Khamis, Julai 28, 2011

I missed!



I missed!


Kepada semua pembaca, terima kasih kerana terus memberikan sokongan sekaligus membakar semangat saya untuk terus berkarya di blog ini.

27 ulasan:

  1. Assalamualaikum,
    Wow! Tahniah!
    Bangga betul

    BalasPadam
  2. Kejap. First tahniahlah sebab dah bermilliyonnn. Kedua tahniahlah sebab dah naik pangkat kat TV3 ! Itu maknanya, dua kali kena belanja tu!!

    BalasPadam
  3. blog mazidul seram, ramaila pembaca.akulah salah sorangnye punnn hahha

    BalasPadam
  4. Tahniah...Alhamdulillah...
    teruskan usaha yg baik...

    BalasPadam
  5. Walaupun tanpa jejak, kakcik tetap singgah ke sini setiap ada catatan baru (andai berkesempatan).

    TAHNIAH atas kenaikan pangkat (kakcik baca komen Hazrey). :)

    BalasPadam
  6. TAHNIAH! TAHNIAH! TAHNIAH!
    T E R U S K A N!

    Nak minta sikit je ni : Perbanyakkan lagi hal ehwal semasa & kemasyarakatan - yang hitam yang putih tu le... Terima kasih.

    BalasPadam
  7. Tahniah... blog aku bila laa nak sampai ketahap tuu...

    BalasPadam
  8. tahniah..!! :) semoga terus berjaya....

    BalasPadam
  9. congrats..SMTI..saya suka baca blog Mazidul ni..semua ada..rempah ratus kehidupan..dari apa yg tak tahu jadi tahu..membaca jambatan ilmu..dan dari blog Mazidul ni sy tahu ada kedai donut yang dekat dgn rumah saya..dlm seminggu yang lepas dah 2 kali saya singgah..harap2 Mazidul round kawasan Bangi ni ye...saya rekomen Mazidul cuba makan kat Gratos-depan surau Bangi Perdana..dekat Sek 3 tu jgk..sedap, chefnya sgt la low profile..

    BalasPadam
  10. SMTI,
    Tahniah dan semoga Orbs dapat menjelma kepada bentuk yang sebenarnya. Selain daripada kredit kepada Orbs kerana ramai peminat di luar sana.

    BalasPadam
  11. Sdr Mazidul,

    Mungkin di dalam bulan Ramadhan yang bakal menjelang semua orbs-orbs dirantai. Mungkin sdr. mazidul boleh menukar strategy berkarya daripada orbs kepada mencari keredhaan Tuhan di bulan Ramadhan ini. Selamat Berpuasa dan Menyambut Bulan Ramadhan Yang Penuh Berkah.

    sekian.

    BalasPadam
  12. Tahniah sudara Mazidul! Saya tahu memang susah untuk mencapai ketahap ini. Usaha mu amat berbaloi. Dulu dalam family saya sorang je yang surf blog saudara, tapi la ni wife dgn cousin pun baca hari-hari. Kata mereka blog saudara padat dengan info-info yang berguna. Dan semua isi kandungan berdasarkan fakta. Tahniah sekali lagi.

    BalasPadam
  13. Aku terus membeca dan menyokong blog ini...

    BalasPadam
  14. Jai, salam saya untuk isteri.

    Red, ya boss. Bangga saya bila jurutera berpengalaman membaca blog tidak seberapa ini.

    Biarpun, awak tahu, sebilangan komen 'panas' awak hantar tidak dapat saya siarkan, kadangkala.

    BalasPadam
  15. saya suka dengan entri en Mazidul. penuh dengan pendedahan yang berani untuk dikongsikan bersama.. terusk bekarya untuk tatapan masyarakat yang cintakan keharmonian

    BalasPadam
  16. salam. tahniah tuan Mazidul di atas kenaikan pangkat. semoga rezeki bertambah-tambah.
    tahniah kerana sesawang tuan semakin melebar dan banyak sang lelabah merayap di web tuan.
    tahniah termasuk kru 666 yang semakin mantapppp!

    BalasPadam
  17. alamak. entah2 saya kot pembaca ke 3juta tu?

    BalasPadam
  18. tahniah Sdr Mazidul..

    dan sya slh sorang pembaca blog sdra yg semakin hari semakin mantap ini..

    Setiap kali saya buka blog saya, blog sdra lah saya tuju dulu..

    :)

    BalasPadam
  19. tahniah abg Mazidul.. teruskan dgn entri2 yg menarik.

    BalasPadam
  20. Tahniah Encik Mazidul...Walaupun tak follow blog saya...saya tetap ke sini hihihi...Teruskan menulis...

    BalasPadam
  21. huhu asal tak cakp nak jumla tu..kalau tau leh snap kan hahahaha

    BalasPadam
  22. Salam Mazidul..

    Terima Kasih kerana meluangkan masa rehat untuk memberi ilmu dengan posting-posting yang amat menarik dan berinformasi, yang membuka mata, menyegar minda tak ketinggalan pendedahan berani dan tegas demi kepentingan masyarakat.

    Thanks for the all the wonderful posts....thanks for sharing...more waits ....

    Semoga Saudara Mazidul & keluarga sentiasa dirahmati Allah SWT.

    BalasPadam
  23. SMTI, tahniah, teruskan penulisan, respek :D

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.