laki sama laki,elok kalo dapat tangkap hukum sebatan je supaya kalo lain kali dorang couple dorang takde selera bila tgk punggung berbirat.....

    BalasPadam
  9. Oh tidak kesanggupan utk saya mengclick link itu.. Kenapa la orang Islam kita ni? Tak de malu lagi ke?? Ewwwwww

    BalasPadam
  10. Kalu nak buat peraturan ker apa ker, memang dah tak jalan la agaknya.

    Undang2 Tuhan pun dia berani langgar, inikan pula undang2 manusia, kan?

    Merayu, melarang dia tak heran.

    Bagi saya perkara pertama, jangan layan...

    BalasPadam
  11. saya rasa dia orang gila..pergh persis binatang, tapi binatang pun buat tak menayang..ni persis apa ntah lagi..harap dia dapat petunjuk ke jalan yang benar..atau..mungkin dia ni ada penyakit berjangkit..mana taw dia pembawa siflis ke apa ke..aiyo..padan muka lelaki yang buat dengan dia. (jahatnya saya)

    BalasPadam
  12. mak aii rasa nk termuntah oo..tapi saya masih terfikir2,lelaki2 ni dari luaran mmg hebat,tapi taktau macamana cara nak tau 'kewarasan' mereka dalam kes ni kan?

    BalasPadam
  13. ngee...:(. spesis mcm si noq ni susah skit lah nak ckp sebab tlalu obses dgn dunia n lifestyle drg n bila di tegur drg bls balik "SILA JGN MENYIBUK YA".takpa lah doakan jak semoga mereka sedar akan kesilapan n dosa yg mereka lakukan...:)

    BalasPadam
  14. Slm Sdr Mazidul
    Saya rasa elok saja dibuang link ini,kerana akan menarik minat orang yang tidak pernah tahu tentang perkara ini untuk melihatnya berterusan.bagi yang jijik tak apa lah tetapi bagi yang berminat, Allah sahaja yang tahu.Rasanya eloklah dibuang,nanti takut Saudara juga mempunyai "share" dlm mempromosikan perkara-perkara maksiat ini..T.kasih

    BalasPadam
  15. gilaaa...
    semoga dapat hidayah laaa orang mcm ni...
    harap tak terus sesat..

    BalasPadam
  16. assalamualaikum tuan, minta jasa baik tuan utk listkan blog sgkasai di sini. blog tuan telah lama di listkan di sgkasai. TQ

    BalasPadam
  17. Alooo pihak berkuasa sila ambil tindakan..mana2 yang patut berlandaskan undang2 yang ada..pls pls pls...sakit mata sakit ati aku tengok..macam S**L la muka2 yang tayang kat situ..aku harap korang dapat AIDS cepat sikit dari sepatutnya..

    BalasPadam
  18. om. I thought I can take it, being above 18 and all...
    but as soon as I clicked, I was screaming.

    DAMN YOU!!!

    P.S. can we report that blog as porn?

    BalasPadam
  19. anak2 ayam yg bodoh bila gmbr & video diambil..si mek gembira bila dpt mangsa..

    BalasPadam
  20. Keadaan pasti lebih teruk dengan pusat-pusat pelacuran homoseksual dilesenkan bila Anwar Ibrahim jadi Perdana Menteri Malaysia.

    Illuminati:Banking and money group.

    BalasPadam
  21. tak tau nk kata apa...geli, jijik semua ada....tak tau la mereka tu manusia ke binatang sampai sanggup dedah benda mcm tu kpd umum...mmg betul2 giler la...umat akhir zaman...harap bertaubat sebelum bala datang menimpa atau kematian datang menjemput...Amin

    BalasPadam
  22. ergh....
    ape nak jadi....
    hampir semua lelaki beragama islam....

    sakit hati tgk golongan begini...

    BalasPadam
  23. Astafirullah..
    Betul tu bro? sudah-sudah la tiaw nog!.. tapi rase nyer cuma satu diantara ratusan blog nog-nog yang berani mati! buat post seumpama ini.. Tapi ape yang lebih memeranjatkan, ader diantara mereka (either yang menjolok atau dijolok) ini merupakan lelaki yang boleh diketogerikan sebagai gagah perkasa dan sudah mempunyai family.. Sangap pon biar la berpada..semoga mereka-meraka itu insaf.

    p/s: LORD ZARA boleh jer buat aduan... just click report abuse jer.. tapi berani ker?... hihi.. kang kena sumpah dek nog-nog pula.. huhu

    BalasPadam
  24. kerat kang..
    apa punya manusia. bodoh piang. SKMM tak boleh trace ke owner blog tu? kasi block terus!

    pastu pasal anggota2 tentera yang terlibat, harus di ambil tindakan.

    euww...jijik gila kehidupan mamat tu

    BalasPadam
  25. Bro Maz,

    Vic click blog ita lembut tu, ada message keluar the blog has been removed. Agaknya dah ada orang repot pasal blog tu kot. Aisey... sayangnya tak sempat tgk... Tapi mungkin ada hikmahnya... sbb tuhan tanak vic muntah pagi ni. ekekekkeke

    BalasPadam
  26. die da pun delete blog die..ataupun die buat private..

    BalasPadam
  27. dok pikir2 nak klik tp uit takut tercemar plak mata pagi2 ni...

    BalasPadam
  28. baca entry ni pon dah geli..huuhuhu..
    tapi tetap nak klik sebab rasa ingain tahu...nasib baik dah remove itu blog...sebab lepas dah klik baru baca komen2 muntah hijo dan sebagainya...terus rasa menyesal plak klik tadi..seb baik mata ku dihindari dari tgk benda2 tak elok tuh..huhuh

    BalasPadam
  29. wee...
    pergh.....
    tunggu je azab neraka nanti...

    blog dah diremovekan...
    tetapi ada satu lagi cara nak masuk ke dalam blog berkenaan..

    dah tgk blog site...
    berani siot mamat ni buat posting sal perkara songsang tu...

    kepada sesiapa yang berani nak tgk site tu...

    bolehlah melakukan perkara berikut..

    pergi ke google.com

    taip kat search box :

    site:italembutberahi.blogspot.com

    kemudian di paparan result tu..
    klik cache pada penghujung link yang diberikan..

    sure boleh masuk untuk melihat perkara berkenaan..

    sebenarnya..walaupun blog site tersebut sudah diremovekan tetapi dengan menggunakan cache yang terdapat pada google search engine..
    kita dapat masuk ke melihat blogsite tersebut...

    *p/s : kepada yg akan muntah hijau..disarankan jgn mencuba...

    BalasPadam
  30. rosak nama2 Alor pasir, Jeli, Tanah Merah..Bukit Panau , Bukit Mas.

    BalasPadam
  31. hmmm manusia makin lama mcm setann...geramnya baca entry ni..tk sudah2..jauhkan la dri kami semua aminnn

    BalasPadam
  32. army2 songsang nie..kalo aku suruh g perang...agak2 korang la.. pertempuran apa yg bakal terjadi ngn pihak musuh nie....musuh lari smbil pegang seluar masing2 kot...huhuhu

    BalasPadam
  33. im above 18 so i click.. but the content is extremely not suitable at all for any people yg tak songsang seperti dorg ni.. menyesal click? menyesal la jugak.. tp baru ku tau.. ade juge blogger takde maruah cam dorg ni..

    jap2.. nk samak mata..

    BalasPadam
  34. errrr,jijik!
    bapok bodoh agaknye..
    tau pulak nk ttop mke die.
    yg jd mangse pon xtau agaknye muke dorg ade kt blog 2..
    klo yg terbace ahli kluarge mreka msti malu.
    menconteng arang.

    BalasPadam
  35. Blog removed... aduhai..lambat tgk...

    BalasPadam
  36. salam sejahtera.
    sdr abg mazidul, sy menggunakan pemikiran lateral sebaik mungkin demi kebaikan kedua-dua pihak ya, insyaAllah.
    1 cara kedua-dua blogger baik ita n abg mazidul seharusnya memberhentikan apa yg berlaku.abg mazidul perlu lebih menutup jalan untuk kearah blog itu atau perkara yg seumpamanya. bg ita pikirkan maruah lelaki yg diletakkan gambar.
    abg mazidul sy akan lebih menyentuh hal yg berkaitan dengan gaya, cara pd sebelah pihak abg manakala bg ita kira eloknya sy terus menghubungi beliau untuk memberi sebarang bentuk pandangan, komen, nasihat segala yg Allah izinkan, insyaAllah.

    sdr abg mazidul ingat bersederhanalah dalam melaporkan perkara ini kerna ia seakan membuatkan abg berasa takbur serta akan ke arah riak kerna seakan menampakkan kehebatan abg sebagai pelapor. abg sy tidak kisah disebalik niat suci abg insyaAllah dalam melaporkan semua ini, tetapi perlu difikirkan masa panjang, jangan lah bertindak sebarangan seperti bertindak melulu. TIDAK dinafikan dengan laporan Abg maka akan pasti ada pihak yg berkuasa di dunia ini di Malaysia mengambil tindakan, selebihnya biarlah Maha Pencipta yang melaksanakan segala hukuman.
    abg sekali lg tindakan abg perlu ada batas nya...sy masih memihak pada pihak yg melakukan kerana Allah.
    Abg tolong lah melaporkan bersandar fakta misalannya mendapatkan nasihat, konsultansi dari pihak yg sewajarnya.ingin sy nyatakan bahawa realitinya masyarakat di Malaysia hanya akan mengambil sesuatu tindakan sekiranya perkara sudah berlaku, sedangkang pencegahan boleh diambil, ingin sy nyatakan dari sudut pandangan yg paling dekat dengan bidang saya. bg negara barat dahulu nya mereka hampir menyetujui bahawa homoseksual atau berkelakuan berlawanan jantina, pondan or tomboy adalah masalah kesihatan mental, tetapi setelah pemerintah diatas memberi kelonggaran dan sebagainya, mereka mengeluarkan pandangan baru bahawa ia bukannya lagi masalah kesihatan mental sebaliknya ia adalah sesuatu yg masyarakat perlu menerimanya kerana hak kemanusiaan. jd abg mazidul sy amat bersyukur ke hadrat Allah sekiranya abg sudi menjadi pencetus kepada penyelesaiaan masalah ini serta pencegahan. kerana saya yakin kemampuan abg sebagai seorang hamba Allah untuk melakukan perubahan.saya yakin ia merupakan satu masalah yg perlu dlihat dari pelbagai sudut dari sudut agama,ekonomi,politik,pendidikan,sosial dan pelbagai lagi.sy nyatakan di sini kesudian saya yg juga sebagai hamba Allah insyaAllah ingin menolong, menghulurkan segala kemampuan serta kekuatan.
    abg mazidul sy memohon agar jangan lah jd seperti orang lain yg sekadar melakukan kerana kepentingan diri sendiri.biarlah abg mazidul buktikan pada saya bukan sekadar melaporkan gempar-gempur tentang gay,homoseksual sekadar sebagai sesuatu yg tidak bermotif sekadar mahu masyarakat sedar kewujudan golongan ini. abg perlu ingat itu semua Allah sudah buktikan lagi pada zaman nabi...abg tolonglah saya merayu kerana alang-alang abg memulakan langkah biarlah abg meneruskan langah bukan sekadar..ntah lah abg saya tidak mampu hendak meneruskan kerana saya yakin jika abg hendaklah melakukan pasti boleh dengan kemampuan yg tak perlu saya nyatakan..daripada sebagai blogger,pelapor, pihak media dan sebagai hamba Allah.insyaAllah

    BalasPadam
  37. Oneboy4eva, without any profile, awak boleh melontar batu sembunyi tangan. Saya anggap awak sebagai 'ghost'.

    Tidak gentleman.

    Awak guna pemikiran lateral? Tidak kisahlah apa jenis pemikiran pun, saya ketepikan.

    Hello, I said main bontont itu perbuatan seks songsang. Adakah itu tindakan riak?

    Kalau dia masih ingin dimain bontotnya, I am not going to be with him and say "Please don't".

    Usahlah menulis terlalu panjang jika sekadar omong kosong wahai oneboy4eva.

    ONEBOY4EVA?

    Saya percaya di dalam dunia ini ramai manusia melakukan perbuatan sama, cuma usah terlalu bangga dan riak memuatkan gambar sedang mengadakan hubungan seks sesama jantan di dalam blog terbuka.

    Awak faham? Atau pura-pura tidak faham.

    Atau awak juga turut terganggu dengan tampalan ini? Why?

    BalasPadam
  38. memang abang tentera very open ...offer seks online lagi pada jantan songsang http://www.manjam.com/mesobeso

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.