Rabu, Mac 10, 2010

Ya! 1,000,000

.

36 ulasan:

  1. tahniah..
    kene yam seng X10 nih :D

    BalasPadam
  2. tahniah..!! kena buat barbeque ni (baca: tak puashati tak dapat makan barbeque masa gathering) muahahahaaaa peace no war..!!!

    BalasPadam
  3. waaa..sampi 10 juta tuu..
    takda hadiah ke kepada pelawat2 blog pakcik??hehe...

    BalasPadam
  4. 100,000 X10 = 1,000,000!!
    yaribbaaa!! tahniah tahniah..

    BalasPadam
  5. apa nih, takkan takder upah bro? takkan kosong jek? ni yang saya bengang ni, saya report polis nanti, saya saman nanti.

    Saya tak puashati ni. Tunggu saya balik Siam.

    Hahahahahah

    BalasPadam
  6. encik MAZIDUL, first time menurunkan komen, gementar gak, maklumlah nak berinteraksi dgn celebriti... TAHNIAH !!!! akan sampai ke 2 juta tak lama lagi tu. Saya nak dapat seratus pun sayup lagi.. INSYAALLAH

    BalasPadam
  7. Wah, saya 1000 pun belum padahal dah berzaman blog tu wujud. tahniah, tahniah.

    BalasPadam
  8. salam n tahniah. bukan senang untuk mendapat i juta pelawat/sahabat ni. tak apa tidak dapat RM 1juta tapi kayo dgn sahabat..

    BalasPadam
  9. wah en.mazidul!host tv3 paling kaya nih.. tahniah(^_^)..

    (alaa kak annie, sy pun baru gak komen di sini, tapi buat2 macam dah lama kenal..sama la kita, juga gementar! haha:)

    BalasPadam
  10. tahniah bro, teruskan menulis. perjuangan yg belum selesai...

    BalasPadam
  11. Tahniah chief!...kami akan sentiasa menyokong..

    BalasPadam
  12. Annie dan Juma, sumpah saya tidak makan orang. Lain kali, tinggalkan komen di blog ini. Pendapat kita tidak semestinya sama tetapi kita semua tetap berkawan seperti manusia lain.

    Hayati, kayuh perlahan-lahan. Kalau laju sangat takut terjatuh basikal tu.

    Ariyon, Ezal, Ninoz, Azrul, Ice, Aeiza, From The News, Hazrey (boleh jangan main-main tak?), Hayati, Annie, Winter Gurl, Zulaikha, Merah Baldu, Hayati dan SEMUA sekali (baca: lenguh jari menaip ni) .. Terima kasih kerana sudi menjadi kawan dan sahabat.

    BalasPadam
  13. salam, tahniah semoga terus menghasilkan wardah membuka minda masyarakat

    BalasPadam
  14. bravo!2x gembira dan bangga saya menjadi sebahagian dr anda..teruskan dengan informasi yg lebih hebat.
    yea! tabik spring..toing!toing!

    BalasPadam
  15. vic juga kan??

    tahniah bro! Ermm.. tak yah la susah nak belanja makan mahal2... nasi kandar pun jadi la. hahahahaha

    BalasPadam
  16. salam,

    tahniah dan terima kasih banyak-banyak.

    dulu sebelum saya pertama kali membaca blog ini, saya ketinggalan 10x dibelakang dari berita2 masyarakat. (kurang nak baca surat khabar)

    sekarang semenjak baca artikel dari blog ni, saya tidak ketinggalan lg. malahan banyak info bermenafaat dan teladan.

    lepas ni boleh buat entry psl "kod babi" pada makanan segera (keropok, air kotak dll)??.

    BalasPadam
  17. phewitttttttttt...!

    bravo bravo bravo..

    eh...betul la masa combi tinggal komen kalau tak salah combi visitors dah 999,998.masa tu pukul 5.17 ptg.online 45 org.

    (cantek nombor tu)

    a'ah nmpk sgt combi fail bab kira mengira ni :p

    tahniah bro...huby tu tak reti main saman menyaman maklumlah kami kawin kat malaysia jer bukan kat oversea~ SIAM ^_^

    BalasPadam
  18. Asalamualaikum.. Tahniah diucap kan diatas kejayaan 1,000,000 hits yang En. Mazidul diperolehi. Wish you all the best in future. Next target, 2,000,000 pulak. ;)

    BalasPadam
  19. Good to see the figures keep increasing which I would read as all your views, postings and what ever you wrote have reached many people for them to thinks and open up their mind.

    What else could I say rather than CONGRATULATION and keep writing. It's not easy to sell our ideas.

    Jeng jengg jenggg!!!...

    BalasPadam
  20. salam...
    tahniah atas 'kekayaan' ini.teruskan berkarya. saya ialah antara silent readers blog ini.wajib buka setiap hari...

    BalasPadam
  21. Tahniah! Pelawat yang ke 1 000 000 tu tak dapat hadiah ke :p

    BalasPadam
  22. Tahniah!... bila gue punya blog nak bersaing ni!

    BalasPadam
  23. I juta kalau contribute sorang seringgit pun suda jadi jutawan ni, itulah besarnya angka ,TAHNIAH!

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.