Rabu, Januari 12, 2011

Pertemuan Bloggers 2011

Lokasi : Putra Sayang Resort, Pengkalan Balak, Melaka.

Tarikh : 12 Februari 2011 ( Semalaman )

Sila rujuk laman web berikut Putra Sayang Resort.

Pada masa sama hubungi pemilik resort, Datuk Yunos di talian 019 389 4196 untuk membuat tempahan bilik bersesuaian.

Selepas itu sahkan kehadiran anda di sini.

Tempat terhad, first come first serve basis.

Terima kasih.

12 ulasan:

  1. sigh~ tak dapek la nak join~ hehe

    enjoy (o.O)y

    BalasPadam
  2. alamak
    dah dekat la 2

    tp bulan 2 dah balik U
    so myb xdpt nak join kot

    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    BalasPadam
  3. Nak bincang dengan hubby dulu. Nanti kakcik akan update kat sini. :)

    BalasPadam
  4. melaka?? tanah tumpah darah ku..tempat mmg best..bukak pintu chalet terus nmpk pantai..redup, pokok-pokok yg rendang...

    BalasPadam
  5. berminat..
    tapi tak pasti dpt ke tak join nya..

    BalasPadam
  6. Sephia, ok. Please email contact number ke mazidulakmal@yahoo.com.

    TQ.

    BalasPadam
  7. Seronok kalu dapat join sekali...tapi rasa2nya takk boleh sebab terlalu bnayak sebab...insyallah lain kali.

    BalasPadam
  8. salam rakan blogger semua. jam 16:56 petang Khamis saya berpeluang bercakap dengan Datuk Yunos, pemilik Putra Resort. Orangnya peramah dan memgalu-alukan kedatang para blogger. bukan sahaja sewaan yang murah tetapi dijanjikan makanan cara kampung yang membuaka selera...betul kata blogger Jai Hazman, buka pintu nampak laut terbentang luas!. Jom pakat pergi bawa keluarga pada 12 Februari, hari Sabtu bersamaan 9 Rabiulawal 1432 Hijrah....

    BalasPadam
  9. kalau ada geng bujang perempuan boleh jugak join share bilik yg hg Rm70 tu..kekeke..
    Tahun baru cina pun saya ke Melaka....
    apapun nak jugak tahu siapa yg pergi br dpt buat keputusan. paling2 pun saya join gathering tp tidur rumah adik di Lendu..dekat jer...

    BalasPadam
  10. InsyaAllah nak pergi sangat. Harap tak ada halangan kali ni.

    BalasPadam
  11. hajat nak berjumpa blogger nampaknya tak kesampaian..saya balik ke pengkalan balak pada cuti CNY
    (suami saya off terkena tarikh tu, dah sethaun dia tak balik sana)
    dia keja shift, memang susah nak cuti..
    apapun, resort datok yunus tu saya memang tau, memang dekat dengan rumah mak mentua saya...masa kenduri kahwin saya di melaka, keluarga saya pun menginap kat situ...memang mengadap laut terus!

    *dok suruh suami adjust cuti hahaha tukar shift ngan kawan2 dia - masih mengharap seh!

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.