Sabtu, Julai 18, 2009

Mati Ngeri


25 ulasan:

  1. Si mati ditembak polis di dada dan kepala. Dah kering sebab masa itu cuaca teramat panas.

    BalasPadam
  2. Siti, kes samunlah, apa lagi.

    Penari, kalau dia merompak, dia baik ke?

    BalasPadam
  3. Yg kena tembak ni orang tempatan ke atau warga asing??

    BalasPadam
  4. elok lah, datang sini nak menyamun lak. kalau datang nk cari rezeki secara halal, ok lah jugak

    BalasPadam
  5. hmm...tapi kisah robin hood mencuri org anggap hero plak??

    BalasPadam
  6. Sekali tengok, ngeri jugak. Tapi, bila di fikirkan pasal kes samun, inilah balasan yang setimpal dengan dia. Harap jadi pedoman untuk yang lain kan.

    BalasPadam
  7. kalau mati ditembak polis sebab kes samun. tidak perlu kasihan.
    seorang penjenayah mati boleh menyelamatkan ramai lagi nyawa orang yang tidak berdosa diluar sana.
    tidak kira warga asing atau tidak.
    penjenayah adalah sama.

    BalasPadam
  8. sekurangnya dapat menyelamatkan WaNG negara....

    mahkamah

    nasi dalam penjara.
    kos transport

    BalasPadam
  9. HEH, lokasi Seksyen 32, Shah Alam, Selangor.

    BalasPadam
  10. kalau dah mmg betul salah.. elok tembak jer laa.. kang tangkap nak bicara nak kena bg makan dlm lokap lagi.. semua tu buang duit negara kita jer.. hehehe statement kejam dari saya pagi nih.. :p

    BalasPadam
  11. setuju 100% dengan nyonyacyber.

    kalau dah mati, kes seterusnya dapat dikurangkan. pastu tak yah nak bicara kat court.

    tapi ni kalau yg kena tembak tu memang penjenayah. kalau bukan, sori ye?? nnti jadi macam satu kes yg pernah berlaku dulu. salah belasah org sampai mati.

    BalasPadam
  12. Bro Maz

    Kita kena buat demo kat Indonesian Embassy - "Kehadiran Warga Indonesia menggugat Kententeraman dan Kesejahteraan dan Kesihatan Rakyat Malaysia"... Ala dia orang tu sikit sikit demo depan Malaysian Embassy... Kucing beranak...Demo, Kisah rumahtanga Manohara ..Demo,
    kalah Takraw..Demo
    Tak dapat makan kat penjara..Demo
    Memang dia orang tu kat Jakarta sana tu... tak de kerja..
    dah letih buat demo...

    Berenang datang Malaysia buat Jahat...


    He he he

    BalasPadam
  13. salam
    en mazidul, just nak tanya dan nak kepastian, gambar yang ni bukan gambar baru kan? sebab saya baca balik post2 en mazidul yang lama, jumpa gambar ni tapi dari sudut yang berlainan. tarikh post adalah pada khamis 28 ogos 2008, dengan tajuk "jangan dicipta"

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.