Khamis, Januari 21, 2010

Spesis Binatang Terbaharu 'Bajing'

Ada binatang bernama ‘babi’.

Ada binatang bernama ‘anjing’.

Ini binatang spesis terbaharu, bernama ‘bajing’, campuran babi dan anjing ditemui di Indonesia.

20 ulasan:

  1. Ya Allah, Kau laknatilah penulis blog kurang ajar ini..

    BalasPadam
  2. celaka sungguh.jahanam la tangan2 yang menulis tu..amin

    BalasPadam
  3. Astaghfirullah..saya ingat blog apa tadi....semoga ALLAH melaknat penulis blog tersebut.....

    BalasPadam
  4. Astaghfirullah hal azim
    semoga mendapat LAKNATULLAH.
    sialan betul la saya yang melukis tuh termasuk empunya blog itu.

    BalasPadam
  5. di dunia, penulis/pelukis blog tu 'berani'. semoga ALLAH S.W.T akan membalas pekerjaannya dengan setimpaldi akhirat.Biar dia tahu siapa yang lebih berkuasa. Aku doakan agar penulis blog itu di laknat oleh ALLAH. Neraka jahanam untuk orang yang jahanam macam penulis blog itu.

    BalasPadam
  6. petunjuk belum tiba,
    Illahi Maha Adil dan benar.

    kutuk caci pun masih beri/anugerah nikmat udara. kalau udara ditukar jadi asap ..baru tau..

    BalasPadam
  7. Memang tepat sekali 'Bajing' itu adalah si Penulis blog tersebut - Ciss...BAJINGAN kamu!!!

    Allah swt itu maha melihat, maha mendengar, maha mengetahui, maha bijaksana - tiada tandingannya- maka nantikan sahaja balasanNya wahai BAJINGAN!

    Tidak mengapa kamu menginjak-injak agama kami - kami ini legasi Nabi Muhammad - kami amat YAKIN & PASTI Allah swt itu ESA, Al-Quran & hadith itu sesungguhnya BENAR maka, kami tidak akan terpengaruh dgn tulisan BAJINGAN murahan seperti kamu! TIDAK SAMA SEKALI, WALAUPUN SEBARIS AYAT!

    BalasPadam
  8. sgt kurang ajar blogger indon ni..! mmg patut dilaknat dan diperangi hbs2an..

    mana pergi muslim2 indon? bertoleransi smp ke tahap ini? bodoh, bahlol, bangang!!!

    BalasPadam
  9. salam,

    kenapa tulisan dia nampakkan dia membenci islam sangat2..
    kalau la saya reti hack..saya da hack blog dia...xmo kasi org lain dapat baca ape dia tulis...

    BalasPadam
  10. Astaghfirullah hal azim
    semoga mendapat LAKNATULLAH.
    penulis blog tu pasti akan mendapat balasan yag setimpalnya atas ape yg di buatnya..ya allah engkau percepatkanlah hukuman ke atas penulis blog tu

    BalasPadam
  11. A'kum broo..

    Kasi report then block jer trus blok nieee...

    **Semoga penulis blog mendapat LAKNATULLAH**

    Allahhuakbar !
    Allahhuakbar !
    Allahhuakbar !

    BalasPadam
  12. Sdr Eyda;

    Golongan menentang Islam ini memang ujud sejak berzaman. Jika kita pandai menggodam blog ini pun mereka lagi bijak menggodam kita semula. Malahan akan tumbuh melata lagi blog untuk memburukkan Islam.

    Maka itu kita orang Islam diajar agar mempercayai perkara ghaib. Takut akan bala Allah SWT, takut akan dosa, percaya akan balasan baik atau pahala; Ajal, maut, rezeki, jodoh, pertemuan itu semuanya perkara ghaib. Tak mungkin kita berani derhaka terhadap Allah SWT.

    Golongan begini mana percaya akan semua perkara ghaib maka apa takutnya dia mencaci Islam. Kalau pun bala turun di negara mereka atas perbuatan atau lakaran blog ini; Mereka akan katakan bencana alam, bukan bala Tuhan Nan Esa... Allah SWT.

    Hanya nanti setelah kita ke alam yang lebih sempurna & kekal barulah golongan kafir ini akan sesal-sesesalnya.

    Jika kalangan kita yang mampu berjihat secara alam maya memang pemblog ini harus diperangi.

    BalasPadam
  13. apa nak heran golongan menentang Islam ni sejak berzaman dah ada. Selagi kita lemah selagi itulah org pijak dan permainkan kita.

    BalasPadam
  14. Astafirullahazim.. laknatlah penulis tu.

    Tak sangka sgt berani.

    BalasPadam
  15. jahanam n sial punye penulis blog tu..smoga dia mndpt laknat dari Allah SWT..amin..

    BalasPadam
  16. PEMBETULAN

    Astaghfirullah hal azim
    semoga mendapat LAKNATULLAH.
    sialan betul la ***saya yang melukis tuh termasuk empunya blog itu.

    ***BUKAN SAYA TAPI SIAPA

    BalasPadam
  17. Semoga Allah memberikan hidayah kepada penulis blog itu...

    BalasPadam
  18. salam...
    urusan laknat melaknat tu bukan urusan kita biarlah Allah yang menentukan...

    tapi kita sebagai umat Islam perlu fikir jika mereka membaca komen2 kita ni for sure mereka akan terus membenci Islam...

    kita sebagai umat Muhammad memang wajar marah...WAJIB MARAH!!!

    tapi biarlah berpada-pada...
    Nabi Muhammad tidak pernah mengajar kita untuk membalas keburukan dengan keburukan...

    Baginda pernah ditawarkan oleh malaikat untuk menghancurkan kota Thaif atas apa yang telah mereka lakukan terhadap Baginda
    tapi Baginda menolaknya malah memaafkan mereka dan kesannya generasi baru di kota Thaif adalah muslim...

    jadi pengajarannya...
    "Ya Allah berikanlah mereka hidayahMu...tunjukkanlah kebenaran Islam...kuatkanlah keimanan kami...semoga kami menjadi hambaMu yang Engkau redhai..."

    ingat doa orang yang dianiaya itu termakbul...

    wallahu'alam...sekadar budak hingusan meleleh berkongsi pendapat...(^,^)

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.