Jumaat, Januari 14, 2011

Apa Hal Dengan Perempuan Ni?


Apa hal dengan perempuan ni? Lihat jelingannya.

Barangkali itu persoalan bermain di minda jurukamera Amin Arif, 26 tahun sewaktu bertemu dengan saya pagi tadi di Lapangan Terbang Antarabangsa KL.

Hairan, memang hairan.

Sebilangan perempuan kata Amin, gemar merakamkan gambar sendiri menggunakan kamera telefon bimbit.

"Awak tahu lokasinya?," tanyanya.

"Toilet!," jawab saya.

"Ya! Betul!," balasnya.

Kenapa?

22 ulasan:

  1. mybe pada pemikiran mereka,toilet tu stylo lah kot..hahaha..
    tp lelaki pun ade gk tau snap gmbr dlm toilet...lagi lah x paham..hahaha

    BalasPadam
  2. Benar, rata-rata perempuan lebih gemar snap gambar sendiri, berbanding lelaki...

    Remaja yang suka snap macam2 gaya depan kamera sendiri, dipanggil gedik atau poyo.

    Sekali sekala syiok tauuuuu....! hahahahaha

    Sooooo vain...!

    BalasPadam
  3. Tangkap gambar sendiri dalam toilet,pas tu mesti buat trade mark moncong moncong....saya yang pompuan ni pun tak faham...apa makne moncong moncong tu....

    BalasPadam
  4. itu menunjukkan tandas awam kita lebih bersih daripada kat luar. tahniah.

    BalasPadam
  5. kt toilet x ramai yg nmpak, cermin besar...tp i x pernah buat la

    BalasPadam
  6. toilet itu trend bagu abad ke 21...lol

    BalasPadam
  7. Konfius ni...

    yang dalam gambar tu, perempuan ke Amin???

    BalasPadam
  8. yg dalam gambo tu bukan pompuan kan?
    konpius2

    BalasPadam
  9. Eh! Kenapa kita terasa semacam ni...hahaha

    BalasPadam
  10. sape lagi nak amikkan gambar kalau jalan sorang2...titiber nampak tempat cun, mestilah nak amik...
    best pe amik muka sendiri..kekekek

    BalasPadam
  11. er... dah takde yang nak tangkap.. tangkap je lah gambar sendiri..
    self+capture=selca

    BalasPadam
  12. ok apa kalau suka snap gambar sendiri.

    BalasPadam
  13. salam En Mazidul

    Benar perempuan kebanyakannya yang tangkap gambar sendiri
    Saya pon.hehe.Itu pon jika saya jalan2 sendiri berhad atau tiada orang yang dipercayai untuk tangkapkan gambar.

    Saya dah tua untuk bergelar seorang yg gedik kot.hehe

    BalasPadam
  14. Sebab dlm toilet ada cermin besar,
    jadi nmpak lah penampilan sendiri kot...

    Agaknyelah...huhuhu :P

    BalasPadam
  15. saya pun penah buat. hasilnya cun sekali! heheh~

    BalasPadam
  16. best apa amik gambar diri sendiri..hihihi

    BalasPadam
  17. hahhhh mcm pelik je kalau laki suka tangkap gambar syok sndri...dalam toilet plak tu...klu remaja2 pmpuan tu biasa la slalu nampak dlm2 gmbr kt blog or facebook hehe...

    BalasPadam
  18. Hahaha.. terasa lak... tapi ok wat snap gambar sendiri dlm toilet... lagi teruk lagi if snap gambar org lain (selalunya pempuan) dlm toilet (segelintir lelaki ada buat cam ni kan...hehehe)

    BalasPadam
  19. Kak Cik dan Apan, bukan Amin bukan perempuan, dia LELAKI sejati.

    Dia bangkitkan isu ini kepada saya.

    BalasPadam
  20. Tu gambar perempuan ke..?? Mcm lelaki je rupa dia.. Pengkid ke apa tu...

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.