Khamis, April 21, 2011

Senarai Sahabat Blogger II KOSONG

Senarai terbabit akan diisi pautan blog difikirkan sesuai.

Blog kerap dikemaskini, kreatif dan mempunyai hasil tulisan berkualiti untuk dikongsi bersama pembaca lain. 

Ops! Jika disenaraikan, pemilik blog tidak perlu meletakkan header blog ini di blog anda :)

Terima kasih.

71 ulasan:

  1. Nama: mohd Arshad Ali berada di Mekah..blog di kemas kini setiap hari setiap hari..insyaallah. http://hajiarshad.blogspot.com

    BalasPadam
  2. salam encik mazidul..sudilah kiranya menyenaraikan akak dalam senarai kamu sekali lagi. Terima kasih

    BalasPadam
  3. Takde harapan la untuk blog saya masuk dalam senarai... huhu...

    BalasPadam
  4. assalamualaikum abg mazidul..

    mungkin blog saya sesuai untuk join

    www.sahromnasrudin.com

    BalasPadam
  5. Salam ceria...,sudi-sudikan link blog saya sekali ya. Teringin nak tumpang sebakul.

    BalasPadam
  6. memang tak rugi kalau blog kita masuk dalam bloglist en mazidul ni. hasilnya, penyumbang terbesar ke blog saya adalah melalui blog en mazidul ni.

    terima kasih en mazidul. :)

    BalasPadam
  7. boleh ke saya nak join jugak?
    http://yusriwahab.blogspot.com

    BalasPadam
  8. Salam.
    Saya suka berkongsi penulisan saya. Andai saudara Mazidul sudi, saya ingin kembali berada dalam senarai list tu ..

    http://hasrulhassan.blogspot.com

    BalasPadam
  9. As Salam Tuan Mazidul,

    Tolong pertimbangkan untuk blogs saya http://sesikulipat.blogspot.com/ ke "Senarai Sahabat Blogger II KOSONG"

    Terima Kasih Tuan.

    BalasPadam
  10. Boleh saya sertai Sahabat blogger tuan Mazidul.:)
    Ini blog saya:
    http://www.kesinambunganzaman.blogspot.com

    TQ.:)

    BalasPadam
  11. nak pomot blog ai yg hina bule???
    http://eliyaezlinalias.blogspot.com/2011/04/yang-manis-manis-jek.html

    BalasPadam
  12. salam abang mazidul. pautkan blog saya yang dikendalikan sepenuhnya oleh OKU penglihatan dengan menggunakan software pembaca skrin (jaws).

    mungkin isinya biasa, namun kekangan yang ada pada diri saya untuk mengendalikan blog mungkin boleh membuatkan abang mazidul menimbangkannya. :)

    terima kasih

    bila insan istimewa menulis

    BalasPadam
  13. Saya dah masuk dalam senarai bloglist i, blh masuk senarai bloglist ii tak? hehe..( memang gila trafik ni..)

    BalasPadam
  14. Blog menulis tentang buku-buku yang dibaca.

    http://melihatbuku.blogspot.com/

    BalasPadam
  15. Saya tak pandai sangat menaip, melukis boleh la sikit2.

    http://comicstriper.blogspot.com

    BalasPadam
  16. Salam Bro...kalau sudi, minta linkkan blog saya dengan blog anda. Terima kasih...

    BalasPadam
  17. takyah letak header eh bro? i oledi polor wat.. u must polor me oso lorrrrrr..

    BalasPadam
  18. Penulisan memang tak pandai . . cuma berminat dalam bidang fotografi jer dan masih belajar mendalami bidang ini sebagai hobi baru . . thanks.
    http://waknal.blogspot.com

    BalasPadam
  19. Boleh saya join jugak bro Maz? Blog saya tak de la menarik sangat, tapi so far hari-hari saya update.

    http://pokpa.blogspot.com TQ

    BalasPadam
  20. blog saya blog rojak je malah tak menarik pun...rasanya bro mazidul pun tak berapa suka kot..hehe..tapi klu ada yang sudi singgah, saya amat berbesar hati...sekadar cuba nasib untuk saling merapatkan ukhwah di alam maya ini so saya share link :

    http://axuerha.blogspot.com/

    Thanks...

    BalasPadam
  21. assalamualaikum,
    blog saya pernah tersenarai, pernah juga terkeluar dari senarai.
    Mana-manapun tak apa sebab; tersenarai atau tidak, saya tetap baca blog ini

    BalasPadam
  22. Assalamualaikum...Jazakallahkhir dah tersenarai blog kehidupan makkah. tk

    BalasPadam
  23. Bro Dul,

    Blog Header?

    Gegar blogger?

    Koh koh koh!!!!

    BalasPadam
  24. entah layak @ tidak untuk berada dalam bloglist tu..

    apa-apa pun jemputlah singgah :)

    http://abuhanif186.blogspot.com/

    BalasPadam
  25. @anyss

    kes kite sama..hehe..
    whtever pun kite still support blog bro...

    BalasPadam
  26. Kalau sudi, senaraikan blog <a href="http://deejaywani.blogspot.com>Dunia Aku Ibu Muda</a> ni...terima kasih byk2.. sekadar coretan perkongsian hidup seorang ibu muda :)

    BalasPadam
  27. mencuba sekali lagi. heheh..

    abu nuha corner

    http://abunuha.wordpress.com

    BalasPadam
  28. Blog saya hampir hari2 dikemaskini. terima kasih kerana sudi meletakkan link blog saya jika terpilih..

    http://atanahmad.blogspot.com/

    BalasPadam
  29. cerita property dan jalan-jalan, boleh ke? apa-apapun i still follow yr blog

    BalasPadam
  30. Jikalau dibenarkan saya ingin menyertakan blog saya juga - mkriza.blogspot.com. Terima kasih

    BalasPadam
  31. Terima kasih.. http://kedaiemasmuslim.blogspot.com
    UNTUK ORG YG INGINKAN PELIHARA HARTA MEREKA.

    BalasPadam
  32. masih berpeluangkah?

    http://fizanwanpani.com/sew-addict/

    BalasPadam
  33. Teringat remaja nakal dolu2. Nak kawan dgn I, cium dulu.
    Zaman ni nak kawan blog tag header dulu. Auw auw,

    BalasPadam
  34. ini blog baru manja-manja tapi nak jadi samseng KL punya bos!! kih kih kih!! checkout!! ---> http://klthugs.blogspot.com/

    thanx!

    BalasPadam
  35. kadang kadang tak sempat nak buat en3, nak melawat blog2 yg ada pun tak sempat jugak

    walaupun hati meronta ronta nak merayau2 di alam maya.

    BalasPadam
  36. ce tengok ce tengok
    www.husna-ibtisam.blogspot.com

    BalasPadam
  37. hackers nak join boleh?

    http://terowonginformasi.blogspot.com

    Hope boleh diterima...hehhe
    macam good - good jer..heheh

    BalasPadam
  38. saye nak tumpang same boleh ke encik mazidul? :)

    meh ke rumah..
    ~Kau Mawarku...~
    keep in touch ye..♥♥♥

    BalasPadam
  39. kakyong pun nak join juga.. kena buat n3 ke... takpa nanti kakyong buat n3 promosi... ;)


    n3 terbaru kakyong.com
    My wordless Thursday(7)
    Tak mudah nak gegar 1000 blogger
    akhirnya ku sedar diri

    BalasPadam
  40. salam bro..., tak keberatan list kan saya...=)

    rank alexa di MY bwh 1k dan duni bwh 200k


    http://azfar9897.blogspot.com/

    tQ..=)

    BalasPadam
  41. wah...menarik!! nak tersenarai juga kat bloglist Encik Mazidul ....

    jenguk2 sini ya!!

    http://secretwordfromheart.blogspot.com/

    BalasPadam
  42. Mari berpantun
    Kisah biasa2 aje

    www.bungacahaya.blogspot.com

    BalasPadam
  43. entah layak ke tidak..hihi..

    http://www.onceitalk.com

    BalasPadam
  44. link bro memang dah ada dalam bloglist saya sebab ni antara blog yg saya singgha hari2..hope bro dapat letak link saya jugak=)..

    BalasPadam
  45. halo bro. bila lagi ke sarawak?

    http://www.pengerindu.com/

    BalasPadam
  46. Encik Mazidul...saya nak tersenarai jugak...

    http://expressidunia.blogspot.com

    BalasPadam
  47. try2 jak..hehe
    http://unkelhafiz.blogspot.com/

    BalasPadam
  48. salam bro saya nak join dengan blog ini boleh tak?..http://duniacikgu.com

    BalasPadam
  49. salam hati
    masih terbuka ke?
    nak join..
    http://akukaudanpuisiku.blogspot.com

    BalasPadam
  50. kalau boleh nak join gak..

    http://mangges.blogspot.com

    BalasPadam
  51. Alhamdulillah, sudah tersenarai. Terima kasih bro Maz. Akan saya teruskan berblogging dengan pelbagai nukilan-nukilan kreatif. InsyaAllah.

    BalasPadam
  52. kalau boleh nak jugak join.. http://blogrimbun.blogspot.com

    BalasPadam
  53. dengan semangatnya , kakyong dah buat n3.. :D


    http://kakyong.com/?p=4536

    harap2 tersenarai di sini.. :D

    BalasPadam
  54. salam bro mazidul,

    harusss join juge . harapnye diterima ya ;) trimass~

    http://ummihanie.com

    BalasPadam
  55. Kalau tersenarai..terima kasih banyak.. kalau taktersenarai pun.. hari2 mai sini baca..

    http://fztogether.blogspot.com/

    BalasPadam
  56. Assalammualaikum sudilah hendaknya menyenaraikan blog sy..

    www.kayif.com

    BalasPadam
  57. mencuba nasib , memang aktif hee

    http
    ://puanbee.com

    BalasPadam
  58. mcm2 cite ada dlm blog ni.hrp tersenarai...
    http://cthoney.blogspot.com

    BalasPadam
  59. salam sahabat tuan

    saya pon nak mcuba naseb:)

    http://cahayamata123.blogspot.com/

    terima kaseh

    BalasPadam
  60. my blog - http://imrannang.blogspot.com

    segala fakta tentang bolasepak tempatan kita, siapa lagi yang mahu menghebahkannya, kalau bukan kita rakyat Malaysia sendiri.

    TQ tuan.

    BalasPadam
  61. Blog tak popular http://annsyiema.blogspot.com/

    BalasPadam
  62. Sudi kiranya singgah ke blog saya yer..

    Miecyber's Blog

    http://www.miecyber.com

    Tips Elakkan Mabuk Darat

    BalasPadam
  63. sangat meminati rancangan yg diterbitkan oleh Mazidul Akmal..
    http://puterahelmei.blogspot.com/

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.