Jumaat, Julai 17, 2009

Pemburu Seluar Dalam Padam Blog?

Hairan bercampur pelik.

Sebelum ini penulis blog ‘kesahdunialelaki’ berani menjawab secara lantang beberapa komen pembaca blog saya. Dia menulis respon di post blognya sendiri.

Kemudian saya tuliskan post di bawah sekadar ingin mendapatkan penjelasan berhubung tabiatnya gemar merakamkan gambar ‘anak ikan’ tanpa pengetahuan remaja terbabit. Bukan sahaja imej pegun anak ikan dirakamkan, malah seluar dalam anak ikan dijadikan bahan cerita.

Kurang 30 minit selepas post ‘Lelaki Pemburu Seluar Dalam,’ saya paparkan, blog ‘kesahdunialelaki’ dipadamkan.

Apa jadi? Saya sekadar bertanya, bukan suruh padam blog. Kata orang, berani kerana benar.

* Ops! Blog TIDAK dipadamkan, cuma penulis TIDAK menerima tetamu tidak diundang :)

* Tanpa gambar lucah, blog [ Sherita Aziz ] masih menarik :)

24 ulasan:

  1. kelakar la bro mazidul.. bukan apa..asal tertangkap je mesti nak padam terus.. sebab diaorg tau benda tu salah. sy cadangkan pada bro.. teruskan usaha ni.. lepas ni mesti byk blog yg terpadam dgn sendirinya...tahniah!

    BalasPadam
  2. Adela blog tu. Tutup kejap kot. Link kat post 'Lelaki Pemburu Seluar Dalam' tu broken. Mazidul letak koma, bukan titik. Kadang2 gelihati baca. Tapi tu la. Saja nak tgk apa yang difikirkan oleh org camtu.

    BalasPadam
  3. Terima Kasih 'bang Mazidul.. and CONGRATULATION also!!!

    BalasPadam
  4. Bro Maz

    Pandai pulak dia malu ek....

    Macam macam hall....

    He he he

    Dunia akhir zaman...

    BalasPadam
  5. aku sebenarnya lebih suka kalau penulis blog tersebut yang komen disini.
    bolehla berbahas dan bertukar pandangan mungkin..:)
    dengan ramai komenter disini.,..
    nk tengok jauh mana dia boleh pergi..

    BalasPadam
  6. saja dia nak dapatkan PERHATIAN..mungkin selama ini tiada siapa yang pedulikan..

    pihak terlibat/berkuasa wajar BAN je IP jejak sampai nama pendaftar. BAN semua yang terlibat bagi pengajaran untuk mengulangi kali ke2.

    BalasPadam
  7. ha ha ha ha.. ye lah Bro Mas.. bg aku berani kerana benar.. takut kerana salah.. kenapa hanya inviter sj yg boleh masuk? ha ha ha ha.. kelakar lah dia tu.. macam anjing dengan bayang2...!

    BalasPadam
  8. salam en mazidul :) sy COPY salah satu post abg mazidul tau..pasal FB ciptaan yahudi..

    mintak maaf ye sbb amik dulu br mntk permission

    hope abg maaf kan..

    BalasPadam
  9. rasa geli ... rasa jijik ? emmm kenapa perlu rasa jijik dan geli ? lagi jijik bila http://daydeck86.blogspot.com teperangkap dalam dunia dia sendiri sedangkan ... al-maklum dah tahu akan kesahihan dia mencari kepuasan bersama lelaki .... so geli ke ? jijik ke?

    ahahahahahhaahaa
    kelakar la dah dengan KDL yang stay dekat wangsa maju section 1 nih. dah la "songsang" lepas tuh nak cakap orang lain pulak "songsang" dia igt semua orang macam dia agaknya...

    sebelum ini ada juga blog yang anti dengan KDL http://kisahbloglelaki.blogspot.com

    BalasPadam
  10. Daydeck86, manusia berbeza, perangai berbeza, keinginan berbeza, nafsu berbeza. Peliknya, semua itu dipaparkan menjadi kebanggaan dia :)

    BalasPadam
  11. Pandai pulak dia buat macam tu...dah tau tembelangnya dah terbongkar...hehe

    BalasPadam
  12. Jangan dia jadi 'pemburu seluar dalam' yang betul2 lepas ni sudahla. Habis semua seluar dalam orang yang bersidai kat ampaian. hehe..

    BalasPadam
  13. Saudara Mazidul
    Tahu tak pasal video perempuan terengganu minum arak sekarang ini.
    Saya ada post kat blog saya.
    kalu saudara sudi melawat.
    hope saudara mazidul boleh buat pendedahan pasal itu.
    Bagi semua orang tahu bagaimana keadaan anak muda kita sekarang.
    Sedih melihat keadaan bangsa melayu sekarang..
    rujuk link ini.
    (blog)http://unwanted86.blogspot.com/2009/07/aksi-perempuan-melayu-terengganu-minum.html

    link youtube:http://www.youtube.com/watch?v=ax4uYXZUkWY

    BalasPadam
  14. * Tanpa gambar lucah, blog [ Sherita Aziz ] masih menarik :
    >>boleh agak siapa di belakang SA,,salah seorangnya pernah berkawan dgn sdr MAzidul heee,palingtidak satu com..( hanya beberapa jam masa diambil untuk SCANMAYA siapa S.A.)..sekian terima kasih..

    BalasPadam
  15. seluar dlm pun dia seronok nak citer.. mcm2 ragam manusia.. hehhe

    BalasPadam
  16. dari satu segi, perbuatan dia ni memang teruk dan tak leh dimaafkan.

    tapi dari segi yg lain, bila dia menutup blog dia, bermakna masih ada sisa2 rasa malu pada diri dia.
    (agak2nye la..)

    BalasPadam
  17. asilah..dia berani dalam ketakutan rasanya..malu mungkin kurang dlm diri dia

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.