Sabtu, Jun 27, 2009

Kisah 'Bo' Dan 'Gel'

Saya bertemu dua jurugambar, nama gelaran mereka ‘Bo’ dan ‘Gel’. Kerja mereka merakamkan gambar bogel gadis atas nama seni.

“Latest, kami rakam gambar show girl, 26 tahun. Actually, fokus kami lebih kepada facial expression bukan body. Tapi this girl ni pelik sikit, dia memang nak muka dia nampak full, kita shoot 7 jam non stop. Dia baharu ‘buat’ boobs, dulu kecil. Tapi saya tak puas hati, facial expression dia kurang sangat,” ujar Bo.

Sesi fotografi dibuat di bilik hotel dengan 2 saksi.

“Both sides kena sign agreement to ensure gambar diambil tidak jatuh ke tangan pihak lain. Kalau terlepas, tindakan undang-undang boleh diambil,” jelas Gel.

“Gambar tu semua nak buat apa?,” soal saya.

“Buat profile dia. Lepas tu kita orang nak buat exibition,” jawab Bo.

Selambanya gadis sekarang.

* 102 kes H1N1 disahkan setakat ini.

* Sila add saya jika pembaca mempunyai Facebook.

21 ulasan:

  1. Cubaaannn

    antara periuk nasi, prinsip, NIKMAT dan seni..

    --Agama (jika beragama)

    BalasPadam
  2. huhu...teruk nye drg nie..
    22 same je..
    tue mst org melayu kn..

    BalasPadam
  3. Nak ambil kursus fotografi pas nih...

    BalasPadam
  4. Macam2 cara untuk mencari rezeki,
    Hidup Ini Penuh dengan Pilihan,
    Pilihlah sendiri nak rezeki macamna...Pikirla sendiri Assalamualaikum(pinjam Tag Nabil Raja LAwak)

    BalasPadam
  5. beli memahal ...amik tak senonoh...\
    otak senteng!!!

    BalasPadam
  6. siapa laa mereka tuuh...apa apa pun...good job sebab berani..yang lain jangan cakap banyak sebab korang tak dapat peluang and jeles...terima kasih..good job bo and gel...and thank you abg mazidul tengah kan issue ini

    BalasPadam
  7. BAB dan KES Periuk NASI

    Biasa/kebanyakannya pembalasan akan datang semasa PENCEN ( bagi ISLAM)jika tidak di 'SANA'..

    BalasPadam
  8. knapa la murah sgt pompuan zaman skrg ni...???????

    mmg sedey laa..

    mmg ini lah satu tnda di akhir zaman..

    "pompuan yg mmakai baju tp bertelanjang dgn pompuan berbaju tp menelanjangkan tubuhnya dgn sengaja..mana lagi teruk..???"

    benarlah sabda Rasulullah..yg ertinya lbh kurg bgini.."seseungguhnya di waktu qiamat nnti kaum prempuan lah yg berbaris2 mnunggu giliran untuk masuk ke neraka.."

    Nauzubillahi min zalik..

    BalasPadam
  9. tak kira sape mereka berdua 2, mungkin ia salah 1 cabang seni pada masa kini..... pada zaman sekarang segala2nya mungkin... ape pon, keberanian mereka sangat2 saya sanjungi..... syabas mr.bo n mr.gel....

    BalasPadam
  10. Cukup-cukup la di Barat buat macam ni. Tak perlu buat di negara kita!

    Yang perempuan pun sama.. dah takde kerja lain ke? Memalukan kaum. Grrrrrrrrrrrrr...

    BalasPadam
  11. tapikan...kalau tengok kan...gambar bogel atau mulut berkata kata contohnya mengata atau mengumpat...bagi saya sama jer...so..sebelum anda mengata kaum perempuan ini jahat laa itu laa...Bo dan Gel pun sama laa..apa kata kita cermin diri kita dulu...amacam? ok tak?

    BalasPadam
  12. dah pompuan tu rela....bio je la....
    bukan buat tanpa kerelaan

    BalasPadam
  13. yes... mengata dan melakukan... dua perbuatan yg berbeza tetapi pada hakikatnya, impak yg diterima atas perbuatan itu sama shj... renung2kan diri kita....

    BalasPadam
  14. macam kisah BA dan BI...

    bodoh btoi dunia sekarang ni macam hampeh

    BalasPadam
  15. bagi kami orang biasa, perempuan itu dalam kategori murahan.
    tp dibandar3 besar. itu adalah biasa.
    pelik.?
    sudah tidak berapa pelik kalau lihat keadaan anak muda sekarang.

    BalasPadam
  16. perempuan zaman sekarang
    mmg tak tau malu..
    tak tau nk kata apa
    mmg kiamat dah dekat
    hmm..
    malu la ckit..
    melayu dah menjadi barat
    hmm
    mana melau yg dahulu

    BalasPadam
  17. hi mazidul..saya berminat mahu menyiasat dengan lebih lanjut bersama anda mengenai kes photographer yg shoot gambar jenis macam nie..bagi saya jikalau perempuan melayu yang beragama islam yang membuat perkara sebegini boleh didakwa didalam akta syariah negara kita..kalau kita buat siasatan dan buat terjah bersama pegawai dan pihak berkuasa berkenaan dan kita boleh banteras kes sebegini..saya harap dapat bertemu dengan anda untuk menceritakan dengan lebih lanjut mengenai perkara ini..saya mempunyai beberapa maklumat..anda boleh contact saya di 0182007997 ataupun email kepada saya di nidjiholicvamp@gmail.com

    sekian..

    rahmat mokhtar

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.