Ahad, Mei 09, 2010

Sup Bayi

26 ulasan:

  1. ya rabbi... kat sabah jugak ke??? apsal sy tak pernah jumpa.. huhu

    BalasPadam
  2. ya allah... biar betul ni? kisah benar ke ni? kat mana ni? and bile?

    BalasPadam
  3. lor...gambar je ke bro???
    ingat ade artikel skali tadi...
    kat mesia ni pun ade gak kan macma ni???
    huhu

    BalasPadam
  4. mudahan, kita tidak termasuk atau tergerak hati nak masuk kedai tersebut. Niat tak nak yang jijik. PetunjukNya.

    BalasPadam
  5. bukan kat Malaysia kat China ni..lama dah gambar tu..

    BalasPadam
  6. masyaallah.. sampai hati buat mcmni.

    BalasPadam
  7. erkkk!
    mati selera mkn tgk ni!
    mcm mn ada manusia lain yg smpai ati makan ni??

    BalasPadam
  8. tak sanggup nak makan sup ni..kejam giler..teringat citer cannibal holocaust..

    Mati Akibat Belut Bersarang Dalam Dubur !

    BalasPadam
  9. Sungguh bangsat golongan yang sanggup buat gini, berniaga amik untung dgn cara ini..!


    MAAF BRO, bahasa saya kali ini adalah emosi saya.

    BalasPadam
  10. Ha'ah sup ni kat China... Saya pernah buat entry ni..

    Boleh gi sini untuk more pics:
    http://syaniaftersix.blogspot.com/2010/02/sup-baby-di-china.html

    BalasPadam
  11. memang boleh hilang selera bila tengok gambar ni...

    BalasPadam
  12. Masyaallah. Dunia dah semakin nak kiamat..

    BalasPadam
  13. betul ker??
    malaysia ker??
    macam tak percaya...sungguh dasyat manusia zaman sekarang..
    tak de hati perut...

    BalasPadam
  14. Ya ALLAH..
    Nak dapat kan seorang zuriat punyalah susah..
    Alih-alih dibuatnya SUP..
    Laknat nya MANUSIA ITU ...
    dan
    KEMBANG TEKAK AKU

    BalasPadam
  15. Lama dah gambar tu di internet - kalau x silap di negara China.

    Gila!
    Bebal!
    Tekak 'buayaularsawatakadajiwa'

    BalasPadam
  16. Mak aiii...bio betol yup...peeh goli deenn....

    BalasPadam
  17. dah lama tengok gambar ni, semuanya tipu (hoax). ni semua adalah hasil seni Zhu Yu berasal dr China. boleh refer sini:
    http://hubpages.com/hub/Baby-Herbal-Soup-in-China-a-Hoax
    http://en.wikipedia.org/wiki/Zhu_Yu_%28artist%29
    http://www.snopes.com/horrors/cannibal/fetus.asp

    BalasPadam
  18. Bro

    Sup ni mesti sedap ni kan?

    Ha ha ha

    BalasPadam
  19. Di Tanah Besar negara China apa sup yg tak de,sup katak,anjing ,ular ,kelawar termasukla sup fetus ni, ALASAN untuk TENAGA ... laki2 Cina tua yg rajin cari sup ni untuk tenaga bathin ...Bila manusia terlampau pandai ,scan je kalau bayi perempuan gugurkan kemudian bagi kaum bapa makan ,alasan Tak Membazir...

    BalasPadam
  20. ini mesti dari negara China. tiada yang pelik di sana. Segala macam sup dari semua jenis binatang pun ada.

    Tapi tak dapat bayangkan manusia yang order makanan macam nih. Mungkin akalnya sudah tiada. Erghhh tak ada akal kut. both tukang masak, dan tukang makan.

    BalasPadam
  21. Astaghfirullah .... mungkin cerita ni cerita lama, tapi baru untuk saya. Tergamak nyer dia orang ni ...

    BalasPadam
  22. palui diorg ni.. sikit2 kat Sabah.
    x silap sy, sup bayi ni kt china @ taiwan sbb kt sana ramai yg buat abortion at a very advance stage of pregnancy disebabkan one-child policy..bila diorg tahu je jantina janin pmpuan, trus gugur (bunuh?) dan jual kt restoran eksotik utk cover bil hospital.

    BalasPadam
  23. wuwuuwuwuw..
    tersentak hati bile ngk baby nih jadi sup...Ya Allah.!!

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.