Ahad, Januari 23, 2011

Servis 'Zulaika' Hanya RM35!

Jam 12.25 malam semalam saya dan krew 999 singgah minum dan makan nasi lemak di  gerai di Sunway Mentari, Petaling Jaya, Selangor.

"Dia orang (pondan) datang sini pukul 1 pagi ke atas, lebih 20 orang selalunya," ujar pemilik gerai.

Sebelum ini kawasan parkir di antara deretan pusat hiburan dan restoran Cina itu menjadi lubuk pondan mencari pelanggan.

Jam 3 pagi, setelah membuat liputan bersama pasukan khas Trafik Bukit Aman di Shah Alam, Selangor, kami bergegas semula ke lokasi dan terlihat kelibat beberapa pondan melintas di hadapan kenderaan diparkir tidak jauh dari pusat hiburan. Saya kemudian meminta wartawan pelatih 999, Arashy mendekati pondan terbababit.

Kurang 15 minit menunggu, Arashy melaporkan ...

"Nama dia Zulaika (nama samaran), umur 26 tahun, saya dah bagi tahu dia, saya ada kawan dan suruh dia  mencari kawan seorang lagi. Dia siap bagi nombor handphone lagi," ujar Arashy excited sewaktu masuk semula ke kereta.

"Cuba call Zulaika, rakamkan perbualan," arah saya.

Berikut antara petikan perbualan di antara Zulaika dan Arashy menggunakan telefon bimbit.

"I orang Ampang, Kuala Lumpur," ujar Zulaika.

"Berapa tadi kalau nak servis?," tanya Arashy.

'Servis', oral seks.

"Mula mula I cakap tadi RM50 kan? Tetapi awak dah tawar jadi RM35. Kalau nak main  kita boleh pergi ke apartment I, macam I cakap tadi, lima minit dari sini," balas Zulaika.

"Main berapa pula?," soal Arashy.

'Main', melakukan seks di luar tabi'i. Zulaika menjelaskan, setiap pelanggan wajib menggunakan kondom jika melakukan hubungan seks bersamanya.

"RM80 seorang, kalau awak dengan kawan, jadi RM160 lah," balasnya.

Arashy kemudian memujuk Zulaika datang ke kawasan berhampiran kenderaan kami diparkir bersama rakannya bertujuan memudahkan jurukamera, Ansari melaksanakan tugasnya. 

Zulaika bersetuju.

"Selepas Arashy turun, Shahnun (penerbit 999) akan ikut. Bila dah ada dua tiga orang  (pondan)  awak berdua cuba bersembang sekejap dengan dia orang dan kemudian saya akan turun dengan Ansari," ujar saya.

Setelah semua faham berhubung arahan itu lalu kami laksanakan.


"Alamak! 999," jerit Zulaika sebaik menyedari kehadiran saya dan jurukamera.

Tanpa berlengah, bak kuda jantan, Ansari mengekori Zulaika sambil merakamkan aksi pondan terbabit berlari kencang menyelinap ke belakang deretan kedai.

"Saya ikut dia, cameran (was) on, sampai kami dua-dua lembik, kepenatan. Dia lari  laju menuju apartment, adalah dalam 400 meter dari sini. Masa berlari tu, dia siap tanggalkan kasut. Saya cakap, kalau dah penat, kita berjalan sahaja lah ya!," ujar Ansari tersenyum setibanya di lokasi asal kami berkumpul. 

Saya yakin selepas kejadian itu, berita berhubung liputan krew 999 akan tersebar  luas di kalangan pondan .

Pastinya selepas ini puluhan pondan sebelum ini bebas berkeliaran mencari pelanggan di kawasan itu bakal lebih berhati-hati untuk menjalankan kegiatan mereka. Visual dirakamkan akan kami paparkan sebagai ending credit program 999 minggu hadapan, 26 Januari, jam 9 malam di TV3.

Pondan di luar sana, usah marah. Kami cuma ingin membuktikan dakwaan ramai mengatakan golongan pondan kuat berlari.

Melihat visual dirakamkan, dakwaan itu memang benar.

31 ulasan:

  1. Hahaha... bak kata orang, kalu dh terkejut atau terkujat, terkuar segala suara jantan...!

    Kalu pun tak dapat tangkap, dapat gertak depa dengan cara gitu pun kira suatu usaha yang berjaya juga, kan?

    BalasPadam
  2. pondan memang kuat lari. untuk menang acara olahraga sukan olimpik, maka kita perlu ambil atlet-atlet daripada kalangan maknyah.

    BalasPadam
  3. time cari makan, jadi wanita...
    time menyelamatkan diri, bertukar jadi jantan balik...hahahah

    BalasPadam
  4. Tu dia..bari dia tau..lari kencang bak kuda jantan..

    BalasPadam
  5. hah...padan muka pondan, boleh wakil Malaysia la ke sukan Asia nanti

    BalasPadam
  6. To all, dari pengamatan kami, majoriti pondan berkeliaran di kawasan sama sehingga awal pagi.

    Lebih menarik, sewaktu beredar, sebuah pusat hiburan didapati terus beroperasi, ketika itu pada jam 3.30 pagi.

    Pekerja pusat hiburan itu kemudian menghampiri krew 999.

    "Boleh jalan ke?," tanyanya.

    "Kita orang bukan polis, sebab apa you tanya?," soal saya kembali.

    Dia menyangka kami membuat liputan berhubung pusat hiburannya beroperasi lebih masa.

    BalasPadam
  7. hehehehe... mesti lawak tinguk diorg berlari kan?

    BalasPadam
  8. Jard, barangkali berlari sudah menjadi sebahagian daripada kegiatan lazim mereka sebelum ini.

    Apa pun, ingin juga saya kongsikan, ramai pelanggan berminat mendapatkan khidmat mereka.

    Bangsa?

    Tidak perlu saya catatkan di sini. Kena pergi dan tengok sendiri.

    ... dalam GELAP sukar nampak.

    BalasPadam
  9. hahhaa... lawak.. aya boleh bayangkan diaorg lari macam kuda dengan pakaian seksi gitu...

    BalasPadam
  10. auuuuuuuuwww wahahaha...

    giler ape ade jugak yg langgan pondan..paling2 pun pelacur ori kan ade hahaha..

    kalau tade yang langgan mana la derang masih wujud kan..

    BalasPadam
  11. Luffy, main belakang lebih sedap bagi sebilagan manusia.

    Terfikir, macam mana kalau masa proses itu berlaku, tiba-tiba terkeluar suara jantan?

    Mesti potong gila!

    BalasPadam
  12. Terbayang macam mana gaya mereka berlari! :)

    BalasPadam
  13. bkk kasut? haha.. memang nekad nak pecut tu..

    BalasPadam
  14. bab terkeluar suara jantan..itu yang nak gelak..

    terus terencat..selera

    entah sampai bila nak habis..

    BalasPadam
  15. Hilang semua kelemahlembutan, bertukar bak Ultraman...dalam sekelip mata timbul segala kekuatan...hehehe

    BalasPadam
  16. Salam mazidul :) tu dai abis suara merdu mereka suara jantan yang kuar mmg kaca buat keje yang tidak bermoral ini.
    New Entry "Tahniah dan terima kasih. Nrinamar dan Blog Mazidul Akmal Sidik"

    BalasPadam
  17. hahha..teringat zaman mengejar diaorg ni dulu..mana yang tak sempat tanggal kasut je dapat..kalau dia dah tanggal high heel tu, kalah watson nyambek..

    BalasPadam
  18. Adrenalin dan dirembeskan... kuatlah larinya... Alamak... cepat betul dorang perasankan encik Mazidul. Tak sempat nak terjah lebih jauh lagi... Syabas buat semua yang berusaha membanteras kegiatan pondan yang tidak bermoral seperti ini.

    BalasPadam
  19. terkuar suara jantan x pe le.......... jgan terkuar serdak kuning udah le......... leh kena sakit kuning...... huhuhuhuhuhu

    BalasPadam
  20. Terasa jijik dan kotor mendengar dialog2 : oral seks, luar tabii dll.
    Tetapi itulah realitinya tabiat seks songsang bagi sesetengah 'lelaki'.

    BalasPadam
  21. tadi dah tgk dia lari kat siaran TV3 999.. jauhnya.. kalau saya dah pancit.hahaha laju ek..

    BalasPadam
  22. dah tentu lelaki mestilah kuat lari kan

    BalasPadam
  23. dah tentu lelaki mestilah kuat lari kan

    BalasPadam
  24. malam semalam saya ada terjumpa pondan lari dari taman berhadapan city square JB dlm pukul 1pg..lari sebab kena sergah dgn polis buat rondaan...

    mmg laju giler lari...kasut hilang entah kemana...nasib baik tak terlanggar sb dia selamber jer lintas jalan tgh lampu hijau...kah kah

    BalasPadam
  25. abg mazidul, try dtg segamat lak...pondan, bapok tggu tepi jlan je.hahah

    BalasPadam
  26. Salam 1 dunia..Tahniah entry di atas berjaya buat saya gelak ketawa..

    pondan berlari kencang eh..haha..

    1 usaha yg bagus..teruskan banteras bapok2 neh..gejala x sehat tuh..

    BalasPadam
  27. Cuba u rakam pulak mcmane u main dgn pelacur sambil isap ice dgn ganja pastu siarkan kt 999 tv3 mcmane u rasa dimalukan si botak perut buncit ngan krew2nye tgh main dlm bilik karaoke butterfly haha

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.