Khamis, Disember 03, 2009

Update Pertemuan Bloggers

Ampun dan maaf dipohon.

Saya sepatutnya berada di Dhaka, Bangladesh, hari ini sehingga 8 Disember seperti dijadualkan. Malangnya, permohonan visa wartawan dipohon saya dan krew tidak mendapat respon positif daripada kedutaan negara terbabit.

Oleh itu, tugasan ditunda ke 17-22 Disember 2009. Manakala pada 12-14 Disember, saya diperlukan di Kota Kinabalu, Sabah, kerana ada tugasan istimewa (bukan nikah isteri ke dua) telah diaturkan rakan sejak 2 bulan lalu (tetapi saya terlupa mengenainya). Jika saya tidak hadir mungkin ratusan kerusi dan meja akan berterbangan di udara, air sirap dituang ke lantai, nasi minyak dan lauk pauk dibuang ke longkang.

Saya memohon kerjasama semua pembaca untuk menunda perjumpaan bloggers ke tarikh terbaharu.

Tarikh : 26 Disember 2009 (Sabtu)
Lokasi : FRIM Kepong, Selangor
Masa : 10 pagi-2 petang.

Pertemuan sulung dirancang ini terbuka kepada semua bloggers, tidak semestinya pembaca blog saya. Kata pepatah Inggeris, 'the more the merrier', asalkan anda semua jujur dan ikhlas dalam menjalin persahabatan.

Sila hubungi saya di mazidul sekiranya anda boleh menghadirkan diri. Maaf sekali lagi dari saya.

29 ulasan:

  1. alahai en mazidul..mmg takde jodoh bertemu disabah sbb 10 hb combi dah terbang ke KL.apapun gathering di FRIM insyaALLAH akan diusahakan sbb combi bole jumpe azie,kakcik,ros,alid,vic dan yg lain2.ermmm..ZZ ade berani nak jumpe combi?? :p

    ........

    tarikh asal 13hb dec combi tak dapat join sbb combi dah beli tiket keretapi balik perak pada 11hb so bila dah ditunda ke 24 insyaALLAH.

    ehhh rasa mcm nak lompat sampai sampai syiling nih :D

    BalasPadam
  2. wow.... bukan nikah kali ke-2 tapi siap nasi minyak,air sirap, kerusi meja macam kenduri kahwin...

    "Pah.... butang baju melayu aku mana pah?"

    "siapa nama kawan abang tu?"

    "Mazidul"

    "Tapi setahu saya dalam TV3, cuma ada abg sorang je nama Mazidul"

    hahahahah

    Takpe la bro...
    InsyaAllah... saya masih boleh datang pada tarikh tu. Kalau dah jodoh bertemu, lambat atau cepat... tetap bertemu juga..
    hehehehhehehe

    BalasPadam
  3. Satu perkara lagi... 24 Disember 2009 tu hari khamis.... Bro refer kalendar tahun 2010 ke ni??

    BalasPadam
  4. abg dul..
    insyaallah acu join 24hb tu
    buat masa skrg nie acu free pd tarikh tu...

    chombi, harap dpt jumpa chombi gak

    BalasPadam
  5. VIC, corrected. Terima kasih, saya terujuk tahun 2020 rupanya, hish!

    BalasPadam
  6. hahh..??tahun 2020..amboi tak sabo nak tua nih :p

    masa tu umor combi dah...*tooot*

    ha ha ha gelak setan si alid lagik :D

    BalasPadam
  7. acu sayang..insyaALLAH nak peluk acu kuat2 nanti :)

    BalasPadam
  8. Mazidul...hati-hati di Bangla tu, jangan sampai kena keroyok dengan mat-mat bangla tu..

    Nanti dia kata," ni le orang yang masukkan tv cerita Bangla duduk bawah jambatan tu. Ni negara kita, mari kita kerjakan dia pulak..". Saja gurau je.

    www.kadikluang.blogspot.com

    BalasPadam
  9. Echah, 26 Disember (Sabtu). Saya memang tukar sebab hendak pastikan Sis datang dan dapat peluk Acu erat-erat :)

    Khalil, dahulu Bangla duduk bawah jambatan minta tolong saya.

    "Abang tolong contact Immigration, tangkap kita orang sebab mahu balik Bangladesh"

    Itu cerita sebenarnya, dalam TV lupa tulis permohonan mereka.

    BalasPadam
  10. 26hb?? Saya kerja half-day time tu....rasanya boleh ambil cuti kot..hehe hari ahad tak dapat ek?

    BalasPadam
  11. oh tunda ker..bole lah sy join..nanti sy confirm semula..ajak member2..
    harap2 dah tunda tarikh boleh lah dia org ikut sama....
    ermm pasal yg sudi nak temankan sy tu...terima kasih bnyk2....
    terharu sy..malu pun ada bro mazidul...

    BalasPadam
  12. Masa mula2 tarikh 13hb tu, ROSNANIE dah sebut nak pi sbb dia nak jumpa Mazidul dan Kak Azie..

    ni, dah ubah tarikh COMBI lak sebut nak jumpa Azie..

    Kalu cenggitu, kena mai jugak jugak la kot.. satni kerusi meja sirap pun melayang jugak.. Silap2 depa tebang abih pokok di FRIM tu..

    hehehehe..

    Selamat bertugas BRO MAZ.. dan semoga Ayahanda sihat sejahtera..

    BalasPadam
  13. Azrul, lepas kerja datang. Tempat itu terbuka sampai matahari terbenam. Ayu suruhd datang dahulu,mewakili awak bro.

    BalasPadam
  14. insya Allah datang

    Kak echah, kak azie insya Allah kita jumpa

    **tak sabar nih

    BalasPadam
  15. hah??bini kedua?

    Echah, aduz pedih mata.

    BalasPadam
  16. cam best jer gethering nie...cam ner nk join erk...

    BalasPadam
  17. Eishea, datang dan join. Tidak ada syarat lain. Cuma kalau bercita-cita memakai swimming suit, pastikan memiliki berat ideal dan usia bawah 21 tahun. Wohoooooo! Untuk lelaki, no kain pelikat.

    BalasPadam
  18. Mazidul wrote: "Eishea, datang dan join. Tidak ada syarat lain. Cuma kalau bercita-cita memakai swimming suit, pastikan memiliki berat ideal dan usia bawah 21 tahun. Wohoooooo! Untuk lelaki, no kain pelikat."

    Wohoo.. ada unsur-unsur diskriminasi di sini!! Kenapa orang perempuan yang berusia lebih 21 tahun dan memiliki berat badan ideal tak boleh pakai swimming suit? Tak kira dia anak dara atau mak dara... heheheheh.. kenapa? Tak boleh ke? ;) ;) ;)

    P/S: Gurau saja.. saya tak boleh nak hadirkan diri jugak walaupun hati meronta-ronta nak pergi. Hari yang sama saya sibuk di kenduri adik ipar.

    BalasPadam
  19. echah::

    hahahaa...insyaallah acu pun nak peluk chombi kuat2 gak...orang jauh kena peluk kuat2 nie..bukan senang nak jumpa...

    agak2 bro DJ Epoi datang tak ek..

    BalasPadam
  20. Kepada sesiapa yang berkesempatan tu, dapatlah join gathering ni. Tak kisahlah waktunya di tukar.

    BalasPadam
  21. Bang..saya akan hadirkan diri ke majlis pertemuan ini..laa dah kita tak jumpa dan lepak..saya sibuk dengan kajian paranorma seluruh negara skrg ini..banyak kes kena pikir kt dlm kepala ni..bila mau follow saya cari hantu? ahaha

    BalasPadam
  22. Insyaallah......

    Gua CUBA datang gak....walauponk dah ada tempahan kenduri kawin heheheh
    Bro Mazidul punya pasai....

    KAK COMBI & ACU...!

    Gua saper nak peluk heheheh?

    BalasPadam
  23. Maaf Bro,
    Sy dah janji dgn ayah mertua di Kg Manggis, Slim River - nak tolong dia bersihkan kebun getah di Balun & meracun rumput.. lain kali, InsyaAllah

    BalasPadam
  24. abg mazidul... apa aktiviti kat sana?...

    dekat FRIM tu ada apa yang menarik?

    BalasPadam
  25. Salam Abg Mazidul,

    jika saya datang untuk bergambar dengan abg boleh x?? :)

    BalasPadam
  26. Salam, Mazidul, cam best je gathering tu. Saya baru baca entri ni, kalau nak pergi boleh ke?

    Satu lagi laman http://mazidulsidik.blogspot.com/, tak boleh nak masuk.

    Terima kasih

    BalasPadam
  27. shahrul, jangan kan awak nak bergambar.... org lain pun nak bergambar juge! eh eh eh...

    BalasPadam
  28. jilian: hahaha betul2, nanti kita gilir2 amik gambo ye.. heuheue.. c u esok! :)

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.