Selasa, Februari 15, 2011

Bunuh Bayi (Updated)

Bayi dilahirkan pada 3 Februari lalu dalam keadaan tidak berapa sihat.

Dia kemudian dijaga ayah, penganggur berusia 38 tahun dan berikutan tidak tahan mendengar tangisan bayi berusia 10 hari itu, ayahnya dilaporkan membaling bayi terbabit dan kepalanya terkena bahagian meletak tangan, arm rest sofa lalu meninggal dunia.

Ibu bayi pulang bekerja diberitahu, anaknya mati akibat tercekik susu. 

Panik, mayat bayi kemudian ditanam di kawasan berhampiran rumah dan polis berjaya memberkas suspek dalam tempoh singkat.

Saya telah menghubungi Ketua Polis Daerah terbabit dan InsyaAllah kes ini akan dimuatkan dalam siaran 999 minggu ini, 17 Februari 2010.

Kemaskini

Pasangan terbabit dipercayai tidak bernikah dan pegawai penyiasat kes memaklumkan, cangkul dan sofa disita, antara bahan bukti.

22 ulasan:

  1. tak guna punya bapak, gantung mati lebih baik

    BalasPadam
  2. astghfirullah..
    nk dpt susah, nk hilgkan seng aje~ huhu

    p/s : http://eqhazin.blogspot.com/2011/02/mantin-ketandusan-air.html

    BalasPadam
  3. malang sungguh naseb bayi yg tak berdosa tu..gila kejam manusia ni.. dah mcm binatang ja gayanya.....

    BalasPadam
  4. naik darah tinggi baca cite mcm ni.. geram betul.. kita ni pregnant separuh mati...baling balik bapak die tu. huh

    BalasPadam
  5. semoga roh bayi itu aman dan tenteram. Setiap perbuatan, ada balasannya.

    BalasPadam
  6. ya allah apa punya manusia lar dorg neh...sedangkan binatang pun x sanggup bunuh anak sdiri. skrg dunia dah terbalik lar manusia dah nak jd binatang,binatang pulak dah nak jadi manusia ssh lar nak bezakan uda skrg neh...

    BalasPadam
  7. Baling dia macam mana dia baling bayi tu.
    Then baru gantung sampai mati.
    Jahanam punya manusia.

    BalasPadam
  8. manusia semakin kejam dan zalim, menakutkan!!

    BalasPadam
  9. kecian kat bayi yang tak berdasa ...kalau tak nak bagilah kat orang

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum..

    Haiwan pun sayangkan anaknya..

    Inikan pula manusia yang diberi Allah akal fikiran...

    Tunggulah hukum Allah nanti...

    BalasPadam
  11. astaghfirullahalazim.. ya Allah.. mana la pertimbangan sebagai manusia waras ni... dah hilang akal ke..??? aQueen setuju dia dihukum mati!

    BalasPadam
  12. Entri menarik!
    teruskan laporan terbaik!

    BalasPadam
  13. 'isteri' pegi keje, 'laki' dok kat rumah?

    heran dunia skrg nih.

    BalasPadam
  14. itulah hidup orang dalam maksiat...buat jaaaaaaaaahat je kejenya..

    BalasPadam
  15. Terkejut + rasa nak menangis (sebak) bila baca entri ni. Buat projek, buat anak pandai, jaga patut hempas kepala si lelaki ni jugak ke arm rest sofa atau benda yang lebih keras, biar dia tau sakit ke tidak.

    BalasPadam
  16. teruk betul masalah sosial zaman sekarang. 2 dosa dorang buat, berzina dan bunuh anak

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.