Sabtu, Disember 05, 2009

Harimau dan Lubang

Jaguh golf terkemuka dunia, Tiger Woods, dipercayai menjalin hubungan sulit dengan 3 wanita jelitawan.

Mereka, Rachel Uchitel, 34 tahun, Jaimee Grubbs, 24 dan Kalika Moquin, 27. Rachel mendakwa mengadakan 20 kali hubungan seks bersama Woods dalam tempoh 31 bulan.

Saya tidak hairan, dalam permainan golf bukan mudah untuk mendapat ‘hole in one’. Kata orang putih, ‘only once in a blue moon’, bergantung kepada nasib sebab itu hadiah ditawarkan lumayan, antaranya wang tunai jutaan ringgit dan kenderaan mewah.

Golfers selalunya bermain minima, 18 lubang (eighteen holes)! Apalah kalau hanya 3.

Nota Saya berada di Johor (5-8 Disember), Kota Kinabalu (12-14 Disember), Dhaka, Bangladesh (17-22 Disember).

32 ulasan:

  1. practice make perfect!~

    seems like dia apply quote neh.huhu.

    agak2 pe motif dia meng"eksiden"kan dirinye sendiri ek.. mcm pelik jek..

    BalasPadam
  2. biasalah benda2 mcm ni..heheh..g jejalan tu bang, belilah buah tangan untuk Gath nanti yo

    BalasPadam
  3. UDean, huhuhuhu!

    JanG45, apabila sudah terlalu kerap berjalan, sukar memilih barangan istimewa.

    BalasPadam
  4. Bro

    As you know, Americans are just one kind of pompous as what was done and still maintained by the so called 'Ipoh Mari'

    ha ha ha

    Wood might say
    "Does my stories gives the impression, that I’m a pompous ass(hole-in-one) by the way?"

    ha ha ha

    Points to ponder...

    ha ha ha

    BalasPadam
  5. agaknya setakat 3 lubang tu tigerwood pejam mata jer.. hehehe hari2 berlubang2 dah dipraktiskan./.

    BalasPadam
  6. hmmmmmmm... masih tak puas main utk 18 lubang ya?

    BalasPadam
  7. salam...lawatan dari taiping..best ler mcam cerita ada.

    BalasPadam
  8. biasalah ye Bro.. 'si harimau' tu mungkin suka bermain began 'lubang'. So memang kerja dia mencari 'lubang' je lah. hehe..

    BalasPadam
  9. Pertanyaan ikhlas kepada 'golfers' kat Malaysia ni..
    Anda mencari lubang yang mana ?

    BalasPadam
  10. Dari sudut orang ternama, dengan wang dan ramai peminat, adakah peluang yang ditawarkan kita terima atau tidak, dalam banyak2 godaan pasti layu jua.Bila tiba taste yang sama.

    Peminat bagi Free,cuma yang berbeza menggunakan/mengambil dan membuka peluang.

    Oleh itu selagi ada peminat rembat..apasalahnya naik hanya sekali, bila dah orang tak kenal atau kering wang tiada siapa yang sudi menggoda.

    Pernah keluar peryataan dari seorang peserta:

    " jika seseorang lelaki itu menghadiri 100 seminar dan tugasan luar tempat dalam 6 bulan, akan berjumpa paling kurang 3 insan/rakan sekerja/peserta yang sama taste, lalu ianya melayan...bermakna 300 orang ia kena jaga..""

    "..
    jika seorang peserta wanita menghadiri seminar 100 kali dan akan melayan 100 orang penceramah/atau rakan sekerja.."

    uhuuh ramainya...

    BalasPadam
  11. Memang sukar jadi orang terkenal ni...nak lagi bila didampingi oleh jelitawan....macam-macam cerita boleh terkeluar...hehe (^_^)

    BalasPadam
  12. Alahai Bro,

    Banyak wang, banyaklah 'berjalan' mencari lubang... Metafora nih....

    Bro, jadikan sempadan buat kita.

    Tiger Woods, peristiwa dia curang ini mungkin 'turning point' untuk dia merudum, akhirnya namanya akan disimpan dalam lipatan sejarah.

    Sama macam MJ, OJ Simpsons, dan beberapa personaliti kulit hitam yang terkenal..

    BalasPadam
  13. Ala.... lelaki sehebat Tiger Wood, kaya raya, ternama, berprestij.... Golfer terkenal di dunia, apa yang pelik kalau takat ada 3 perempuan simpanan??

    Orang Melayu kita, kadang kerja duduk kedai kopi main dam aji. Juara kampung Sekinchan (sahaja) pun boleh ada 2-3 isteri. Kadang2 sampai 4 lagi...(kalau maksimum 10, memang dia sapu bersih kuota 10 tu). Heheheheeh

    BalasPadam
  14. Rezeki jangan ditolak.. bukan paksa pun..

    Selagi badan larat, selagi tak kena kerat.. hahaha..

    BalasPadam
  15. dah ramai peminat,
    Woods cari lubang atau Lubang cari Woods

    BalasPadam
  16. Tak salahkan si Harimau...dia ada duit..semua perempuan nak...itu 3 yang kita tahu..

    Yang masaalahnya...tak ada duit...Islam...ada skandal juga...

    BalasPadam
  17. hahaha... tak habis2 dgn lubang.... dalam maknanya tu

    BalasPadam
  18. kuat betol patella harimau kayu neyh...

    BalasPadam
  19. Mujur dia tak dok Msia, kalu tidak leh gak jual jamu or promote Kopi Jantan kasi dia..hehehe

    BalasPadam
  20. Dalam Islam orang macam Tiger Wood tu boleh khawin 4 sekali gus tak ada masaalah..dia ada harta banyak tak payah pening2 cari hole in one..hole in four terus.

    BalasPadam
  21. ehhh..dia mesti mkn biskut TIGER keluaran munchys sbb tu dia kuat :p

    ha ha ha gelak setan si alid :D

    nama pun TIGER kan..aummmm seram!

    BalasPadam
  22. kuat seperti sang Rimau....

    Pukul berapa Tok Rimau?....

    Pukul 3 la...

    kuang2x

    BalasPadam
  23. Apa perbezaan antara wanita dan permainan golf? :)


    www.anak2merdeka.blogspot.com

    BalasPadam
  24. COMBI > dia makan biskut TIGER yang kapit tangkup dua tuh... hehehe.. kalu yang sekepin single tu kurang berkesan...hahahahaha > join gelak setan COMBI

    BalasPadam
  25. azie >> jom gelak ramai-ramai.. :D

    yg tangkup tu lebih power ekk :p

    nak suruh alid,en mazidul & hazrey pekena 2,3 tangkup mesti jadi superman!(^_^)

    BalasPadam
  26. COMBI > takyah ler sampai nak jadi Superman.. cukup ler kalu dapat jadi Cicakman..Ahaks! merayap lebih baik dari terbang..hahhahahha...!

    BalasPadam
  27. azie >> PEMBETULAN..gelak tu salah laa :)

    ha ha ha mesti 3x jek :p

    gelak setan si alid :D

    BalasPadam
  28. Ha Ha Ha...! (ini macam ada betoi ka?)

    BalasPadam
  29. hehehe
    another golfers joke
    lubang padang kering
    lubang katil basah
    pity at lady golfer, mau main 18 holes or 19?
    kalau mau extra mile (20 hole) i have to pull out my Callaway driver

    heheh

    BalasPadam
  30. ....orang banyak duit..dia boleh buat apa yg dia mahu .Petik jari sahaja mesti ada yg mari atau tak payah petik jari pun sudah ada mahu..janji duit...duit...duit...


    ....tapi jangan lupa kat malaysia pun tak kurang hebat ada duitke...duit sekadar nak ada....pun bleh buat kerja seperti ini janji ayat mesti powerlah....

    BalasPadam
  31. Adoi! bab lubang ini saya memang keliru! ceritera orang² muda kut!, dah bersara ini risau lubang tu :(

    Lubang kubur!.

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.