Sabtu, Julai 25, 2009

Saya Di Twitter

Untuk berkongsi maklumat lebih pantas, pembaca dipelawa menjadi followers saya di twitter, sila klik [ Mazidul Twitter ]

11 ulasan:

  1. tahniah terima kasih..
    kalau dapat belayar melalui WAP lagi canggih..(pst adakah TWITER menyediakan URL untuk WAP??)
    WAP adalah file yang kecil yg membolehkan HP yang kurang canggih untuk belayar berbanding WEB yang canngih dan besar memorynya..hanya beberapa model sahaja yang dapat belayar WEB..N siri nokia..

    zaman dah berubah..

    BalasPadam
  2. Zeq, saya 'orang baharu' dalam menggunakan kemudahan IT ...

    BalasPadam
  3. salam..
    saya lebih "baharu" berbanding tuan rumah.

    twitter tu untuk apa?

    kalau soalan nampak "tak berapa pandai", jgn gelak ye??

    BalasPadam
  4. Asilah, register dulu di twitter.com then tahulah apa ceritanya. Tengok Zeq, pantas.

    BalasPadam
  5. samasama belajar..saya dulu pegang spaner..skrewdriver...meMILIH yang positif...

    buat tuanpuan yang nak daftar Twiter,,sila Protect PC laptop dgn mana2 mana ANTISPYWARE terlebih dahulu..

    BalasPadam
  6. Hari ni baru tahu mengenai twitter ni. nak masuk dan guna pun tak tahu. Bro boleh explain skit tak....

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.