Khamis, Februari 17, 2011

Sahabat Bloggers II Dibuka! - FULL (Updated)

Saya tahu ramai antara pembaca gemar menulis isu bernas dan inginkan nukilan itu dibaca.

Perhatikan ruang di kanan bawah blog ini, masih ada ruang kosong. Justeru saya telah membuat keputusan untuk mewujudkan 'Sahabat Bloggers II', satu lagi senarai links blog pelawat blog ini.

Majoriti links di 'Sahabat Bloggers I', mereka sekian lama menjadi pembaca setia blog ini atau pun kelompok bloggers memaparkan isu terkini di peringkat kebangsaan.

They will be there.

20 pembaca meninggalkan links blog mereka di ruang komen tampalan ini akan saya senaraikan di 'Sahabat Bloggers II'.

Siapa cepat, mendapat tempat.

Nota

Maaf, seperti saya catatkan, 20 pembaca terawal telah disenaraikan di 'Sahabat Bloggers II' blog ini.

Terima kasih.

60 ulasan:

  1. http://www.amabanzai.blogspot.com

    :)

    BalasPadam
  2. Wah menarik ni.. dah tentu kita tak nak ketinggalan...
    senaraikan saya yerrr... heee

    http://9w2ury.hamradio.my/

    BalasPadam
  3. Salam .. aha ... nak promote blog satu lagi boleh ke? Hehehe.. tamak la pulak ... tapi tak apa .. kepada mereka yang lain ... selamat berjaya.

    BalasPadam
  4. Good work Bro Mazidul.. Mr PoghPogh nak jadi sahabat jugak

    http://mrpoghpogh.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. saye saye saye!

    http://nineteenthjuly.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. wah peluang keemasan....
    http://jangemakesemut.blogspot.com

    BalasPadam
  7. salam dari sri lanka :)

    http://anisthebumblebee.blogspot.com

    BalasPadam
  8. http://ezalconqueror.blogspot.com

    Thank u.. :)

    BalasPadam
  9. https://chekiyah.blogspot.com

    tengah berjaga sebab baby abang demam huhuhu..

    BalasPadam
  10. cari nama kakcik tak ada,
    nama kak azieazah pun tak ada.

    coppp.....nampaknya sya lah dulu sebelum kakak kakak berdua tu.. ;p


    http://mycutelife-sayangsayangibu.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. salam..

    http://kizmyself.blogspot.com

    BalasPadam
  12. saya pun nak join sama nak tumpang semangkuk he he he ..

    http://gilocatur.blogspot.com/

    bila lagi nak buat bloggers gathering kat The Ice Room? insyaallah nak join.

    rgds,
    GiLoCatur

    BalasPadam
  13. salam...hajat nak memanjangkan ukhuwah juga

    http://theflowerzone.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. hai bro.. i peminat setia daripada Sibu Sarawak..

    http://www.pengeRindu.com

    Thnk!
    Mr J

    BalasPadam
  15. @sayangsayangibu

    kakak glamer berdua tu dah berkurun dah ada dalam list, cuba view all

    kalau tak dak , sunyi sepilah blog ni...hehe

    BalasPadam
  16. salam ukhwah buat bro mazidul,
    wak ini pembaca tegar blog tuan, jarang lontarkan komen mahupun jejak..tetapi pada pagi ini wak tinggalkan jejak..

    http://albanjarionline.blogspot.com

    Panjang umur dapat kita berjumpa./insyaallah

    BalasPadam
  17. Idea yg baguz
    cawangan ii. Pilihan. Ada tak pegawai kerajaan yg dah bersara buka blog sebagai membela diri atas kesilapan lalu?

    BalasPadam
  18. Salam Mazidul, terlewat namun mengharap juga :) http://akuanakpahang.blogspot.com/

    BalasPadam
  19. http://nurulzayani.blogspot.com/

    tq :)
    dah lama jd follower blog ni (^_^)

    BalasPadam
  20. wah menarik... nak cuba gak... moga ada tempat.

    http://aizamia3.blogspot.com/

    BalasPadam
  21. erk sempat tak ni

    http://www.mohdhafriz.com

    terima kasih ;)

    BalasPadam
  22. http://www.kembara_mujahadah.blogspot.com

    MOGA HUBUNGAN PERSAUDARAAN ISLAM MAKIN KENTAL...

    ANA - TERENGGANU DARUL IMAN

    BalasPadam
  23. alahai dah terlambat, takpe try jugaklah

    www.kaptenannas.blogspot.com

    BalasPadam
  24. nk jgk..
    tp cm da pnuh je...huhuhu
    aredhiq88.blogspot.com...
    ;-)

    BalasPadam
  25. abg MAS,
    thanx sbb bukak peluang menjadi sahabat..

    Dr.Zila Terbaik

    BalasPadam
  26. Assalamualaikum... http://hajiarshad.blogspot.com .....Saya dari Mekah al Mukaramah...Terima kasih.

    BalasPadam
  27. salam,

    aduhhh dh terlamabat ke..aiseymen..kalau tak boleh tumpang letak pancing kat sini...hehehe

    http://www.clubkpas.blogspot.com/

    BalasPadam
  28. ooopss tertinggal kapal terbang ! xper next time ya abg dul

    BalasPadam
  29. agak-agak ada ruang lagi ke tak nih...
    Berita esok dibaca hari ini
    http://usezworkshop.blogspot.com

    BalasPadam
  30. alahai... x sempat pulok... xpelah.. kasik tepek link blog kawan... haha.. meh la melawat... newbie@newborn lagi nih...


    http://ministryofrcdrift.blogspot.com/

    BalasPadam
  31. dasyatnye abg mazidul ni..sekejap je dh penuh. http://effafaizalfuture.blogspot.com

    BalasPadam
  32. alamak.. saye yang ke 50.. huhu.. xsempat dah.. sedey2..

    BalasPadam
  33. tak sempat dah, tapi nak try gak..http://newstvchannel.blogspot.com

    BalasPadam
  34. wujudkan musuh blogger 1 + sahabat blogger 3 kelak, tq...

    BalasPadam
  35. bini halal pun boleh sampai 4, apa...

    BalasPadam
  36. Salam,

    Uhuhuhuhu..
    sama lah...sy pun tak sempat jugak....baru je dpt nk curik masa online...
    boleh x kalau nk cuba nasib?

    http://annsyiema.blogspot.com/

    tak salah kan kalau mencuba?
    thanks...
    =)

    BalasPadam
  37. eh..saya nombor 14 tapi tak masuk list pun :P..tak layak ekk...uhuk

    BalasPadam
  38. saya nak jugak. 20 orang je ke?

    http://nas-alphalipid.blogspot.com

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.